09.02.08
08:13
Според Вас добри ли са по качество тези протеини
- суроватъчен Classic Whey на фирмата Оptimum Nutrition
- бавен Pro 5 на фирмата MLO Nutrition
09.02.08
08:16
За тези пари може да си вземеш нещо по-съвременно, или същото качество(ако не и по-добро) на други фирми за по-малко пари.
казано от Валентин Иванов на 09.02.08, 08:16:
За тези пари може да си вземеш нещо по-съвременно, или същото качество(ако не и по-добро) на други фирми за по-малко пари.
какво имаш предвид под нещо по-съвременно
казано от Daniel на 09.02.08, 08:13:
- бавен Pro 5 на фирмата MLO Nutrition
Про5 е идеален за нетренировъчен ден, а Класика е “пърфект” за преди и след тренировка (и за останалото време разбира се). И двете са добри марки, качеството е на добро ниво. Пил съм Класик Уей-я, но съм пил и Голд стандарта, който е по-ободряващ. Обаче цените на оптимум нещо много се извисиха и...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.02.08 10:57.
казано от Стоянчо на 09.02.08, 10:54:
казано от Daniel на 09.02.08, 08:13:
- бавен Pro 5 на фирмата MLO NutritionПро5 е идеален за нетренировъчен ден, а Класика е “пърфект” за преди и след тренировка (и за останалото време разбира се). И двете са добри марки, качеството е на добро ниво. Пил съм Класик Уей-я, но съм пил и Голд стандарта, който е по-ободряващ. Обаче цените на оптимум нещо много се извисиха и...
Мисля, че не сбърках като купих именно тези протеини, получих и други мнения, че продуктите са много добри.
Може би наистина трябваше да взема Голд стандарта, по-доброто решение от Класик-а, но него следващия път.
Да те попитам само дали е нужно на определен период от време да се прави почивка при приема на протеин?
10.02.08
16:12
казано от Daniel на 10.02.08, 15:46:
Да те попитам само дали е нужно на определен период от време да се прави почивка при приема на протеин?
Почивка от протеиновите пудри прави само ако усетиш болка в портфейла :-)
казано от Владимир8507 на 10.02.08, 16:12:
казано от Daniel на 10.02.08, 15:46:
Почивка от протеиновите пудри прави само ако усетиш болка в портфейла :-)
:-) :-) ок, това беше добро