NO Explode

01.02.08
15:38

Здравейте
днес ми пристигна кутията NO EXPLODE на BSN и от утре започвам да го пия заедно с WEIDER PREMIUM PROTEIN
въпросът ми е за приема на буустера.
трябва ли да го приемам в нетренировъчен ден и ако да защо? аз лично не виждам смисъл освен ако не е заради креатиновата матрица. Тъй като съм доста лек 70 кг на 175 см, колко лъжици трябва да пия от него
ако са супени с връх ли или как
някои ме съветват да пия дори по половин лъжица като за начало за да усетя правилното количество
мерси предварително
имам големи очаквания от продукта
като го свърша ще постна резултати

Вътре трябва да има лъжичка(20.5 гр.). Това ти е една доза.
Една доза 30-45 мин. преди тренировка. Като почиваш една доза на празен стомах. Това е.

01.02.08
16:07

би ли ми обяснил като почивам защо го пия
и как така 1 доза е една лъжица няма ли нещо примерно по еди си колко грама на тегло щото аз съм 70 ти може да си 120 сещаш ли се

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html

Защото чрез вкарването на повече кръв в мускула така той е по - захранен. По - голяма възможност за растеж.
Пий си както си казват хората от BSN по 1 scoop и това е. Не му се плаши толкова.

01.02.08
16:20

мерси за отговора
и да питам още
ако го пия сутрин в нетренировъчен ден кога точно да е
в смисъл такъв че когато не тренирам и се субудя хапвам овесени ядки стафиди мляко и протеинче
а уж трябва на гладно

След това хранене с овесените ядки. По принцип “на празен стомах” се води също така 2-3 часа след ядене ако не се лъжа.

Питай за такива подробности в темата на BSN в раздела по - долу на производителите и вносителите.

FZ

01.02.08
17:44

казано от Георги Гайдов на 01.02.08, 16:14:

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html

Защото чрез вкарването на повече кръв в мускула така той е по - захранен. По - голяма възможност за растеж.
Пий си както си казват хората от BSN по 1 scoop и това е. Не му се плаши толкова.

ЖОРЕ, ти доволен ли си от този продукт щото от всякъде чувам противоричиви мнения  :roll:

О не съм го пил приятелю. По едно време бях му се заканил ама тогава ми изглеждаше много скъп.
Ще го пробвам обаче 100%.

Д-

02.02.08
00:24

Да питам аз само за BSN, много хора задават въпроси как да се пият добавките. Нямат ли БГ етикети ?

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 02.02.08 00:25.

ИВ

02.02.08
08:11

Те имат, но всички са един вид наплашени. Няма от какво да се страхувате ;).

02.02.08
10:45

в мен е вече
скоро време ще ви пиша как се чувствам

LA

02.02.08
11:03

Ако си си купил само една кутия и няма да го комбинираш с нищо не очаквай някакви чудеса. Все пак това е натурален суплемент и свършва за 22 дни,така,че се замисли за останалите неща покрай него

02.02.08
11:40

ако прочетеш по нагоре ще разбереш с какво го комбинирам
и не свършва за 22 дена зависи по колко мерилки вземаш и колко често

LA

02.02.08
12:53

За да бъде ефективен този продукт трябва да го взимаш в описаната доза. Тогава свършва за 22 дена. А и ти щом си правиш сметка как да му удължиш използването ми става ясно,че разчиташ главно на него.

02.02.08
14:38

съветвах се с професионален културист който го пие редовно това нещо и лично той ми каза че приемът му в нетренировъчен ден е безсмислен
а ако ти покажа негова снимка мисля че и ти ще почнеш да му вярваш
а иначе аз не съм опитен и не смея да давам личното си мнение
днес го пих за първи път но нищо не усетих
уж действа от първия път
изпих 1 доза като за начало

казано от kikidelucia на 02.02.08, 14:38:

а ако ти покажа негова снимка мисля че и ти ще почнеш да му вярваш

По принцип на снимка не личи нивото на познания, така че едва ли ще помогне. :)

02.02.08
14:47

така е прав си
но все пак пичът има опит със кажи речи всички добавки на пазара а тази конкретно я полза доста редовно
и просто казвам какво ме посъветва той
нищо лично
просто събирам мнения в момента

02.02.08
19:10

Без да се обижда някой, но голяма част от БГ кулстуристите наблягат на стероидите и дори не знаят какво е креатинова матрица, азотен буустер и т.н.... като видят съкращението ААКГ или ЦЕЕ се чудят какво става. Скъпи са им новите американски формули... на фона на цената на метана и деката. Не всички разбира се...

При формули от типа на NO-Xplode и т.н... най-добре е да си спазваш приема посочен от производителя... освен ако наистина не си наясно какво правиш!

А това как изглежда някой не е критерии за абсолютно нищо. ;)

Мнението беше редактирано от kao на 02.02.08 19:12.

LA

02.02.08
19:23

Евала за Калоян Георгиев,напълно съм съгласен, българските културисти наблягат яко на химията и изобщо не се и интересуват какво съдържат новите хардкор добавки,а и някой с изградена вече мускулатура може да си позволи лукса да използва продукта на БСН по една доза само в тренировъчен ден,но за човек ,който го използва за първи път и не го комбинира с продукт от типа на СелМас,Storm,,SizeON,Torrent и други post-workout и не пие качествено суплементи основни не може да си позволи този лукс,просто ще го хаби. или го взимаш както трябва или въобще нe го ползваш,а спестяваш пари за пълен цикъл

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 02.02.08 19:24.

MO

02.02.08
19:33

И щом разчиташ на друг за какво въобще пусна тая тема?

02.02.08
20:58

казано от Калоян Георгиев на 02.02.08, 19:10:

Без да се обижда някой, но голяма част от БГ кулстуристите наблягат на стероидите и дори не знаят какво е креатинова матрица, азотен буустер и т.н.... като видят съкращението ААКГ или ЦЕЕ се чудят какво става. Скъпи са им новите американски формули... на фона на цената на метана и деката. Не всички разбира се...

Само да допълня, че за съжаление това не се отнася само за култутистите, а и за една огромна част от аматьорите...

03.02.08
13:40

да пита само
пия го вече втори ден
първия ден 1 мерилка
днес 1 мерилка и половина 2 часа и 30 мин след ядене (филе пилешко с ориз- ама доста, в смисъл такъв че дори след 2 часа и 30 мин не си чувствах корема празен)
абсолютно нищо не чувствам
какво да правя

LA

03.02.08
13:45

Ама човек,без да се обиждаш ,какво искаш да чувстваш на втория ден,то дори и Анадрол,който е най-силния анаболен стероид не действа за 2 дена. Пробвай по 2 лъжички в тренировъчен ден на гладно,и по 1 в почивен ден,от мой личен опит мога да ти кажа, аз повече и по-бързо усещам азотните продукти,които са на таблети или капсули,противно на всеобщото мнение.

03.02.08
13:51

казвам това тъй като всички твърдят че няма зареждаща доза и трябва да се усеща от първия път
и тъй като спазвам приема му очаквах поне мъничко да го усетя но няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА разлика
нита сила нито напомпване
и се чудя дали не съм от хората които не са чувствителни към този продукт
щото има такива по американските форуми

ВН

03.02.08
15:03

Да не разводнявам темата, обаче 2 часа и 30 минути след като стана от масата или след като беше седнал на нея? Ако е първото или си преосмисли порциона или си вземи и ензими.

03.02.08
15:08

след като хапнах последната хапка 2 часа и 30
ама ако би трябвало да има ефект щеше да се усети поне малко тва са почти три часа а пък аз си мисля че имам добъл метаболизъм
огладнявам доста често щото ям през 2 часа

ВИ

03.02.08
19:41

казано от kikidelucia на 03.02.08, 13:51:

казвам това тъй като всички твърдят че няма зареждаща доза и трябва да се усеща от първия път
и тъй като спазвам приема му очаквах поне мъничко да го усетя но няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА разлика
нита сила нито напомпване
и се чудя дали не съм от хората които не са чувствителни към този продукт
щото има такива по американските форуми

Тук е момента да те питам и как тренираш? За да усетиш нещо, трябва да се предизвикаш. Ако почиваш между сериите няма да усетиш кой знае какво, може би само сърцебиене.
Може и да не си чувствителен на аргинина(като мен), може да го усетиш след 1 седмица, може и никак. Всеки е различен и по различен начин усвоява добавките, особено толкова сложни като НОКСА. Дори стероидите не действат на всички.Мен лично ми действа на следващия ден. По принцип имам дебели вени, но от него ми стават двойни и супер изпъкнали, около 24 часа след като съм го пил и ми се качва двойно апетита.
Изчакай малко и пиши пак.

03.02.08
19:53

днес се опитах да се натоваря доста повече от обикновено
започнах с 21 4 серии
след това скотово 4 серии като първата е с маскимални а нататък смъквам и последната серия беше 10 нормални и 4-5 негативни повторения
след това концентрично пак 4 серии
като гледам под 10 повторения да не падам
10-12 гледам да са

ще почакам и пак ще пиша

07.02.08
16:58

пия го 4 ти път като спазвам всичко което пише и ми казахте
ям 2 часа и половина преди да го пия
тренирам не повече от час
интензивно
с не по малко от 8 повторения
но ефектът е никакъв
даже отрицателен
искам да попитам има ли смисъл да го хабя още тъй като имам възможност да го продам и да си купя креатин примерно

07.02.08
17:03

казано от kikidelucia на 07.02.08, 16:58:

интензивно
но ефектът е никакъв
даже отрицателен
искам да попитам има ли смисъл да го хабя още тъй като имам възможност да го продам и да си купя креатин примерно

Това “с не по-малко от 8 повторения” какво означава ? Може и там да се корени проблема. Аз от няколко месеца почти няма упражнение, на което да правя повече от 8 повторения и имам много добри резултати. Не казвам, че проблемът ти се корени в това, но не е зле да помислиш и по този въпрос.
Моят съвет - изпий го докрай и виж дали тогава ще има ефект. Ако няма ефект, пренасочи се към други продукти - има огромно разнообразие на пазара.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 07.02.08 17:04.

07.02.08
18:58

интензивно
но ефектът е никакъв
даже отрицателен

Това е супер безсмислено, купуваш си едно продуктче от 120лв пиеш го 3-4 дни и ревеш, че не ти действа! Ти какво очакваш след 7 дена да си Арнолд или да качиш 2,3,4 см на ръцете, от мен да го знаеш  - ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!!
Това е продукт, който може да ти помогне да тренираш по пълноценно, но всичко останало във веригата трябва да е наред - храна, тренировка, мотивация. От една кутия нокс няма да станеш културист, бъди сигурен. Това е продукт който оптимизира тренировката и възстановяването  и това е.

Просто престанете да се заблуждавате, че даваш 100 лв и ставаш мега здрав. Трябват месеци и години за да се вдигнат 2,3 см качесвен мускул.

07.02.08
19:32

виж барт
не се пени
не искам да стана животно
а да усещам продукта
чаткаш ли

22.08.08
13:02

[vij te kajete samo da li si struva i sus kakvo moje da se kombinira samiq produkt ???

22.08.08
13:22

Еми с Нитрикс :)
За съжеление,комбинацията е доста скъпа...Нитрикса е 200 лв и Но експлода е над 100 лв.Само ти казвам,да си направиш сметката.

Мнението беше редактирано от Финдо на 22.08.08 13:26.

22.08.08
15:27

и със селмас се комбинира
май трите бяха “мас-стак-а” на БСН

24.08.08
16:44

Пиши на кирилица във форумите.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 24.08.08 16:46.

20.07.09
07:10

...... м да, преди време и аз довах по 100-150лв за някакъв продукт и очаквах да станат чудеса. После разбира се идваше и разочарованието. И прибързаните заключения. После проумях че трябва да КОМБИНИРАШ добавки+хранене+почивка в точните пропорции за да има ефект. Конкретно в твоя случей трябва да приемаш и креатинова матрица + допълнително аргинин /няма да никак лошо/ и балансирано хапване богато на протеини и въглехидрати. Ако добавиш и казеин преди лягане ще е перфектно. Прави това в продължение на месец и после ела да се оплакваш че нещо не работи както трябва. Според мен няма продукт който сам да върши всичко.
Успех

казано от fitboy на 07.02.08, 18:58:

интензивно
но ефектът е никакъв
даже отрицателен

Това е супер безсмислено, купуваш си едно продуктче от 120лв пиеш го 3-4 дни и ревеш, че не ти действа! Ти какво очакваш след 7 дена да си Арнолд или да качиш 2,3,4 см на ръцете, от мен да го знаеш  - ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!!
Това е продукт, който може да ти помогне да тренираш по пълноценно, но всичко останало във веригата трябва да е наред - храна, тренировка, мотивация. От една кутия нокс няма да станеш културист, бъди сигурен. Това е продукт който оптимизира тренировката и възстановяването  и това е.

Просто престанете да се заблуждавате, че даваш 100 лв и ставаш мега здрав. Трябват месеци и години за да се вдигнат 2,3 см качесвен мускул.

05.12.09
13:38

Какво ще стане ако взема NO-EXPLODE на 16 г.

05.12.09
20:35

Нищо хубаво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1