04.02.08
16:28
Здравейте !Та значи въпросът ми е следния:Колко време след тренировка е най-добре да изчакам преди ядене ?Колкото човека попитах, толкова различни отговори чух :roll: Според Вас как е най-правилно ?
04.02.08
19:02
След каква тренировка? :coolmad:
05.02.08
14:28
40-45мин. според мен, потърси повече инфо за кардиото в изданието или с гугъл, би трябвало да пише някаде след колко време е препоръчително да се яде. :)
05.02.08
17:22
аз до сега четох че веднага след СУТРЕШНА кардио тренировка се хапва ... храна с високо съдържание на белтък и ниско съдържание на мазнини и въглехидрати.другия вариант е 2 часа преди тренировка ... въпрос на избор.
05.02.08
19:40
Дали ще ядеш 30 или 45 минути след тренировка разликата не е голяма :) По - важното е какво ядеш! Това гледайте да изпипате, а не да седите с хронометъра :)
За мен просто изчакай да ти се нормализират показателите,пулс,адреналин и т.н. и можеш да хапваш да кажем поне 15тина минути.След кардио задължително вкарваш аминокиселини БЦАА или поне Суроватъчен протеин,а ако не ползваш суплементи-залагаш на високо белтъчно хранене заедно с комплексни въглехидрати също са от полза.Да кажем примерно хапване: няколко яйчни белтъка+овесени ядки с вода или в краен случай с кисело мляко.За след кардио,доста трениращи използват и бърз въглехидрати(глюкоза),но не ти го препоръчвам.Бърз въглехидрат след силова тренирвка е по-удачно,за да възстанови тялото и попълни гликогеновите запаси.
06.02.08
21:10
Е да разбира се ... че какво се яде е по-важно от колко време след ... но нека има равновесие :)