Проблем

02.02.08
21:07

Хора вече съм се отчаял и ще спирам фитнеса и единствената причина са нащте :( Писнаха ми редовно ми викат ” много ядеш ще ти стане нещо много тежко вдигаш ще си чупиш нещо вманиачаваш се затъпяваш нз си кво нз си кво... и до ся ми даваха пари за храна свясна ся бащата вика няма да ти давам ще ядеш каквото има иначе ще се разболееш трябва да бяягаш повече ще ти стане нещо нз си кво ... ’ :( Незнам какво да правя верно че съм 84-5 кг на 16 г ,ама не съм мазен и си харесвам тялото, но нащте прекаляват вече и незнам какво да ги правя .. Просто реших че мога да споделя тук...

02.02.08
21:13

Разясни им добре,че фитнеса е нещо полезно и трябва да са щастливи,че не се наливаш/пушиш/друсаш както останалите на твойте години.Ама им го обясни добре с всичките подробности за някой пропаднали авери дето са сичко праят за малко амфа.Обясни им,че си решил да се захванеш със спорт който ти харесва,но те те провалят.Ама трябва много доре да им го наговориш това като цяло,затова измисли предварително какво ще им кажеш и измисли отговори на въпросите които могат да те питат.Говоренето му е майката.

02.02.08
21:18

казано от The Prowler на 02.02.08, 21:07:

Хора вече съм се отчаял и ще спирам фитнеса и единствената причина са нащте :( Писнаха ми редовно ми викат ” много ядеш ще ти стане нещо много тежко вдигаш ще си чупиш нещо вманиачаваш се затъпяваш нз си кво нз си кво... и до ся ми даваха пари за храна свясна ся бащата вика няма да ти давам ще ядеш каквото има иначе ще се разболееш трябва да бяягаш повече ще ти стане нещо нз си кво ... ’ :( Незнам какво да правя верно че съм 84-5 кг на 16 г ,ама не съм мазен и си харесвам тялото, но нащте прекаляват вече и незнам какво да ги правя .. Просто реших че мога да споделя тук...

говорил съм много пъти обаче бащата все вика много си малък да знаеш какво е добре за теб някви такива ... и майка като види как бъркам изварата в миксера вечер с вода и стане 1 литър течност и и става лосшо вика ще ти се повредят бъбреците аз и казвам че 80 процента от изварата е вода + водата от чешмата ... ама те не та не .Като цяло се опитват да ме обедят че фитнеса е вреден защото всички културисти от тяхното време са били простаци... и като цяло не признават фитнеса за спорт това било изкуствено надуване без покритие ....

Мнението беше редактирано от The Prowler на 02.02.08 21:23.

02.02.08
21:47

Да не ги дразниш по някакъв начин?Може би с бележника си?Примерно,наредил си двойка до двойка.Те това и чакат.Ха сега ще ти резнем субсидиите. Опичай си ума.Залягай и на уроците.Прави им четки,мили очи,добро поведение.Може да се оправят нещата.Иначе изварата е много полезна За болестите на храносмилането има лечебно действие.

02.02.08
21:47

С извинение , брат , обаче родителите ти са малко ограничени. Опитай се да им разясниш , че фитнесът е здраве, кажи им че ще продължиш да тренираш независимо от мнението им .Успех  и не бива да се отказваш в никакъв случай.

02.02.08
21:52

Точно тва е че ся съм 9ти клас и до сега завършвах сяка година с пълно 6 аз ся за срока иам две четворки по психология и по немски и то защото даскалите са акпани ама гимназия е вече се пак иначе нищо травмиращо не съм изкарал оценките са ми нормални  5 и 6 ного рядко 4 обаче те си мислятр че съм си намалил успеха заради фитнеса ,а то просто стана по трудно в училище щот до осми клас супер лесно се изкарват шестици ... да и бащата вика е ся две четворки за срока веданга ти одрязвам бюджета ... :( топето-не бива да се отказвам ама ако не ям както трябва има ли смисъл ....

Мнението беше редактирано от The Prowler на 02.02.08 21:55.

02.02.08
22:21

Освен да ги просветиш не виждам друг изход братле, положението е мноло лошо.Много имат сходни с твойте проблеми.

03.02.08
09:45

казано от The Prowler на 02.02.08, 21:18:

казано от The Prowler на 02.02.08, 21:07:

говорил съм много пъти обаче бащата все вика много си малък да знаеш какво е добре за теб някви такива ... и майка като види как бъркам изварата в миксера вечер с вода и стане 1 литър течност и и става лосшо вика ще ти се повредят бъбреците аз и казвам че 80 процента от изварата е вода + водата от чешмата ... ама те не та не .Като цяло се опитват да ме обедят че фитнеса е вреден защото всички културисти от тяхното време са били простаци... и като цяло не признават фитнеса за спорт това било изкуствено надуване без покритие ....

напълно те разбирам  :shut: и аз съм така всеки ден ми се приказва, че ям много, че ще ми се разшири стомаха и като стана на 30 ще съм абсолютна свиня, че колко хора имало болни от подагра, как всички които навремето са тренирали сега са дебели и едва ходят пък които не са дебели са огромни и не изглеждали добре и как протеините(на прах) ги правели от нефт и как не трябвало да се вманиечавам и тия глупости ВСЕКИ ДЕН !!! Ама няма оправия и  това докато живееш с родителите си това е положението - ще стискаш зъби и се опитваш да продължиш напред.По-лошото е да започнеш да ги слушаш и тогава вече наистина не спорта започва да губи.
Но все пак не трябва да забравяш на какво учи спортът - на ВОЛЯ и на ПОСТОЯНСТВО ! Не се отказвай просто така !

26.02.08
18:57

Какво стана с проблема колега?Има ли развитие?

26.02.08
19:26

Не си единствен,аз не им обръщам внимание вече.Просто си знаеш,че правиш нещо полезно за себе си,поставил си си някакви цели и ги гониш.Вече и за луд ме мислят,щото съм варял яйца/бъркал извара в 22:00 ч.Но както каза колегата,по-добре това,отколкото да се напиваш безпредметно в западнали кръчни и да залягаш по пейките.По-добре си давай парите в спорт,отколкото в алкохол и цигари.Лошото е,че родителите ни не могат да разберат,че това не е спорт като футбола,не опира въпроса само до трениране,а по-голямата тънкост е в кухнята и хрането през два часа и половина,спането по 8-10 часа и т.н.На добавките им викат химии,абе кво да ти обяснявам и при мен положението не е много различно.Принудиха ме да си крия прахчетата каде ли не...Щото колкото и да говора,няма никва чуваемост и си знаят тяхното.

26.02.08
20:57

Напоследък сме се разбрали да ми дават по 60-70 лв на седмица и да се орпавям пък и не ги виждам много често.. абе вървят нещата...

26.02.08
21:32

Хм,колегата е пуснал тема за фитнесуреди до 200 лева.Изглежда е следвал съвета ми за смиреност и дипломация пред родителското тяло.Нещата отново са потръгнали.

26.02.08
22:01

Просто съм събрал пари от р-д а нащте не възразяват щом аз давам парите и организирам всичко ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1