01.02.08
21:18
Откъде мога да си купя галонче (тубичка от 3литра с дръжка) и изобщо продават ли се някъде в България? Това е страшно удобно нещо, за тези като мен, които пият повече от два литра вода по време на тренировка. Омръзнало ми е да ходя да си пълня шишето от чешмата, а и не е удобно.
Интересува ме както за София, така и за Варна.
Виждал съм такива, и то 3 литра дестилирана вода в непрозрачна тубичка в Пикадили Чаталджа. Но беше отдавна.
02.02.08
11:00
Виждал съм шишета от 3литра - но такива туби... Май от вино има..
02.02.08
11:28
казано от Владимир8507 на 01.02.08, 21:18:
Откъде мога да си купя галонче (тубичка от 3литра с дръжка) и изобщо продават ли се някъде в България? Това е страшно удобно нещо, за тези като мен, които пият повече от два литра вода по време на тренировка. Омръзнало ми е да ходя да си пълня шишето от чешмата, а и не е удобно.
Интересува ме както за София, така и за Варна.
Ще проверя там задължително и без това ми е много близо до нас. Сещам се и за още едно място, където продават пластмасови изделия.
Интересното е, че това е страшно удобен съд за съхранение на всякакви течности, който е много разпространен в щатите, а тука не съм го виждал никъде...
Веднага се сещам за безалкохолната напитка “Кола-Кола” която съм виждал в БГ в бутилка от 3 литра и има вкус на лекарство :grrr:
02.02.08
13:15
Значи, става дума за нещо такова: снимка
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 02.02.08 13:17.
Виждал съм подобни на пазара “Ситняково” в едно магазинче за битови потреби.
02.02.08
14:12
казано от vatchev на 02.02.08, 12:39:
Веднага се сещам за безалкохолната напитка “Кола-Кола” която съм виждал в БГ в бутилка от 3 литра и има вкус на лекарство :grrr:
Да такива бутилки правят “Роси Фреш”,“Derby”