Помощ за хранителен режим ?

04.02.08
21:39

Като за начало ще спомена, че съм начинаещ и тренирам от 1 месец, 3 пъти седмично като от други ден ще премина на 4 дневен тренировъчен цикъл . Висок съм 185 см и тежа около 70 кг. Режимът ще се състои от 5-6 хранения дневно като започва от около 8ч.
до към 23 ч. . Прочетох темата за този тип хранителен режим, но и така не можах да измисля какви храни и как да ги подбера, може би поради незнанието си и ще помоля да ми помогнете за съставянето на такава програма и за което ще съм ви благодарен .
Като добавки имам един гейнер на GNC Weight Gainer 1850 с доза 3 мерителни лъжици дневно .

Темата беше редактирана от MrPresident на 17.02.08 19:05.

05.02.08
15:50

Виждам, че така няма да ми се обърне внимание и ще пробвам да се конкретизирам малко .

Ето с какво меню разполагам :

-яйца, пилешко месо във всякакви състояния (супи,печено с ориз или картофи или с гъби,пържоли),орехи,фъстъци,плодове- банани,портокали,киви
-кашкавал,сирене,колбаси(както видях обаче не са препоръчителни),овесени ядки,кисело мляко,свинско(някой път),риба(рядко)

Сега ако можете ми помогнете с подредбата . Забравих да спомена, че ходя на тренировки около 15-16.00 ч. и ако може в работен ден с какво да заместя дадено ястие . Благодаря предварително .

Мнението беше редактирано от MrPresident на 17.02.08 19:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1