08.02.08
16:01
Значи аз си мисля че са така: маса-качваш килограми
обем-нямам идея
релеф-предполагам че е това да ти личат плочките и мускулите :D
За обем мога да ти дам един пример - ръката погледната в анфас (отпред), без оформен брахиорадиалис губи от потенциалния си обем, нищо че погледната в профил трицепса и бицепса докарват обема.
Другото си го знаеш ;)
09.02.08
18:33
Обем-размер на мускулите.Релеф-нисък процент мазнини при който личи тяхната(на мускулите)сепарация.
казано от zoben_pitbul на 09.02.08, 18:33:
Обем-размер на мускулите.Релеф-нисък процент мазнини при който личи тяхната(на мускулите)сепарация.
Не съм съгласен.Релефа е когато са очертани добре мускулите, например да се разниграничават бицепса,трицепса и рамото или по твоя начин казано нисък процент мазнини при който се разгриначават или очертават самите мускули,тоест може да има релеф и без сепарация.А сепарацията е разграничаването на влакната на самия мускул.
09.02.08
20:32
Напротив сепарация е именно разграничаването на отделните мускули.
09.02.08
20:43
Сепарация означава точно разграничаване. Ползва се когато се говори предимно за силно нисък процент телесни мазнини.
Авторът май малко се занася, но знам ли ... ще оставя темата.
09.02.08
22:43
Значи искам да тренирам за релеф :D
казано от BlackStyle на 09.02.08, 22:43:
Значи искам да тренирам за релеф :D
Не можеш да тренираш за релеф, чрез тренировките се получава стимул за покачване на мускулна маса която се появява след подходящо хранене и почивка и едва след като натрупаш съществена мускулна маса има смисъл да намаляваш мазнините, качването на мускулна маса е значително по - трудоемък и бавен процес от изчистването, ще ти дам един пример за да схванеш по - добре как седят нещата - качването на мускулна маса е като строежа на къща а намаляването на процента мазнини е като измазването и за да придобие завършен вид, измазването е просто финалния етап от строежа на къщата и в никакъв случай равностоен процес.