Кои тренира с партниор?

21.12.04
19:07

Искам да попитам кои тренира с партниор и какви са предимствата?При кои упражнения ви помага?При мене това са клека и наи много ми е необходим при лега.Примерно на лега тренирам с един мъж,тои праи серии със 170,което за мене е доста отговорно да го вардя :) .

21.12.04
20:44

Аз рядко тренирам с постоянен партньор, но за тежките серии винаги викам някой наоколо да помага. :) Предимствата са ясни- можеш да сгитнеш до отказ и да продължиш серията с помощ; да избегнеш контузия или да те надъхва. :wink:

21.12.04
22:44

Аз всяка тренировка тренирам с партниор , наи много ми помага като ме варди на лега и на френското , определено има големи предимства като си с партниор

22.12.04
00:02

Аз преди доста време тренирах с женки или сестрами или гаджето. Със сестрата само 2-3 пъти -много мънка. Но гаджето си имаше хъс такова преди и 3 месеца си ходихме заедно на зала много добре ме пазеше с нея постигнах най-големите ми силови постижения в интерес на истината. Сега тренирам в зала кадето ,никой почти не вдига килограмите ,които аз вдигам и почти никой не се наема да ме пази. Само шефа на залата по някои път. Другите пъти расфълям залата и хората бягат от мене :) . Млада заличка просто дзверовете не са я научили въпреки ,че ни е единствена в квартала.
по-здрави

CH

22.12.04
00:58

Е аз от както съм почнал тренирам с партниор(друг е въпроса че в Дупница и в София са различни но тва няма голямо значение) и мога да кажа че без партниор е много кофти :wink:

занапред ползвай буквата “Ч” вместо “4”!
преведено
head_hunter

22.12.04
14:35

Нямам постоянен партньор в тренировките. За някои серии моля други трениращи или инструкторите да ме пазят.

23.12.04
12:34

откакто изпуснах 65кг на лежанката винаги тренирам с партниор.много е удобно при лежанката,клековете и рамо.по някой път и при кофичките и набиранията за да стигна до фалит.

NO

24.12.04
01:37

[quote author=“diksi”]откакто изпуснах 65кг на лежанката винаги тренирам с партниор.много е удобно при лежанката,клековете и рамо.по някой път и при кофичките и набиранията за да стигна до фалит.

Стига лъга хората бе ! Кога си изпускал 65 кг ? Ти 65 кг не можеш да ги отлепиш от лежанката ... ха ха ха  :D

Аз тренирам в залата със известните членове на този форум : diksi и milo

25.12.04
14:50

не сам аз този който откакто тренира вдига 50кг. нали  Красенце??аре да не се обиждаме.като се видим в фитнеса ще се разберем по мъжки. :evil:

DM

25.12.04
14:57

Ако искате да качвате мускулна маса и сила по бързо, е немислимо без партньор,за сигурността е също много важно, а и психически допринася много , особено ако те надъхва по време на сериите, няма го и страхът че можеш да се затиснеш,
аз се затискам например редовно с 90-95 кг.
без партньор не опитвам нови килограми

25.12.04
16:03

С Партньор е къде къде по добре има кой да те пази,можеш да изпълняваш всички културистични принципи и методи (удължени серии и др.) съревнование с партньора, и не на последно място но много важно (и Мадман го посочи) психическата нагласа страха от затискането с тежката щанга,при тренирането с партньор това премахва бариери и вие вдигате повече.

NO

26.12.04
15:35

[quote author=“diksi”]не сам аз този който откакто тренира вдига 50кг. нали  Красенце??аре да не се обиждаме.като се видим в фитнеса ще се разберем по мъжки. :evil:

Да прав си , че когато започна да тренираш вдигаше 50 кг ! Сега (5-6 месеца ) по-късно , вдигаш пак 50 кг ! Тъиче няма какво да се разбираме . Когато ме биеш на канадска , тогава ела пак да ми говориш ....  :D :D :D

26.12.04
19:29

Пичове радвам се че се уточняватеИ аз NoName не обичам лъжата но най добре ще е лично да се видите (разберете,сбиете) или чрез ЛС

31.12.04
03:14

По принцип не тренирам с партньор,защото имам гадно работно време но старшно се кефя когато в залата дойде Винченцо и  събира всички тежести.Действа ми супер мотивиращо;))

31.12.04
11:56

Аз никога не съм ползвал партньор,по простата причина ,че времето по което тренирам съм си сам в залата.2пъти сами падали 100-110 кг щанги на гърдите и за това не им слагам ограничители накрая за да мога да изртърся дисковете поне от едната страна :lol:

31.12.04
12:24

Аз нямам партньор че си тренирам у дома пък и никой от мойте френдове не тенира,случвало ми се е много пъти 200 кг да ме затиснат от лег но ги истърсвам първо в ляво после в дясно и такъв шум се вдига че ще си спукаш тъпанчетата.Преди когато тренирах на тавана при една такава операция на втория егаж мазилката падна !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1