12.03.04
20:42
Az edvam se zava6tam sas fitnesa i imam trenirovki 1 mesec i polovina.Na 14 godini sam (13 mart sum roden :lol: ).Otna4aloto me posavetvaha da rabotq po tazi programa 3 puti v sedmicata:
1)Leg za gurdi
2)sabirane na dumbeli
3)sguvane ot stoej(biceps)
4)frensko
5)raztvarqne na dumbeli v strani
6)4ukove
8)Kraka
Kaza ha mi da treniram okolo 2 meseca po neq.Kakto ve4e pisah skoro 6e gi napravq tezi 2 meseca.Sega iskam da se obarna kum vas i da vi pitam kakva podhodq6ta programa 6e mi izgotvite.Visok sam 1.75sm.tega 65 kila [(okolo de neznam to4no)tva neznam dali 6e vi pomogni s ne6to :lol: ]Nadqvam se da ima pobve4e mneniq.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:16.
zdr pi4..vij taia tema ma cialata ia pro4eti..tam si4ko e iz4erpano po tozi vupros mislia…:http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=285
ina4e qj pove4e…mnoogo pov4e..ako iska6 si zemi niakakuv protein..mislia 4e samo toi e napulno bezvreden na tezi godini..i ako moje6 si zemi i niakakvi multivitamini…spi pov4e po 12 4asa ako moje6..za6toto sania i hranata praviat po4ti vsi4ko…si4ko ostanalo za trenirovkite ti e opisano mislia vuv temata po-gore i na sita bb-team.org..tva e ot mene!:::)
4ak po 12 4asa niama smisul :) . Tui kato ve4e si navliazul v sveta na fitnesa :) , triabva da si napravi6 podhodia6t split na programata po muskulni grupi i po trenirovki. Pri men nai-dobre raboti 1den trenirovka 1 den po4ivka. Razdeliam si uprajneniata v 3 dni, kato kombiniram malka muskulna grupa s goliama.Glavnite malki sa, kakto sigurno znae6: bizeps, trizeps i ramo, a golemi sa grub, gurdi i kraka. Moje6 da probva6 podobna trenirovka:
1den: gurdi i bizeps
2den: po4ivka
3den: grub i triceps
4den: po4ivka
5den: ramo i kraka(+prasec)
6den: po4ivka
i povtaria6. Moje6 po jelanie da trenira6 predmi6nica i trapec, no ne e zaduljitelno. Spored men purvite niakolko sedmici e dobre da pravi6 osnovno bazovi uprajnenia i postepenno da vklu4i6 i po-izolira6ti uprajnenia. Tiah moje6 da vidi6 vuv saita na bb. PeroRoma ve4e ti kaza kolko e vajna hranata i sunia. Vuzstanoviavaneto e moje bi nai-vajnoto vuv bodybuildinga, a tova zna4i dostatu4no protein, vuglehidrati i maznini za energia. Vij vuv saita kakvi hrani e dobre da izbere6. Gledai da ne pretrenira6 i uspeh.