15.01.08
17:36
Здравейте какво мислите за евро футбола, аз мисля че е много добър начин да си искарваш допълнителни пари за добавки например... е разбира се не винаги се печели то има и много добри периоди някой от форума пуска ли ?
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 21.01.08 21:13.
Напълно съгласен съм.ПУсках преди 2 години подред и съм към 100 лева 4иста пе4алба долу горе.И сега не бях пускал от 4 5 месеца имам пуснати ..6 лева спе4елени 30 за 4 пускания.И бих кръстника ми на канадска докато е пиян и от там 10 лева.
Ами играя,не съм някав манияк...чат-пат минавам да пусна некое фишче.За утре играх,да видим кво ще излезе.
Мнението беше редактирано от Финдо на 15.01.08 19:35.
15.01.08
19:35
Приспадам го към комара, в който съм изключително хаотичен и рисков играч (играл съм един път сварка и един път ролетка на пари, 1:1 като резултат). Ние работим с Еврофутбол по някои проекти, много интересен бизнес модел.
По - добре спортинг бет там поне коефициента е по-добър. Еврото са доста оскъдни откъм даване на К
27.01.08
14:52
Може ли да ме орянтираш горе долу какво е това?
27.01.08
16:21
http://www.sportingbet.com/
казано от Стоянчо на 28.01.08, 16:26:
Аз съм против хазарта като цяло и съм на мнение, че е за хора с пари.
Имаш право.... Въпреки, че и аз пускам по-некой друг фиш в еврото не мисля, че с това могат да се изкарват пари. Единствения вид хазарт, от който буквално можеш да живееш е покера. Там обаче трябва и книги да се четат, трябва и практика и най-вече търпение, но пък е голяма зарибявка и ако достигнеш до едно ниво спокойно можеш да изкарваш някой друг лев от турнири по интернет ! Хубавото е, че можеш да започнеш без абсолютно никакъв риск - Freeroll турнири със минимален награден фонд (около 10тина euro, зависи от сайта и турнира) но пък играеш със не реални пари с шанс да спечелиш реални, а тях да ги завартиш после евентуално.
Малко се поотплеснах :) Що се отнася до eurofootball-а, наистина по-добрия вариянт е интернет както беше казано по-горе. Не само, че коефициентите са по-големи, но можеш и да залагаш на повече неща + много live мачове.
И за финал - не се увличайте ;) Еврофутболът не е направен да печелим ние, а ЧЕРЕПА :)
По-здрави.
казано от ASTOR на 28.01.08, 21:22:
Винаги ще си на загуба ако играеш , това спор няма.
Не е вярно, за целия минал сезон съм развъртял 2000 евро в печалби и загуби, като почнах със 100 евро и след края на сезона имах 105 ... 5 евро за една година си е чиста печалба. Спортните залози са за удоволствие, а не за печелене на пари. Имам познати обаче, които се изхранват от това, само че те залагат хиляди...
Смятам, че е доста наивно да се разчита на еврофутбола да се изкарват пари... или пък да се изхранваш... смях. Единствения, който се изхранва от това е черепа. Да и аз имам приятели които са печелили много пари от еврофутбол (няколко хиляди евро), но в крайна сметка всички ги губят и пропадат. Не знам за един играч който да е забогатял от отва или от друг тип хазарт. За удоволствие става разбира се... но в никакъв случай за печелене на пари... (печели единствено този който организира залаганията).
29.01.08
06:49
Уверявам те, че има такива, които са забогатели от това. Познавам даже едно момче(стана 3ти на националния турнир по покер в Слънчев бряг-15 000 лв.) и той постоянно играе. Не казвам, че постоянно печели, но започна с 800 евро и сега не пада под 5/10 000. В смисъл че е губил и по 10 000, но е печелил и по много повече. А съм гледал и за един от Лас Вегас. Той отишъл там с целта да стане професионален играч по Black Jack. Толкова много печелил, че не го пускали в повечето казина. Тогава си направил брокерска къща и казва,че сега тръпката е много по голяма, защото залага милиони, а в казината не може да залагаш толкова много за един залог. Така, че ... има я и другата страна, но не са толкова много тези, които са забогатели от хазарт. Има такива, които с това се изхранват, но при тях нищо не е сигурно. Днеска си богат, утре беден ...
Мнението беше редактирано от difference на 30.01.08 08:08.
29.01.08
10:32
Ако играете в интернет най-добрият сайт за залгания е www.betfair.com !
Коефициентите са най-високи от всички други сайтове. Знам понеже съм играл в 4-5 сайта :)
Мнението беше редактирано от AdDicTed. на 29.01.08 10:56.
29.01.08
10:36
Покерът за пари не е точно този хазарт. Аз мога да играя вързано и на шах и действително да печеля, ако съм много добър.
За да печели един обаче, друг трябва да губи.
В организирания хазарт нещата не стоят така.
Дали ще е тото, дали еврофутбол или спортинг бет, нещата са сметнати. Ясна е печалбата и колко от нея ще отиде за “награди”.
Организаторът никога не губи. Абсолютно никога. Даже на конните надбягвания или боевете с кучета.
Аналогът в случая е да пратим твоя човек. Да играе покер. Ама на машинките.
Нека да се издържа от това. Аз да си я отворя и да я наглася на системата 90/10 (от 100% приходи да дава до 10% печалби) пък той нека се издържа като е голям покерджия.
Макар че и на комарджийските залагания нещата не са толкова цветущи.
Пак за да печели един друг/други трябва да губят.
Възможно е един да мами добре и да печели.
Случаите обаче не са чести и повечето хора губят от това. Така че замислете се какъв ви е шанса. От колко участника колко печелят, какво точно и колко често.
казано от D3BEP на 29.01.08, 10:36:
Покерът за пари не е точно този хазарт. Аз мога да играя вързано и на шах и действително да печеля, ако съм много добър.
За да печели един обаче, друг трябва да губи.
В организирания хазарт нещата не стоят така.
Дали ще е тото, дали еврофутбол или спортинг бет, нещата са сметнати. Ясна е печалбата и колко от нея ще отиде за “награди”.
Организаторът никога не губи. Абсолютно никога. Даже на конните надбягвания или боевете с кучета.Аналогът в случая е да пратим твоя човек. Да играе покер. Ама на машинките.
Нека да се издържа от това. Аз да си я отворя и да я наглася на системата 90/10 (от 100% приходи да дава до 10% печалби) пък той нека се издържа като е голям покерджия.Макар че и на комарджийските залагания нещата не са толкова цветущи.
Пак за да печели един друг/други трябва да губят.
Възможно е един да мами добре и да печели.
Случаите обаче не са чести и повечето хора губят от това. Така че замислете се какъв ви е шанса. От колко участника колко печелят, какво точно и колко често.
Съгласен съм на 100%. А покера срещу хора (било то на турнири или не) все пак е игра срещу други хора като теб. Тогава не играеш срещу дадена програма (машинките), която е създадена да губиш. Не случайно покер милионерите се задържат на върха много време и са все едни и същи хора. Не може тези хора ВСЕ да имат късмет, не може да пишат по няколко книги относно покера и да разчитат само на късмет. Въпроса е обаче да си наистина зарибен и да стигнеш до 1 определено ниво - не говоря за световно ниво и ходения по различни професионални турнири, а за такова, с което да можеш да обираш останалите по интернет масите...При покера не е само хазарт.
А при еврофутбола колкото и “умно” да играеш - в най-добрия случай ще си на 0лата или някъде там (няма да си загубил нищо, но няма и да си спечелил). За това ви уверявам! Това, че еднократно си ударил не означава нищо. Между другото като питам повечето ми познати, играещи еврофутбол защо не си водят отчет с това колко са спечелили и колко загубили казват, че предпочитат да не знаят размера на загубите си... :) Това е красноречиво. Закраства се човек и въпреки това, че знае, че губи продължава да играе. Ето тук може вече да играеш “умно” - тоест с малки суми и за удоволстиве. Тук е разликата м/у тези, които пропадат - те си мислят, че от залози ще спечелят, а останалите играят “умно” и знаят, че ще загубят - за това губят по малко. Един вид си плащат за удоволствието. Както каза някой по-горе - това е за хора с пари. Същата работа е и по казината (пак изключвам покера).
А и най-наивното - “те букмейкърите печелят от това, че повечето губят, но аз ще съм от тези дето печелят” Това е най тъпото.... че тези “повечето” да не са идиоти...
Общо взето печели този, който не играе :)
Мнението беше редактирано от ozo на 29.01.08 14:01.
Момчетата горе вече обясниха... едно е да играеш на покер с хора, друго е с машина. Дали е покер, шах или белот няма значение - когато играеш с други хора и си по-умен или хитър от тях може да ги победиш, но когато играеш примерно еврофутбол всичките коефициенти са сметнати така, че организатора да печели и то доста. Един вид както каза ДЗВЕР - нека той да си нагласи машинката да дава 10% победи и 90% загуби пък вие печелете пари от това. В еврофутбола коефициентите са такива, че както и да свършат мачовете в общия случай печели организатора... окей може 1-2 пъти да ви провърви, но за забогатяване от това не може да става дума. Даже не знам защо спорим за толкова очевидни неща...
29.01.08
22:23
казано от Калоян Георгиев на 29.01.08, 22:03:
Момчетата горе вече обясниха... едно е да играеш на покер с хора, друго е с машина. Дали е покер, шах или белот няма значение - когато играеш с други хора и си по-умен или хитър от тях може да ги победиш, но когато играеш примерно еврофутбол всичките коефициенти са сметнати така, че организатора да печели и то доста. Един вид както каза ДЗВЕР - нека той да си нагласи машинката да дава 10% победи и 90% загуби пък вие печелете пари от това. В еврофутбола коефициентите са такива, че както и да свършат мачовете в общия случай печели организатора... окей може 1-2 пъти да ви провърви, но за забогатяване от това не може да става дума. Даже не знам защо спорим за толкова очевидни неща...
С две думи - ако Еврофутбола работеше на загуба, просто нямаше да съществува :)
Абе играеш ли хазарт рано или късно ще си прошляк.Един спечелил еди колко си пристрасти ли се изстива.
Има покерджии които само от това живеят да , но не говорим за залагания както по-горе нали.
А черепора ще си е на + винаги спор няма на 5 дал на 10000 взел.
Един мой приятел залага до левче общо към 10 пъти и е на чиста печалба към 50 лева. Последно с двама негови приятели общо заложиха 2 лева и зеха 72!
Мнението беше редактирано от Vasko на 30.01.08 07:40.
30.01.08
16:57
Файда от залагания няма. Играйте заради тръпката, и не залгайте пари които неможе да прежалите.
Мой приятел се върна от Англия(бригада) и яко залага, вече с лека ръка на среща си слага по 200 евро.
Губи в доста случаи, ама какво да правим някой трябва да храни Божков ::smile::
Между другото съм намислил да отварям Еврофутбол :)
казано от AdDicTed. на 30.01.08, 16:57:
Между другото съм намислил да отварям Еврофутбол :)
Е от това вече може да се печели ! Другото от което може да се печели свързано със залагания е да станеш “партниор” на bet-at-home.com. За целта трябва да имаш посещаем сайт - и всеки, който се регистрира след като е бил прехвърлен към bet-at-home през банера на вашата страница става и “ваш клиент”. В смисъл получавате някакъв процент от оборота, който същия този клиент направи..не помня вече колко точно, но е далавера като цяло!
Мнението беше редактирано от ozo на 31.01.08 21:10.
31.01.08
22:23
Винаги съм намирал голяма прилика между хазарта и наркотиците. И в двата случая накрая губиш разсъдъка си и си готов да продадеш и долните си гащи, за да си осигуриш поредната доза/залагане.
Както казва един приятел - печалба има само от ТОТО3 - ЯКО РАБОТА!
01.02.08
10:48
казано от Vasko на 30.01.08, 07:22:
Един мой приятел залага до левче общо към 10 пъти и е на чиста печалба към 50 лева. Последно с двама негови приятели общо заложиха 2 лева и зеха 72!
За това говоря :) Всмисъл не да си слагаш заплата всеки месец... Например един сложи на права колонка 5-6 мача бяха 7 лева и спечели 300 и нещо. Мисля,че да пускаш от време на време няма лошо.
После като събереш няколкото пъти и теглиш калема ще видиш че пак си на загуба.Хазарта разчита точно на това да те зариби с някаква печалбица и после....