07.02.08
14:03
добър ден на всички!понеже събраните пари за протеин и креатин заминаха днеска поради здравословни причини на приятелката ми искам да попитам дали някой знае от къде мога да си закупя насипно някои добавки и по специално суроватка??четох из форума че някъде в кв.Сердика имало склад но понеже темата е от преди година а и един от магазините насипно който се намираше на Раковска реших да попитам наново.Надявам се на мнения и разбиране от страна на потребителите и модераторите и най-вече да намеря от къде да си “напазарувам” :) благодаря
07.02.08
14:39
Чети :) . В темата е писано няма и преди седмица. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/ оставих там и телефон, на който може да се звънне, склада си бачка.
пфф аз гледам датите под аватарите и си мисля че от тогава са мненията...съжалявам че както винаги нещо не съм видял както трябва.
А м/у другото понеже аз главно суроватка искам най-малкото да си попълвам яденията можеш ли да ми препоръчаш нещо което си пил и е дало ефект??
преди малко звънях на телефона но никой не дига..можеш ли също да кажеш какво им е работното време за да мога да отида утре да купя някои работи??? 14лв. килото суроватка а за други добавки цени знаеш ли и дали има по малки разфасофки защото примерно 1кг. креатин какво да го правя??:)