06.02.08
12:14
Здравеите на всички, аз съм на 19 години 1.80м 80кг искам да попитам какви добавки да си закупя? Ве4е тренирам 2 месеца, фигурата ми е спортна, имам и малко корем4е разбирасе. Искам да кача мускулна маса да си разширя грудния кош!!! Мола помогнете!!! Очаквам програми за тренировки, хранителни режими и комбинаций на протеини или гейнери със амино киселини и тн. Вие ги разбирате пове4е от мен.
Без да си направиш труда да прочетеш и да се опиташ сам да си съставиш програма за трен.,хранит.режим и т.н никой няма да седне и да ти напише наготово.Затова се захващай с четенето.Във форума и изданието.Има достатъчно материали по темите,които те интересуват.Използвай търсачката.Изготви си програма и питай.Много хора ще ти помогнат и ще ти изяснят въпросите на които не можеш да си отговориш.
Мнението беше редактирано от Zlatina на 06.02.08 13:07.
Взех си на Оптимум Нутишън Афтър МАкс някой да каже как се пие и дали е точно това от което имам нужда
09.02.08
14:48
Егати мързела! На кутията не пише ли ? Задаваш безумни въпроси!
Дозата ти е 3 лъжици от тази кутия - ~97 грама - лъжицата, която ще използваш е мерителната лъжичка от самата кутия, тоест 3 такива разтворени във вода, мляко, сок каквото искашq
After Max е продукт за след тренировка! Името го подсказва.
16.02.08
10:46
Извинявай, обаче се държиш като бебе. Забележката, която ти е отправил Nosferatu е съвсем основателна! Всичко си пише на кутията... незнам обаче, защо някои хора искате да получите всичко наготово - сдъфкано и изплюто.
16.02.08
11:01
Има донякъде право да пита ако не знае английски. Повечето продукти, който внася Момчил са с непълен превод.
Смеси 3 дози от AfterMax и го изпии в рамките на 30 минути след като завършиш тренировката си! Можеш да пиеш допълнителни дози 1-3 часа преди тренировка или да я пиеш 1-2 часа преди лягане.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 16.02.08 11:02.