Pro complex ?

03.02.08
09:08

Здрашейте.
Спрял съм се на dobavki-bg.com/product.php?dcat=9&cat=9&id=53 та се чудех какво мислите за пози протейнов комплекс,някой ползвал ли го е преди,ако да да сподели впечатленията си от този продукт.Питам защото се пак 200 лв са си бая пари и искам продукта да е качествен и да постигна желания ефект :)

Темата беше редактирана от Icecold на 03.02.08 09:09.

03.02.08
09:18

Ами моето мнение е положително ... този протеин псисътваше в подготовката на Христо за световното ...
Ама ти кво очакваш с 1 протеин - 10 кг ? това си е добавка ако направиш добра кобинация ще има ефект

LA

03.02.08
09:46

Брат ми понеже е с по-големи финансови възможности си го купи този протеин 2 кутии по 2кг едната с вкус на ягода,другата някаква ванилия,какво да ти кажа,все е протеин,разтваря се перфектно,но моето мнение е да не се дават толкова много пари за протеин,при положение,че тази кутия свършва за 23 дни,просто не си заслужава,има толкова много качествени протеини на българския пазар на доста по приемлива цена,а и не очаквай някакви чудеса само от протеин,бил той Pro Complex или Elite Whey на Dymatize.Това все пак е белтък,просто се усвоява по-бързо от не синтезираната му форма като храна.

MO

03.02.08
10:21

Наистина е много скъп, най-изгодно е American Whey на  ASN можеш да го намериш в 4fitness .

03.02.08
10:44

казано от LawrenceTaylor на 03.02.08, 09:46:

Брат ми понеже е с по-големи финансови възможности си го купи този протеин 2 кутии по 2кг едната с вкус на ягода,другата някаква ванилия,какво да ти кажа,все е протеин,разтваря се перфектно,но моето мнение е да не се дават толкова много пари за протеин,при положение,че тази кутия свършва за 23 дни,просто не си заслужава,има толкова много качествени протеини на българския пазар на доста по приемлива цена,а и не очаквай някакви чудеса само от протеин,бил той Pro Complex или Elite Whey на Dymatize.Това все пак е белтък,просто се усвоява по-бързо от не синтезираната му форма като храна.

Аз в момента пия именно Elite Whey на Dymatize ;) Чудеса не очаквам, но определено съм впечатлен от банановия вкус (особено с прясно мляко) и от разтворяемостта. И далеч не дадох 180лв за него :-)

Апропо, LawrenceTaylor, на колко години си? Извинявай за любопитството, но ми е интересно, при условие че имаш такива широки познания в областта на суплементите. Ако искаш, пиши ЛС.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 03.02.08 10:46.

LA

03.02.08
10:56

На 28 съм, между другото и аз съм фен на Dymatize Elite Whey,а като хранителни стойности е абсолютно същ с Gold Standart на ON, специално съм ги сравнявал. Въпреки,че за мен лично протеина си е протеин,просто пазара в САЩ е много голям,конкуренцията също и протеините там са се изравнили като качество. Всичко е въпрос на личен избор. Сам виждаш,че цената на почти всички 5lbs е в диапазона 35-40$.

ИВ

03.02.08
13:01

До колкото ми е езвестно миналата година Диматайз се изложиха с техен протеин - Elite Whey мисля, че беше. На изследване публикувано на страниците на форум.бодибилдинг.ком, процентният състав на протеинът беше 69 % от обявени 78 май бяха. Но се случват и такива недоразумения и силно се съмнявам, че е било редовна злоупотреба.

Владимир, какви пари даваш за него ? Над 100 ли е или под 100 лева за 5 либри ? Аз използвам суроватъчен протеин на Advanced Performulations за 85 лева 5 либри. Незнам дали е боклук - надявам се да не е - канадски продукт е.

03.02.08
18:59

Аз чудеса не чакам не очаквам,просто за сега имам финасковата възножност и просто искам най-доброто,а съм чувал добри неща за този продукт. Смятам на го комбинирам с креатин,но не съм решил какъв още.Целта ми е да кача чиста ММ и след това да поисчиста малко за лятото,не очаквам кои знае какви резултати но искам да се постегна за лятото :) Ако нямой ми препорача креатин ще му бъда много благодарен(както казах за сега имам финансовата възможност такаче парите не са от значение въпроса е продукта да е добър)Тренирам по ето тази програма http://www.bb-team.org/workout/1283

04.02.08
10:45

казано от Nosferatu на 03.02.08, 13:01:

До колкото ми е езвестно миналата година Диматайз се изложиха с техен протеин - Elite Whey мисля, че беше. На изследване публикувано на страниците на форум.бодибилдинг.ком, процентният състав на протеинът беше 69 % от обявени 78 май бяха. Но се случват и такива недоразумения и силно се съмнявам, че е било редовна злоупотреба.

Владимир, какви пари даваш за него ? Над 100 ли е или под 100 лева за 5 либри ? Аз използвам суроватъчен протеин на Advanced Performulations за 85 лева 5 либри. Незнам дали е боклук - надявам се да не е - канадски продукт е.

Излезе ми грубо около 46 долара (~60лв)

FZ

04.02.08
13:06

казано от Icecold на 03.02.08, 09:08:

Здрашейте.
Спрял съм се на dobavki-bg.com/product.php?dcat=9&cat=9&id=53 та се чудех какво мислите за пози протейнов комплекс,някой ползвал ли го е преди,ако да да сподели впечатленията си от този продукт.Питам защото се пак 200 лв са си бая пари и искам продукта да е качествен и да постигна желания ефект :)

Чудесен протеин. Въобще няма да съжаляваш за покупката . :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1