Зала в ж.к. Света Троица -Илинден

01.02.08
15:05

Някой знае ли зала в посочените квартали или в близост до тях (с изключение на фитнес клуб ” Премиер” и ” Strong”) ?

FZ

01.02.08
15:10

казано от BobaN на 01.02.08, 15:05:

Някой знае ли зала в посочените квартали или в близост до тях (с изключение на фитнес клуб ” Премиер” и ” Strong”) ?

Потърси тук
http://www.fitness-spots.com/tags/cities/1

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 01.02.08 15:12.

01.02.08
15:52

Има 1 до 2 англииска
Оптимум на оряхово и никея в Зап парк

02.02.08
07:52

казано от FLY на 01.02.08, 15:52:

Има 1 до 2 англииска

А имаш ли информация колко пара е тренировката в тия зали?Понеже не ги намирам в нета.

02.02.08
14:49

Има 1 до 2 англииска

Оптимума е 4 лв на тренировка - не хода там , скъпо мие
Про джим мисля се казваше този до 2 англ и последно като ходих беше 2 лв, залата е хубава и има доста уреди но пък няма прозорци
тоя до западен парк се казва Никея -общо взето дупка но хода там защото съм свикнал и не ми прави впечатление , наи-основните неща ги има , 2 лв е тренировката , а месечната е 18 лв

02.02.08
17:02

казано от FLY на 02.02.08, 14:49:

Има 1 до 2 англииска

Оптимума е 4 лв на тренировка - не хода там , скъпо мие
Про джим мисля се казваше този до 2 англ и последно като ходих беше 2 лв, залата е хубава и има доста уреди но пък няма прозорци
тоя до западен парк се казва Никея -общо взето дупка но хода там защото съм свикнал и не ми прави впечатление , наи-основните неща ги има , 2 лв е тренировката , а месечната е 18 лв

Аз досега ходех в Премиер, всичко точно, но вдигнаха на 4лв за тренировка, което и за мен е много.По 16 лв. на седмица ще ми дойде бая :). 3лв. по-биваше, ама 4 ...
Може би ще намина да я тествам тази зала до 2-ра английска.А за въпросната зала ‘Никея’ не се сещам, къде по-точно се намира?

19.02.08
15:06

zdrasti boban,az sym edno momiche koeto e reshilo zdravo da se zahvane sys fitnesa,i iskam da te popitam,poneje gi znam zalite i premier i strong,i mislq da pochna da treniram v strong,ta iskam da te pitam,kakvo im e na zalite ta tyrsish drugi?molq te kaji mi…neshto syvetche…nova sym v bransha :) blagodarq ti predvaritelno

Кирилица!
Георги Гайдов

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 19.02.08 16:18.

20.02.08
07:33

Еми ако не те мързи да пътуваш по 15-20 минути яхаш 77 и идваш в красна поляна. Има зала в 123-то училище(”Гладиатор” или нещо то тоя род беше, аз там ходя) - малко по старички са уредите, ама има всичко, тренировката с карта е 1,2 лв. Може да ходиш в 23-то училище(”Колизеум” май се казва и ти е точно до спирката на 77), уредите са по-нови и е готино, но е тясно, 1,6 лв е трен с карта. Има и зали на стадион Септември(не съм ходил, но са ми казвали, че е по рабита залата) и зад 92-ро училище(нова, но със смотани китайски уреди, държат я едни араби, ама ако ти е кеф :) - и там беше 1.5-2 лв тренировката). Не съм сигурен къде точно в Св. Троица/Илинден си иначе ще ти кажа кое ти е най-близко. А ако си с кола направо се дигай до тука - за няма 5 мин стигаш :) .

20.02.08
13:07

моля ви хора помогнете ми,може ли някой да ми каже дали е тренирал в залата в света троица(стронг),дали там се тренира с фитнес инструктор и колко струва това удоволствие ?

II

07.04.11
15:00

Модерация: Кирилицата е задължителна!
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.04.11 15:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1