06.02.08
12:53
Искам да попитам и се надявам някой от администраторите на форума да ми отговори , дали вносителите/производителите/дистрибуторите са модератори на своите теми ???
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.08 14:32.
06.02.08
13:19
Не, но могат да отправят апел към екипа, ако искат нещо да бъде заключено, редактирано или изтрито.
06.02.08
13:21
И по редица съображения повечето модерации правя основно аз.
06.02.08
13:38
Питам защото в няколко теми на един от вносителите ми бяха изтрити няколко поста , без да бъде отбелязано от кого са изтрити и беше направена забележка от този вносител . Така хората си мислят, че темите на вносителите/производителите/дистрибуторите се модерират от самите тях .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 06.02.08 13:40.
06.02.08
20:08
Когато една тема се отклони от нейната първоначална идея (конкретно в този раздел), се е налагало някой от модераторите или аз да махнем мненията извън контекста. Не се е случвало често, даже по-скоро доста рядко. Но както в този, така и във всички други случаи на модерация, това става само от екипа.
06.02.08
21:17
Все пак, съвсем неофициално казано: гледайте на тези теми като на вид реклама, партньорство. Не говоря за приход, дори не зная как е системата, но дори за форума ни е плюс официалното присъствие на реалния сектор.
Нищо не пречи ако някой има нещо да каже, да го каже на потребителите в съответния раздел .Не всеки обича всичко и не всичко си струва, то е ясно.
Споменавам само. Не зная какъв е случаят.
07.02.08
09:45
В случая постовете не бяха извън темата , те бяха свързани с продукти на съответната фирма и нямаше ,нито обида ,нито нещо подобно .
Коментирахме даден продукт , но това май не е харесало на вносителя и е имало оплакване .
Както и да е............. :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.02.08 09:52.
07.02.08
11:02
Ами коментирали сте продукт... Направете си тема за него и там го коментирайте
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.02.08 11:04.
07.02.08
11:14
казано от Георги Гайдов на 07.02.08, 11:02:
Ами коментирали сте продукт... Направете си тема за него и там го коментирайте
Коментира ли сме продукт ДА , но вносителят трябваше да обясни някой работи и да отговори на някой въпроси , но явно той не е искал да го направи и ....... :smirk:
07.02.08
11:20
Не е етично да се коментира продукт от потребителите в точно тези теми, защото всеки си има мнение и виждане за цената най - често, качеството и съдържанието. А и не очакваш производителя да каже “не е добър тоя протеин не си го взимай!” нали? :)
В тези теми задавайте въпроси отностно техническите подробности около фирмата. Повечето са вносители и няма как да ти кажат защо в гейнера им има толкова захар или протеина защо е 76% а не 80%. Или пък “защо това е толкова скъпо има други фирми на които е по - евтино”. Очаквате да свалят цената защото не ви харесва ли? Просто се поставяйте на тяхно място винаги като задавате въпрос.
Поздрави BIG PICHAGA!
07.02.08
11:46
ЖОРКУ , прав си за много неща ,но един вносител трябва да познава своите продукти и да бъде подготвен да отговори на какъвто и да било въпрос свързан със съдържанието на продукта а не да бяга от отговорите .......... ;-)
За Nosferatu не знам, но мисля , че моите въпроси са били на место и по темата . Сериозни въпроси за продукти ,които съм искал да си закупя.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.02.08 11:53.
07.02.08
12:48
Ами не знам какво сте направили, но явно не е било за правене за да е модерирано. Един вносител демонстративно си закри темата и напусна преди някое време, не мисля, че има смисъл от това. Сигурно сте прекалили с нещо. Дали точно ти, дали и ти или ти покрай другите... Въпросът е приключил.
Излишно е, недей да упорстваш, а на въпрос, на който вносителят не ти е отговорил ние едва ли ще можем.
Не става дума кой крив и кой прав.
07.02.08
13:37
Не искам да излиза, че адвокатствам на някого, но ще си позволя да напиша едно клише: “КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО”. Няма да коментирам повече по случая...
За себе си съм решил само да чета този раздел и да избягвам да пиша вътре. Въпроси за вносните продукти няма смисъл да задавам, защото там има само вносители (т.е. - търговци), а не производители. Към търговците може да бъдат отправени само въпроси относно цените, но първо това е деликатна тема и второ - не ме касае, защото аз добавки от България не купувам вече. Колкото до родните “производители”... техните продукти просто не ме интересуват.
07.02.08
14:32
Супер изказване, мисля, че Владимир8507 обобщи цялата ситуация. Единствено относно клишето не бих се съгласил на 100% или поне преди това да се дефинира “клиент” и “право”. Предмет на друга тема, на която този форум не е точно мястото (както и всеки друг). Предполагам, че ще се съгласите, че е излишно да се разводнява повече темата.