04.02.08
22:49
За да изглежда силен на екрана Силвестър Сталоун никога не е имал нужда от ползването на стероиди. Напротив, пред сп. “Тайм” (time.com) той признава, че е използвал тестостерон (има ли въобще разлика между двата хормона), за да се чувства добре.
61-годишният актьор обаче имал нужда от него за да си върне физическото състояние за Рамбо IV.
За случая той е качил 18 кг мускули. Възхитен, че отново е във форма, Слай не спира да хвали заслугите на този хормони, който се използва за пораженията на андропаузата и които позволява да си възвърнеш младостта.
Източник: netinfo.bg
На мен ми беше малко забавно, като го прочетох, та реших да го споделя и с Вас. :)
Еми какво да кажа тестостерона е може би най - безопасния хормон и резултатите от него са добре известни и не се ограничават само с покачването на мускули.
05.02.08
00:21
Това го четох преди няколко дена и също, искрено, се смях. Първо на некадърния език, на който е писана статията, а после и на съдържанието :)
Първото изречение противоречи на второто. Не може да напишеш съобщително изречение и второто си да го започнеш с “напротив” :)
След това “журналистът”, които принципно трябва да има поне малка представа за това, за което пише казва следното: “той признава, че е използвал тестостерон (има ли въобще разлика между двата хормона)” - кой е този втория хормон и защо по дяволите питаш, мен читателя?! Мда, въпросът съвсем не е риторичен. После има “този хормони”, явно пак нещо е изпуснато при краденето на статията или директния превод.
А това, че тестостеронът е онзи хормон, дето се ползвал да си възвърнеш младостта няма и да си правя труда да го коментирам. И иначе може да му се посмеем :)
П.П. Като чуя, че някой е качил 20 кг мускули, винаги съм се чудил в раничка ли си ги е носил или ги държи в колата..
Хмммм, май малко се отнесох, затова спирам.
05.02.08
07:16
Не се отнесе, споделям същото. :)
Вестник “Стандарт”:
Вкарват Роки в затвора
Пет години на топло заплашват Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун може да лежи пет години в австралийски затвор, ако се докажат обвиненията срещу него. Според местната преса Слай е забъркан в стероиден скандал. Миналата седмица той бе задържан на летището в Сидни и престоя в местния арест няколко часа. След това бе пуснат без разяснения какво е направил. Твърди се, че митничарите са открили опакован препарат от човешки растежен хормон. Три дни по-късно хотелският апартамент в “Парк Хаят” на Сталоун и частният му реактивен самолет бяха претърсени за непозволени вещества. От багажа са иззети контрабандни вещи. Сталоун първоначално заяви пред местен вестник, че инцидентът е недоразумение, а слуховете за пренасяне на стероиди са празни приказки. Наказанията за притежаване на забранени вещества в Австралия са глоби с размер до 110 000 щатски долара и до 5-годишен затвор. Сталоун бе в Австралия да представи новия си филм “Роки Балбоа”.
радио Дарик:
През изминалата седмица актьорът Силвестър Сталоун беше задържан на летището в Сидни. Причината Сталоун да попадне в полезрението на полицаите е фактът, че в багажа си е имал забранени за внасяне в Австралия предмети. След уточняване на случая Роки е бил освободен
Най-пълната версия - автор анонимен:
Холивудската звезда Силвестър Сталоун представи като доказателство медицински документи на австралийските митници след като преди време беше обвинен, че внася 48 опаковки със забранен хормон за човешкия растеж.
Това заяви адвокатът на звездата пред съда в Сидни.
Сталоун, който още не е подал жалба, не присъстваше на краткото съдебно заседание. Делото му беше отложено за 15 май, за да може митническите власти да прегледат доказателствата.
Според адвоката Джон Чикън случаят ще се реши много скоро. Забранените хормони бяха открити в багажа на Силвестър Сталоун на 16 февруари.
Тогава полицията в Сидни го задържа за кратко. Максималното наказание, което може да получи е глоба от 110 000 австралийски долара (91 600 американски долара).
Ма той човека бил болен (от старческа немощ) и затуй се боцкал :)
05.02.08
07:42
Тия хора, станали на по 60 години, защо не си гледат старините, ами седнали да се излагат. Цял живот градил добра репутация, сега заради една такава глупост ще си оцапа името.
Тия хора, станали на по 60 години, защо не си гледат старините, ами седнали да се излагат. Цял живот градил добра репутация, сега заради една такава глупост ще си оцапа името.
За пари, донякъде и за слава.
Предполагам, че Роки 4 е въпрос и на ‘гъдел’ за Сталоун.
05.02.08
09:36
Гъдел, довел до отвратителен резултат. Много се чудя как събра 8.1 в imdb.
05.02.08
09:54
Не може да имаш компания, която се занимава със суплементи и да не търгуваш със стероиди. Просто противоречи на “търговските” принципи. Ясно е, че 18 кг мускулна маса не се качват с 1 препарат, а с тежки комбинация. ХР сигурно е главният герой в постановката.
Много ми е интересно какъв “медицински документ” ти трябва за една торба със стероиди... Да не говорим, че за такъв резултат ще са в големи количества и може от законова страна количеството да минава максимума за лично ползване и да мине като търговско количество, а там става лошо.
Хах, сериозно ли е 8,1?! Може и да го гледам, но на екшън филм не мога да дам висока оценка .. нали трябва някакъв смисъл, някаква идея на носи филма. Четох, че това било филма с най-много убийства правен някога .. не мисля, че го прави по-привлекателен, но хора - всякакви :)
05.02.08
10:42
Факт е, че на 60 години изглежда много добре Сталоун, пък нека да е с ХР и стероиди :)
Сталоун отдавна използва стероиди в подготовката си за филми, това че не го признава си е друг въпрос.Освен това си е чист ектоморф по структура и му трябват наистина тежки тренировки за да расте. Ето ви линк към програмата , с която се е готвил за Рамбо 4 - http://www.bodybuilding.com/fun/jaimefiler2.htm . Накратко е тренирал 6 пъти в седмицата и то двуразово,като всяка мускулна група е била тренирана 3 пъти за 7 дни. Тази зверска програма в комбинацията с 5-6 вида добавки, стероиди и ХР му е дала 18 кг покачена мускулна маса, въпреки, че има скромните 40 години стаж :) Както сами виждате той е успял заради волята си главно и трудът , който е вложил , а не заради употребата на този или онзи препарат. И въпреки, че е на 61 години е в най-добрата си форма през живота.
От мен браво на Сталоун той има достатъчно опит за да знае какво прави и какво му трябва за да влезне във форма за филма
05.02.08
13:07
Темата беше по-скоро за хумористичното представяне на въпросния прием, не против Сталоун или нещо такова. :)
Е, факт е, че не е на нивото от “Танго и Кеш”, но няма как възрастта на един актьор да надбяга зрителските очаквания, било то и с помощта на операциите на Деми Мур.
Еми какво да кажа тестостерона е може би най - безопасния хормон и резултатите от него са добре известни и не се ограничават само с покачването на мускули.
Не съм съгласен с теб - приет отвън и без протектори тестостерона има 50% шанс да се превърне в естроген. Най - безопастния хормон е GH (Хормона на растежа), но само ако си здрав напълно, тъй като расте цялото тяло, и при случай на тумор , расте и тумора. Няма странични ефекти.
Всички говорят за формата на Слай, а ми е много странно къде сте я виждали?! Никъде през целия филм той не се съблича, единственото нещо което се вижда, това са предмишниците му.
Иначе убиствата не са много, но ги направихме зрелищни :) , продуцентите искаха много кръв и я получиха. Слай се опитваше да се изживява и като директор на филма, но и той не знае какво иска.
Мнението беше редактирано от Чукундур на 05.02.08 13:30.
Не съм съгласен с теб - приет отвън и без протектори тестостерона има 50% шанс да се превърне в естроген. Най - безопастния хормон е GH (Хормона на растежа), но само ако си здрав напълно, тъй като расте цялото тяло, и при случай на тумор , расте и тумора. Няма странични ефекти.
Хмм не е точно така, първо всеки що годе интелигентен човек проучва нещата и е елементарно да намериш информация че тестостерона в по-големи дози се взима с блокери на ароматизацията какво остава за Сталоун, а тестостерона е наистина един от най - безопасните хормони защото е идентичен химически с естествения тестостерон, може би само болденона(equipose) e по - безопасен, при хормона на растежа наистина расте цялото тяло включително и органите ти което меко казано не е добре освен това е страшно скъп.
Иначе от това което видях от филма от трейлъра си личи че Сталоун е наистина във върхова форма.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 05.02.08 13:38.
Всички говорят за формата на Слай, а ми е много странно къде сте я виждали?! Никъде през целия филм той не се съблича, единственото нещо което се вижда, това са предмишниците му.
Иначе убиствата не са много, но ги направихме зрелищни :) , продуцентите искаха много кръв и я получиха. Слай се опитваше да се изживява и като директор на филма, но и той не знае какво иска.
:lol:
И аз това се чудех.
Колкото до зрелищността на убийствата ...действително са се постарали.
Абе, не е лош филма. 3 изречения, а останалото са гилзи и летящи крайници => логичен завършек на Рамбо.
Дали ще има V?
05.02.08
13:38
Напълно съм съгласен с това мнение .
На мен лично много повече ми харесват предишните серии на RAMBO :coolsmile:
Хмм не е точно така, първо всеки що годе интелигентен човек проучва нещата и е елементарно да намериш информация че тестостерона в по-големи дози се взима с блокери на ароматизацията какво остава за Сталоун, а тестостерона е наистина един от най - безопасните хормони защото е идентичен химически с естествения тестостерон, може би само болденона(equipose) e по - безопасен, при хормона на растежа наистина расте цялото тяло включително и органите ти което меко казано не е добре освен това е страшно скъп.
Иначе от това което видях от филма от трейлъра си личи че Сталоун е наистина във върхова форма.
Сега нямам за цел да омаловажавам познанията ти - напротив, тук става въпрос за интелигентна размяна на мнения. Все пак , малко или много , всички сме колеги. Ще ти дам линкове на сайтове , от където направих справки за тестостерона и соматропина.
Моля да ги погледнеш.
http://free.hit.bg/aronmen/new_page_17.htm - за соматропина
http://www.doctorbg.com/page.php?id=13143 - за тестостерона
А иначе на премиерата на Роки 6 в Австралия , Слай е бил хванат с 40 шишенца соматропин и е отнесъл глоба $2500 и е платил разноски по делото $8200.
Мнението беше редактирано от topeto на 05.02.08 16:21.
05.02.08
16:47
направихте.... ? ба6та ми работи по тоя филм ,по то4но със ефектите и т.н. ти какво по то4но си правил 4е може и да те познавам 6ото и аз бях на снима4ната пло6тадка
направихте.... ? ба6та ми работи по тоя филм ,по то4но със ефектите и т.н. ти какво по то4но си правил 4е може и да те познавам 6ото и аз бях на снима4ната пло6тадка
Едва ли си бил на снимачната площадка, защото го снимаха в Бирма :) . В България правихме само визуалните ефекти.
Мнението беше редактирано от Чукундур на 05.02.08 17:00.
topeto ако искаш наистина да имаш актуална информация по тези въпроси не черпи информация от такива сайтове които си посочил иди примерно на http://www.steroid.com/ или на http://www.elitefitness.com/ това са само два от добрите сайтове които се занимават с такава тематика и там има действително актуална информация, тестостерона на пръв поглед има стряскащи странични ефекти но те се блокират по елементарен начин с няколко допълнителни препарата някои от които се взимат по време на взимането на тестостерона някои след него в зависимост от схемата по която се използват, за пример - Nolvadex, HCG и Aromazin са предостатъчни за да нямаш каквито и да било странични ефекти от тестостерона, докато при HGH ( хормона на растежа ) нещата не седят толкова просто - там ако вземеш повече отколкото трябва може да има растеж не само на мускулите, но на органи и въобще цялото тяло и няма начин да обърнеш ефекта.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 05.02.08 18:15.
05.02.08
18:44
Едва ли си бил на снимачната площадка, защото го снимаха в Бирма :) . В България правихме само визуалните ефекти.
бях 6ото ба6та ми го извика 6ефа му за да му покаже некакви не6та свързани с ефектите и бях със сестра ми 6ото нема кои да я гледа !
Мнението беше редактирано от stripe на 05.02.08 18:45.
бях 6ото ба6та ми го извика 6ефа му за да му покаже некакви не6та свързани с ефектите и бях със сестра ми 6ото нема кои да я гледа !
Ходил си в Бирма на снимките на Рамбо със сестра си викаш! И как се казава баща ти и шефа му?
Мнението беше редактирано от Чукундур на 05.02.08 19:14.
05.02.08
19:58
За да изглежда силен на екрана Силвестър Сталоун никога не е имал нужда от ползването на стероиди. Напротив, пред сп. “Тайм” (time.com) той признава, че е използвал тестостерон (има ли въобще разлика между двата хормона), за да се чувства добре.
61-годишният актьор обаче имал нужда от него за да си върне физическото състояние за Рамбо IV.
За случая той е качил 18 кг мускули. Възхитен, че отново е във форма, Слай не спира да хвали заслугите на този хормони, който се използва за пораженията на андропаузата и които позволява да си възвърнеш младостта.
Източник: netinfo.bg
На мен ми беше малко забавно, като го прочетох, та реших да го споделя и с Вас. :)
А пък на времето бат СЛАЙ разправяше ,че използвал само хранителни добавки ;-P :coolsmile:
06.02.08
04:30
Ходил си в Бирма на снимките на Рамбо със сестра си викаш! И как се казава баща ти и шефа му?
ба6та ми-Николаи
6ефа му-Скот (не му знам фамилията)