04.02.08
16:12
На 15 години съм и взимам креатин от 3 месеца.За първи път ми е,а пък и не разбирам много от креатин.Тренирам редовно доста усърдно,но не виждам ефект.Креатина ми е евтин понеже исках само да го пробвам.На Power Food - Creatine Ethyl Ester.Моля, някой ако може да ми обясни колко време трябва да го взимам за да подейства,този креатин добър ли е и какъв трябва да си взема за по-натам.Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от invoker на 19.05.08 11:02.
04.02.08
16:17
Не е добър. Взимай си американско нещо. Креатин се взима максимум 2 месеца.
Първата ти работа, независимо че е естер е да с починеш малко от него, да ти се отпуши рецептора ;)
И за да пробваш нещо, каквото и да е, наблегни на качеството ;)
Креатина по мое виждане започва да действа след 10тия ден и месец и половина прием са му напълно достатъчни. С една ударна фаза в началото и поддържаща умерена. За моите килограми съм правил:
1 седмица: по 10 гр
2 седмица: по 20 гр
3 седмица: по 30 гр
4 седмица: по 30 гр
5 седмица: 10 гр
6 седмица: 10 гр
Използвах монохидрат тогава и си го усетих доста добре. Но вече не мисля да ползвам монохидрат. Твърде много вода задържам от него. За маса и качествено възстановяване обаче е идеален избор! ;)
04.02.08
17:07
Просто искам някой да ми препоръча добър креатин понеже съм само 64 кг и имам страшно бърз метаболизъм.Трудно качвам маса,дори много трудно.И за това искам като за начало да взимам малко креатин.Искам да ми препоръчате някой качествен но не много скъп и ако може също да кажете и от къде мога да си го купя.Благодаря!
04.02.08
17:30
Приятел аз взимах целия януари месец креатин на Universal и таурин на JK , и вдигнаг работната тежест на повечето упражнения с по 10 кг някаде..доволен съм...надявам се сега като си продължа да тренирам и да ям да не изгубя силата ;- )
Питоне,така си го написал това,че все едно стероиден цикъл ще прави :Д :)
Автора,да се научи да яде,а не да търси кво да пие,щото ако беше изпълнил първото,тая тема нямаше да съществува.
04.02.08
17:54
казано от Финдо на 04.02.08, 17:33:
Питоне,така си го написал това,че все едно стероиден цикъл ще прави :Д :)
Автора,да се научи да яде,а не да търси кво да пие,щото ако беше изпълнил първото,тая тема нямаше да съществува.
Автора,пич,за 15 годишен човек така яде че си нямаш и на идея.Яде на всеки 2 часа.И яде по МНОГО,ама МНОГО.
Мнението беше редактирано от invoker на 04.02.08 17:55.
04.02.08
18:45
Автора,пич,за 15 годишен човек така яде че си нямаш и на идея.Яде на всеки 2 часа.И яде по МНОГО,ама МНОГО.
някой от потребителите имаше много хубав подпис.. по спомени гласеше “не ми обяснявай че ядеш като не растеж”..може да не е със същите думи, но смисъла е идентичен.
Мнението беше редактирано от death на 04.02.08 18:46.
04.02.08
18:48
Авторът или не яде каквото трябва и по колкото трябва или не го усвоява. Да си помисли за ензими, вместо за креатин.
04.02.08
18:51
казано от Владимир Недков на 04.02.08, 18:48:
Авторът или не яде каквото трябва и по колкото трябва или не го усвоява. Да си помисли за ензими, вместо за креатин.
Добре бе хора кажете ми какво трябва да ям за да кача маса.Но не от типа на:”Трябва да ядеш много калорични храни...”
Просто ми избройте храната която трябва да ям за да кача маса.Толкова ли е трудно?
Мнението беше редактирано от invoker на 04.02.08 18:52.
04.02.08
20:06
Ориз, картофи, месо, яйца, извара, сирене, кашкавал, черен хляб, броколи, овесени ядки, фъстъчено масло, ядки, банани... Вероятно изпускам много неща, но засега това ми е в главата.
06.02.08
16:41
Ами аз след няколко дни приключвам с приема на креатин на Оптимум (300 гр),вече почти 2 месеца станаха. Да ти кажа много е добър креатина,лятото бях взимал на Нутрим,но нямах почти никакъв ефект. С този на Оптимум качих силата на почти всички упражнения,качих маса,вода почти не съм задържал,възстановявах се по-добре. Само леко се омазних,но не мисля че за сезона е голям проблем