Глупост...

07.02.08
18:09

Здравейте,преди време в края на Август месец,да бъда по точен бях доста неориентиран в света на здравословното хранене и отслабването и реших да посетя вашия сайт(един приятел ми го препоръча),и тъй с информациата от вашия сайт намалих теглото си и се храня вече здравословно НО... на 24г. тежах 103-105 кг преди да почна да чета сайта а съм висок 180 см,стигнах до 96 кг за 2-3 месеца тоест с близо 8 кг свалих теглото си и дойде края на декември...тогава бях 97кг,и си казах ... тия 2 седмици ще си я карам така пък после пак отначало да ама уви...хапвах си пийвах си и то предимно сладко,и когато спрях началото на тази година бях 99кг....и ме хвана яд защото исках да падна под 90кг но с една дума се прецаках,и режима си развалих и честно казано от близо месец не съм мърдал от тези килограми 98-100 и почвам да се ядосвам...молбата ми към вас е,как отново да влеза в праавилния път;)...реших отново да се върна на НВД и да увелича Кардиото(най вече сутрин преди работа разходка с кучето в парка или кросче),и още нещо от НВД не схванах как да определя нужните ми Мазнини за деня...както вече казах съм 180см тежа 98-100кг. някаде към 2800 БМР се получаваше...Въглехидратите зная че са от 0.8 до 1.1 за килограм а протеините в замисимост от активноста през деня варираха от 2.7 до 3 гр за килограм .... какво бихте ми препоръчали и какъв тренировъчен режим а най ужасното е че имам Лежанка,Скрипец и Велгометър + 100 кг тежести и дъмбели и немога да стигна исканите от мен под 90 кг...Благодаря предварително и нека само компетенти хора в тази област ме съветват!

07.02.08
19:09

Еми бате  БМРто ти е  2800 за  да сваляш -500 тоест 2300 калории!! въглехидратите  са  1.1 по  теглото ти  (100 кила) 110 грама въглехидрати протеин  2.5-3 по  100 мазнините са  останалите калории !!!ВВ ден  всяка  седмица !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1