17.01.08
09:10
Писна ми да чистя без никакъв бърнър, поразгледах, видях че това много го хвалят и се спрях на него. Вие какво мислите?
http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
Темата беше редактирана от Flask на 19.01.08 10:40.
Както десетки пъти съм писал - ако от кофеина подскачаш като луд - ще ти подейства, в противен случай - не.
Аз обаче от тях нищо не бих си купил.Отвори им сайта:
www.nutrex.com дай на продукти -> Lipo 6x.
Там намираш ето това:
http://img227.imageshack.us/img227/145/78240274pm6.jpg
После в бб.ком намираш лога на “китайчето” и реално виждаш, че той е чистил с ефедрин, а не с липо6.
17.01.08
10:05
Леле, emzo, Шерлок Холмс на добавките си! :)
Аз сега се опитвам да чистя с Lipo 6x. Кофеина наистина ме “събужда” и дава резултати но аз взимам и Acetyl L-carnitine, смених храната и включих кардио през ден (в дните когато не вдигам)... Мисълта ми е че резултата не е само от Lipo-то
Иначе хаповете изглеждат яко :D
18.01.08
00:58
казано от Димитър Михайлов на 17.01.08, 10:05:
Леле, emzo, Шерлок Холмс на добавките си! :)
Аааааа, това за китаеца е мое откритие :coolsmile: Ето я и темата: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=2113371
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 18.01.08 01:00.
Пия кафета от доста малък, следователно май не е за мен тази работа. На тия сайта им изглежда като реклама на някакво чудо, което го рекламират следобед по телевизията, а не на бърнър. Добре, дайте идеи за нещо ефикасно. На този си ръст в момента не съм бил по-малко килограми, ама вече виждам сериозни трудности със свалянето... То щом най-прехваленият бърнър излезе пълна пунтамара...
Най-комерсиален, не хвален ;)
Иначе сега наизлязоха няколко интересни продукти, но няма още отзиви.
Аз съм пробвал и съм бил доволен от:
Instone Leanfire Inferno версии 1 и 2 - 1е за по-висок % мазнини, докато 2ката е за по-нисък %
Designer Supplements - Basic Cuts - евтин и даващ много енергия, просто идеален.Ама иска корав стомах :) Един път отворих 1 капсула и близнах съдържанието.Е няма такова люто нещо :D
CLabs - Red Acid - няма го вече
и някои други, които ги замениха с новите им неефективни варианти.
А какво е това Fyre, за което чета вече на няколко места. Няма проблем да поръчвам от чужбина, така че не е задължително да ги има само в БГ.
едит: Разгледах темата за за бърнър на лято 07 :). Позапознах се с продуктите, но въпреки всичко, не се ориентирам. Това за по-големия % bf ми се струва готино. Поне още десетина кила мазно трябва да сваля, процент телесни мазнини не мога да кажа, защото е трудно изчисляването, но по начинът който ползвам почнах от 33%, а сега съм 22%. Това го казвам като ориентир.
Мнението беше редактирано от Flask на 18.01.08 14:06.
За Fyre, досега като се замисля лош отзив не съм чувал, освен че е соленичък.
От бърнарите, които съм ползвал, мога да ти препоръчам Animal Cuts, в комбинация с л-карнетин. На мен ми подейства доста добре и свалих доволно мазнинка. Само да подчертая, че аз съм ползвал освен него, един друг доста скандален
( http://weider.bg/producti,85,1.html ), и затова не съм великата база за сравнение. Не съм някакво фитнес гуру, но според мен не е лоша идея за запачнеш с л-карнетин, и в последствие да добавиш и фет-бърнър.
18.01.08
16:06
Какво му е скандалоно на този :) ?
А това чудо Animal Cuts заслужава ли си парите (60-65лв), пък и тежи повече от другите за това му е по-дебела цената малко. Така като гледам, почти всеки бърнър ляга около 50лв, ако се поръчва от интернет.
18.01.08
17:27
Оff : Междодругото тоя фотографа още като правише лог-а го следях и ми беше интересно. 1во той казваше, че попринцип на снимката изглежда по-дебел и го е направил с цел да изглежда по-екстремна промяната, защото задържал и вода и нещо от този род беше. А 2ро - за липото казваше, че го взимал малко време и след това се свързал с тях(всеки гледа да вземе пари и не му пука кой ще излъже). Емзо, спомням си, че беше правил цикъл с Anarchy Stack, но не си спомням да съм ти чел отзевите. Та ще кажеш ли как беше(питам от любопитство), защото все пак не са малко парите :) Ти първо си спомням, че питаше в бб.ком за комбо и един ти беше дал линка към стака, ако не се лъжа и тогава ми стана интересно, защото все пак може и да си единствения българин, който го е пробвал :)
Мнението беше редактирано от difference на 18.01.08 17:31.
Четох за “китайчето” та идеята е, че каза че се бил натъпкал доволно преди да направи първата снимка и за това изглежда с такъв корем. Все пак доста е изчистил и то за такова малко време... Само че с тоя ефедрин...
Верно не е никак евтин стака.
Ефекта беше страхотен, чувстваш се добре през целия ден, енергичен, бодър.
За 30 дни с Инферното паднааха няколко % бодифат.
Ама много хапове бре ..... :P
p.s. сега си погледнах дневника - в този период, съм правил по 14км бягане 7 пъти в седмицата.
п.с.2 после отидох на море и се пропих :P
Мнението беше редактирано от emzo на 18.01.08 18:57.
то с 14км на ден, седем дена в седмицата и с лимонада ще смъкнеш няколко % :)
сега сериозно, този бейсик кътс казваш, че е добър. в бб.ком има отлична оферта, дават ти едно фрии и цената му идва към 33$ с доставката, което е смешно за 2 опаковки, а от тия 33$, половината е доставка, ама няма значение..
Yep, дава така наречената пюр енерджи и нищо повече.Burn fat ефекта ще зависи от диетата ти :Р
Ако все още се чудиш и това ще помогне по някакъв начин - снощи го мислих, мислих и си поръчах FYRE.
казано от emzo на 19.01.08, 07:39:
Yep, дава така наречената пюр енерджи и нищо повече.Burn fat ефекта ще зависи от диетата ти :Р
Ако все още се чудиш и това ще помогне по някакъв начин - снощи го мислих, мислих и си поръчах FYRE.
Кога смяташ да го започваш?
Аз май не искам само енергия, аз енергия си имам. Има ли някое, което коренно ще ми промени обмяната на веществата и ще засили самото изгаряне на мазнини. Много ми харесаха отзивите за Animal Cuts, ама като поразгледах малко по-задълбочено, стигнах до извода, че ще ми изчисти водата за тези 21 дена, при положение, че не ползвам сол и не пия “солена” минерална вода..
edit: Това Fyre много добре изглежда, цената му е приемлива 25-30$ без доставката, но най-хубавото е, че го дават по 1 капсула преди ядене от 1 до 3 пъти на ден. Аз вечер 100% не бих го пил, че и без това заспивам трудно, което означава, че 120 капсули спокойно ми стигат за 2 месеца... All Natural Thermogenic също звучи много здравословно :)
Мнението беше редактирано от Flask на 19.01.08 08:37.
@Стоянчо - няма да е скоро, ама да го имам.
@Flask - ами аз и @manson опа ... Ради Хаджирадев не останахме никак доволни.
Ама то зависи от толкова много неща.
Аз пия бърнър накрая чак, когат искам да падна на нисък процент мазнини.
Някой, който има 10-15-20 излишни килограма ще изпие 1 опакова анимал кътс, ще свали за 1 месец 7-8кг примерно и ще рече голяма работа е т’ва.
Е да ама то и без бърнъра ще ги свали като са излишни.
За началото на диетата са нужни добавки от типа подтискащи апетита.Например:
- HCA
- Hoodia
или комплексен препарат - Syntrax Spyce , Zantrax - Zappetite и мн. други
Че някои карат на 2500кал и изведнъж падат на 1500-1600 примерно и постоянно гладуват, а така посягат на забранени храни.
малко се отклоних :)
Ама аз съм много далече от началото на диетата. Вече почти 6 месеца съм доста стриктен, резултатът е налице - 20кг, обаче навлизам във фазата, когато почвам да свалям по-трудно, не че не свалям, просто е по-бавно и за това търся нещо стимулиращо. A, oще един въпрос, как седят нещата с доставките. Над колко пари се слага мито и ддс, ако не се лъжа беше около 45 евро с доставката...
Извинявам се за офтопика, но emzo, на какви килограми си и колко килограма сваляш или ще ти е целта да свалиш, след като не е за сега fyre-a. Съответно какви килограми си бил при предишни редукции на мазнини и колко си свалял?
@Стоянчо - килограми не гледам, не са ми интересни, защото е много относително.% мазнини гледам и огледалото.
В темата със снимките имам малко предистория, иначе миналото лято пих анархи стака на 13% и свалих до 10%. По-предното лято и до 8-9% ама то си е мъка за мен, а и такива резултати не се поддържат лесно.
Конкретно за сега да кажем 5кг да сваля.Fyre, както обикновена ще го комбинирам с още нещо за към края.Ама не си давам зор, не бързам.Наложи ми се последните 5 месеца да прекъсна почти изцяло тренировки и сега гледам да си наваксам.
@Flask - 22 евро с доставката.
Ясно, 8-9% - ниско! От постовете ти съм забелязал, че си “фен” на чистенето, прости ми ако съм извлякал погрешни изводи.
@Flask, сори, че “бръкнах” в темата ти!!!
@Стоянчо, няма проблеми
@emzo, не може да е толкова малко, ужас... ще трябва да ми го пращат като колет от USA значи :|
Ееее ако искаш вярвай, десетки пъти сме го коментирали.Питай и в митниците ако искаш :P
До сега използвах Липо-6 , но последния път -нищо / около 4 пъти общо. Мисля, 4е организма може да е привикнал / защита/.
Някакъв друг ?
може ли да пия 2 опаковки supercuts 3 една след друга или да изчакам тези 9 дни, които остават след 21 и тогава да почвам втората?
Такам...
за да се върна към същостния топик - ползвам Файър от 4 дни, и ефектът почва да се усеща / вижда. На мен поне не ми действа толкова кофейнът - нямам проблем с него. Дори и без Спайс усещам доста голямо действие върху апетита си.
Препоръчвам ви го горещо.
много исках да го пробвам, но се оказа, че високите дози кофеин сериозно нарушават равновесието в хранителния ми режим и за това трябва да пия нещо без кофеин... в суперкътс 3 има малко зелен чай, ама няма да е толкова фатално, колкото файър-а :|
06.02.08
17:15
а какво мислите за alpha burn scitec чист йохимбин дали е добро или да заложа на нещо с добрия стар кофеин
06.02.08
18:20
ами ако може някой да ми обясни той кофеина не е ли енергетик каква роля има точно в изгарянето
09.02.08
07:45
За тази добавка ли говорите ? Fyre > http://www.maxefect.com/bb/magazin/izgaryane-na-maznini/syntrax-fyre.html?flypage=shop.flypage&vmcchk=1
Заслужава ли си 95лв ? ~oO~ струва ми се леко скъпичко за бърнърче .... колко и теми да гледам се се обърквам и се чуда какви да си взема щото след март-април мисля да почна да чиста и да се запася с бърнъри и се чуда какви да си взема
Дамм, за него говорим.Мноо готина кутийка :P
Дали си заслужава зависи от тебе .... т.е. от диетата.
Аз мисля да го комбинирам моя с още няколко “екстри”.
Ама мисля да е като се затопли, че бягането му е ............
09.02.08
10:08
emzo: Еми става ли Протеин+Този бърнър( Fyre )+Maximum BCAA Syntho + PTK - Weider( до колкото знам BCAA предпазва от загуба на мускули по време на чистене? или греша? ) и ще разгледам диетите да вида коя ще ми е наи подходяща за изпълнение .. Доста скъпичко ще излезнат тия добавки 200 лв само бърнъра 95 :П ама до края на април ще ги събера :P
Мнението беше редактирано от Flying Steps на 09.02.08 10:08.
Протеина под форма на прах(пудра) или чрез храната си е задължителен.Така, че го изключваме.
ВСАА като са ти проблем парите не взимай.
09.02.08
11:03
а не са ми проблем аз до тогава ще си взема добавките не са ми за сега ... значи протеин да не си взимам само бърнъра и BCAA ще взема