02.02.08
13:50
Здравейте, искам да попитам фатално ли е, ако спря захарта изцяло ?
02.02.08
14:19
Коя захар? Аз не употребявам никаква, що се отнася до сипване в кафе, чай. Но захар има в протеиновите ми барове, мюслите сутрин, плодовете. Ако “изцяло” значи да спреш и двата вида, аз лично не бих се наел, не знам с какво ще ми помогне.
ако имаш проблем да си пиеш кафето и чая без захар, huxol е решението, много добър подсладител, разтваря се супер и на вкус е като захарта. не си взимай български, аз извхърлих един вече ;)
03.02.08
02:02
казано от Толио на 02.02.08, 13:50:
Здравейте, искам да попитам фатално ли е, ако спря захарта изцяло ?
Ако говориш за бялата захар/пудрата можеш да я спреш изцяло без да се притесняваш, аз не съм си слагал захар в чай/кафе/мляко и т.н. вече от няколко години. Нищо ми няма. :P
03.02.08
20:34
И аз чиста захар не ползвам - не слагам в чай, мляко, напитки разни, пия cola zero, sprite zero и т.н. Иначе забележката на Митко е много уместна: захарта се съдържа в повече от половината храни, които приемаш - спиране няма. Можеш просто да ограничиш допълнителния прием :)
казано от Ради Хаджирадев на 03.02.08, 20:34:
И аз чиста захар не ползвам - не слагам в чай, мляко, напитки разни, пия cola zero, sprite zero и т.н. Иначе забележката на Митко е много уместна: захарта се съдържа в повече от половината храни, които приемаш - спиране няма. Можеш просто да ограничиш допълнителния прием :)
;-) точно; a sprite zero откъде го купуваш??? :smirk:
Мнението беше редактирано от maroon на 03.02.08 20:45.