Нужда от съвет...

09.02.08
15:27

наскоро си купих суроватка проблема е че не се разтваря да не кажа че си става на пюренце.дайте някаква идея какво да направя проблем ли е ако неможе да се пие а се изяжда с лъжица??

09.02.08
15:30

също така да питам днеска мерих 5 гр. за креатина и излизат така една чаена лъжичка добре напълнена с голямо връхче...всичко в нормата ли  е?

09.02.08
18:21

Явно тая суроватка за нищо не става освен за коша.То българските имат по-добра разтворимост.Кажи на коя фирма е и какъв точно е протеина.

09.02.08
18:49

оказа се че си се разтваря много добре  миксерче и като се добавя на етапи в разбъркването та мога да кажа че съм доволен че си разреших “проблема”

09.02.08
19:24

Все пак не каза какъв е протеина и с какъв произход е.Това с миксера е доста нетипично за разтварянето на протеин.Качествения не би трябвало да има такъв проблем.Затова кажи какъв е протеина,въпреки че мислиш,че си разрешил въпроса.

KL

09.02.08
19:42

То и аз трудно го разтварях в началото, докато не му схванах цаката. Аз го вкарвах целия в дълга, висока чаша и наливах студена вода. А пък се научих да правя точно обратното - смесвам го с топла вода в дебела чаша и бъркам :P

казано от Финдо на 09.02.08, 19:24:

Все пак не каза какъв е протеина и с какъв произход е.Това с миксера е доста нетипично за разтварянето на протеин.Качествения не би трябвало да има такъв проблем.Затова кажи какъв е протеина,въпреки че мислиш,че си разрешил въпроса.

Разлика няма.
С обикновен шейкър един нормален протеин би трябвало да се разбива доволно. Един луксозен протеин с 2 тръскания трябва да е перфектен.

За креатина - нормално е да.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1