07.02.08
21:37
Здравейте! Глеадах си аз в google и попаднах на тая страница не веднъж: http://iwantsixpackabs.com/ и гледам тоя пич какви резултати е напрайл за некви си кратко време и ми е ужасно чудно възможно ли е това ??? Ето снимки
http://www.iwantsixpackabs.com/pictures/mypictures.html
Преди да почне изглежда с коремче.. 9 седмици по късно с стегнат корем и плочки и секви други мускули ...
Това възможно ли е за толкос кратко време ??? такива резултати ??? и как се постигат ??
Този е обсъждан и аз лично не виждам чак такива фрапиращи резултати - свалил е мазнини, което става със стриктна диета. Той може и други неща да е ползвал, не съм му чел какво е писал. Другото е позиране и игра със светлината.
Реално за това време може да се направи и повече, не е проблем.
Мнението беше редактирано от Петко К на 07.02.08 22:04.
казано от Tinaki на 07.02.08, 21:37:
Здравейте! Глеадах си аз в google и попаднах на тая страница не веднъж: http://iwantsixpackabs.com/ и гледам тоя пич какви резултати е напрайл за некви си кратко време и ми е ужасно чудно възможно ли е това ??? Ето снимки
http://www.iwantsixpackabs.com/pictures/mypictures.htmlПреди да почне изглежда с коремче.. 9 седмици по късно с стегнат корем и плочки и секви други мускули ...
Това възможно ли е за толкос кратко време ??? такива резултати ??? и как се постигат ??
Няма невъзможни неща :) 2 месеца диета, добавки и кардио и готово.
08.02.08
07:31
Въпрос най-вече на пари според мен. Ако имаш средства да си осигуриш качествена храна, нужните добавки и възможност да не се занимаваш с нищо друго освен с фитнес, може да се постигне и повече.
08.02.08
08:00
Emi az mnogo se zaribih kato gledam tiq za kakvo kratko vreme stava vsi4ko s uprajneniq pravelno hranene kardio i nekoq dobavka za 4istene .. i az mislq da naprava tova samo 4e se 4uda podhodq6t li e momenta sega za 4istene ili da go ostava za sled 1 2 meseca ?
Kakvi burneri i dobavki shte mi predlojite za chistene i kakva dieta
I koe e po dobroto za kardio ti4ane ili karane na kolelo ( ili po vyzmojnost i 2te ) ?
Izvinqvam se che pisha na angliiski ama sam v daskalo i nqma programa za pisane na bulgarski.
Петко К - имаш Кредор!
Мнението беше редактирано от Петко К на 08.02.08 13:37.
Аз препоръчвам велото за кардио - гори по-малко мускул. За диета разгледай раздела с диети на сайта, а за бърнъри пусни един сърч и ще ти излезат дузина теми по въпроса. Първо четеш, после, ако има неясноти пусни тема.
08.02.08
12:13
Абе тоя нещо се е объркал в таблицата най-долу. Пише процент мазнини 4.7, а при 4.7 % ... Виж 7-8 % да, но 4.7. А и пише, че е изгубил 10.5 либри(паунда) което е равно на 4.567 грама. А от 14.6 % до 4.7 % абсурд. Както и да е, обсъждан е много пъти и в много форуми така, че пускаш само един search и си готов ;)
Офф : И аз имах същия релеф, не съм се мерил, но не си давах по-малко от 7-8 % :) А и не е чак толкова трудно, ако си стриктен в диетата, редовно тренираш (силови, кардио тренировки). Само се въоражаваш с търпение.
Мнението беше редактирано от difference на 08.02.08 12:20.
09.02.08
18:50
Както почти всичко в бодибилдинга-да,възможно е ако имаш достатъчно средства.Е,ест трябва и дисциплина,а и да знаеш какво правиш,но парите си остават най-важното.
Не трябват чак толкова пари, аз съм постигал добри резултати (от 18-20% на 7% мазнини за 10 седмици, или свалени 11 кг) с доста ограничени финансови средства.
казано от Петко К на 10.02.08, 12:17:
Не трябват чак толкова пари, аз съм постигал добри резултати (от 18-20% на 7% мазнини за 10 седмици, или свалени 11 кг) с доста ограничени финансови средства.
Така е, познанията по темата превъзхождат многото пари дадени без да знаеш какво да правиш.
Аз мисля да се опитам да направя абсолютно същото от другата седмица, само да мине последният изпит във вторник и ще почвам ударен режим, при това без добавки, освен витамини разбира се. От 20% на 10% за околко 10кг :)
Мнението беше редактирано от Flask на 10.02.08 15:05.
10.02.08
15:42
Добре аз нещо друго немога да разбера вижте едни от първите снимки където пише Week 9 (April 16)
7 more weeks to go
аз си го превеждам че му остават още 7 седмици а вижте снимките те са една до друга ...... излиза че за 2 седмици е станал доста релефен и през сичките останали 7 седмици не е напрвил почти нищо . Надявам се че ме разбрахте, възможно ли е да е някаква грешка ?? За 2 седмици не е възможно от тва коремче да се изкара що годе релефна преса ......
От 19 Февруару до 16 Април е първата и втората, а последната е на 9 Юни... Такива работи много надъхват :)
10.02.08
19:55
Това е ясно че и с малко средства може...Аз просто исках да кажа,че определено имат значение, и то не е никак малко.