Въпрос към администраторите на форума свързан с вносителите/производителите/дистрибуторите ?

Темата е заключена.
FZ

06.02.08
12:53

Искам да попитам и се надявам някой от администраторите на форума да ми отговори , дали вносителите/производителите/дистрибуторите са модератори на своите теми ???

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.08 14:32.

Не, но могат да отправят апел към екипа, ако искат нещо да бъде заключено, редактирано или изтрито.

И по редица съображения повечето модерации правя основно аз.

06.02.08
13:31

Наскоро и аз бях помолен да почистя няколко излишни поста.

FZ

06.02.08
13:38

Питам защото в няколко теми на един от вносителите ми бяха изтрити няколко поста , без да бъде отбелязано от кого са изтрити и беше направена забележка от този вносител . Така хората си мислят,  че темите на вносителите/производителите/дистрибуторите се модерират от самите тях .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 06.02.08 13:40.

Когато една тема се отклони от нейната първоначална идея (конкретно в този раздел), се е налагало някой от модераторите или аз да махнем мненията извън контекста. Не се е случвало често, даже по-скоро доста рядко. Но както в този, така и във всички други случаи на модерация, това става само от екипа.

Все пак, съвсем неофициално казано: гледайте на тези теми като на вид реклама, партньорство. Не говоря за приход, дори не зная как е системата, но дори за форума ни е плюс официалното присъствие на реалния сектор.
Нищо не пречи ако някой има нещо да каже, да го каже на потребителите в съответния раздел .Не всеки обича всичко и не всичко си струва, то е ясно.
Споменавам само. Не зная какъв е случаят.

FZ

07.02.08
09:45

В случая постовете не бяха извън темата , те бяха свързани  с продукти на съответната фирма и нямаше ,нито обида ,нито нещо подобно .
Коментирахме даден продукт , но това май не е харесало на вносителя и е имало оплакване .
Както и да е............. :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.02.08 09:52.

Ами коментирали сте продукт... Направете си тема за него и там го коментирайте

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.02.08 11:04.

FZ

07.02.08
11:14

казано от Георги Гайдов на 07.02.08, 11:02:

Ами коментирали сте продукт... Направете си тема за него и там го коментирайте

Коментира ли сме продукт ДА , но вносителят трябваше да обясни някой работи и да отговори на някой въпроси , но явно той не е искал да го направи и .......  :smirk:

Не е етично да се коментира продукт от потребителите в точно тези теми, защото всеки си има мнение и виждане за цената най - често, качеството и съдържанието. А и не очакваш производителя да каже “не е добър тоя протеин не си го взимай!” нали? :)
В тези теми задавайте въпроси отностно техническите подробности около фирмата. Повечето са вносители и няма как да ти кажат защо в гейнера им има толкова захар или протеина защо е 76% а не 80%. Или пък “защо това е толкова скъпо има други фирми на които е по - евтино”. Очаквате да свалят цената защото не ви харесва ли?  Просто се поставяйте на тяхно място винаги като задавате въпрос.
Поздрави BIG PICHAGA!

07.02.08
11:45

Ако трябва да сме честни с Nosferatu си го обърнахте на чат направо.

FZ

07.02.08
11:46

ЖОРКУ , прав си за много неща ,но един вносител трябва да познава своите продукти и да бъде подготвен да отговори на какъвто и да било въпрос свързан със съдържанието на продукта а не да бяга от отговорите ..........  ;-)

За Nosferatu не знам,  но мисля , че моите въпроси са били на место и по темата . Сериозни въпроси за продукти ,които съм искал да си закупя.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.02.08 11:53.

Ами не знам какво сте направили, но явно не е било за правене за да е модерирано. Един вносител демонстративно си закри темата и напусна преди някое време, не мисля, че има смисъл от това. Сигурно сте прекалили с нещо. Дали точно ти, дали и ти или ти покрай другите... Въпросът е приключил.
Излишно е, недей да упорстваш, а на въпрос, на който вносителят не ти е отговорил ние едва ли ще можем.
Не става дума кой крив и кой прав.

07.02.08
13:37

Не искам да излиза, че адвокатствам на някого, но ще си позволя да напиша едно клише: “КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО”. Няма да коментирам повече по случая...
За себе си съм решил само да чета този раздел и да избягвам да пиша вътре. Въпроси за вносните продукти няма смисъл да задавам, защото там има само вносители (т.е. - търговци), а не производители.  Към търговците може да бъдат отправени само въпроси относно цените, но първо това е деликатна тема и второ - не ме касае, защото аз добавки от България не купувам вече. Колкото до родните “производители”... техните продукти просто не ме интересуват.

Супер изказване, мисля, че Владимир8507 обобщи цялата ситуация. Единствено относно клишето не бих се съгласил на 100% или поне преди това да се дефинира “клиент” и “право”. Предмет на друга тема, на която този форум не е точно мястото (както и всеки друг). Предполагам, че ще се съгласите, че е излишно да се разводнява повече темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1