08.02.08
17:47
Здравейте, тренирам от година и половина сериозно; ходя 3 пъти седмично, имаше и период,когато ходех 4 пъти. Тренировки не съм пропускал,но е имало единични случаи ,когато тренировката за събота,съм я правил в неделя (при положение,че по принцип ходя вторник, четвъртък и събота). Въпросът ми е отправен към хората с по-сериозен опит и той е следният - според вас това оказва ли лошо влияние или не? някъде бях чел ,че тялото наистина привиква към определен режим и не е много хубаво така да се бъркат дните за тренировка с тези за почивка. Какво мислите?Благодаря!
Нека се изкажат и по-опитните от мен, но лично аз не съм забелязал организма да реагира по някакъв начин...
благодаря за досегашните мнения; като се замисля- при положение,че ходя 3 пъти седмично,ако отида в неделя, все пак до вторник ще имам 1 ден почивка, но малко е кофти ,че в началото и в края на седмицата са ми гърба и гърдите и между тях просто скъсявам почивката,а са големи мускулни групи и двата дена почивка е по-редно да са между тях.Знам ли...
Не е проблем - дори е желателно от време на време да се стресира тялото. Но това го казвам от личен опит , всеки реагира различно.
09.02.08
18:31
Щом е от време на време и става въпрос за само един ден няма проблем ;-)