Един въпрос...

08.02.08
17:47

Здравейте, тренирам от година и половина сериозно; ходя 3 пъти седмично, имаше и период,когато ходех 4 пъти. Тренировки не съм пропускал,но е имало единични случаи ,когато тренировката за събота,съм я правил  в неделя (при положение,че по принцип ходя вторник, четвъртък и събота). Въпросът ми е отправен към хората с по-сериозен опит и той е следният - според вас това оказва ли лошо влияние или не? някъде бях чел ,че тялото наистина привиква към определен режим и не е много хубаво така да се бъркат дните за тренировка с тези за почивка. Какво мислите?Благодаря!

08.02.08
17:54

Нека се изкажат и по-опитните от мен, но лично аз не съм забелязал организма да реагира по някакъв начин...

08.02.08
18:08

Не е проблем,чак толкоз...

08.02.08
18:41

благодаря за досегашните мнения; като се замисля- при положение,че ходя 3 пъти седмично,ако отида в неделя, все пак до вторник ще имам 1 ден почивка, но малко е кофти ,че в началото и в края на седмицата са ми гърба и гърдите и между тях просто скъсявам почивката,а са големи мускулни групи и двата дена почивка е по-редно да са между тях.Знам ли...

08.02.08
20:01

Не е проблем - дори е желателно от време на време да се стресира тялото. Но това го казвам от личен опит , всеки реагира различно.

ZO

09.02.08
18:31

Щом е от време на време и става въпрос за само един ден няма проблем ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1