Колко време след събуждане мога да тренирам?

07.02.08
14:51

Може и да има подобни теми, но аз искам индивидуален съвет :)
Работното ми време е от 09:00 ч. Фитнеса отваря в 07:00ч. Тъй като естествено ми се спи рано сутрин, ставам към 06:15 - 06:30, най-късно. Пия кафе с мляко, измивам се, обличам се и отивам в залата. Времето почти никога не ми стига, бързам, не успявам да направя качествена и пълноценна тренировка, душа, обличането и шофирането до офиса са по възможно най-екстремния начин.
Чудя се изобщо има ли смисъл от тренировката ми сутрин, тоест - чуствам се освежена, бодра, но в същото време следобед вече съм супер изтощена, а и на всичкото отгоре не успявам да направя всички упражнения, защото времето е недостатъчно, чудя се също дали не е голям стрес за организма да ставам толкова рано и веднага да почвам да тренирам!?!?!?
А вечер след работа залата е пълна, изсипва се цял футболен отбор, при все всички останали хора...
А, не искам да сменям залата - удобна ми е, уредите са супер.
Ако може някой да ми даде съвет ще съм много благодарна :)))

Щом сама казваш, че ти е трудно и не си доволна значи е проблем. Вечер толкова ли е тежко състоянието?

07.02.08
18:44

ами да, пълна е залата, и ми е трудно да комбинирам вечерята с тренировката. Ако слес работа отида направо на зала, което е към шест часа някъде, като изляза от там и съм умряла от глад, което е към осем и половина. И идва проблема с храната, че мога да изям всичко, което видя. МИсля, че трябва да си направя хранителен режим...

07.02.08
18:59

Много кофти график. Ако събота и неделя почиваш, бих ти препоръчал да тренираш тогава.

07.02.08
20:39

казано от Deska на 07.02.08, 18:44:

ами да, пълна е залата, и ми е трудно да комбинирам вечерята с тренировката. Ако слес работа отида направо на зала, което е към шест часа някъде, като изляза от там и съм умряла от глад, което е към осем и половина. И идва проблема с храната, че мога да изям всичко, което видя. МИсля, че трябва да си направя хранителен режим...

Прибери се в къщи, почини, яж и отиди към 8-9 на фитнес. Аз така правя.

казано от topeto на 07.02.08, 18:59:

Много кофти график. Ако събота и неделя почиваш, бих ти препоръчал да тренираш тогава.

90% от работещите хора сме на този график.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1