Часовникът ме състари безвъзвратно

Ей, хора... Преди малко престанах завинаги да съм на двадесет+... Навърших 30 години.
Чувствам се.... остаряващ. Едно време се радвах на рожденните дни. Днес не съм толкова сигурен.
Ае, поздрави на мен. Поздрави и на другите възрастни момчета и момичета от форума. ЗНам че има :) Не съм само аз пенсионер я :)
Знам, че не е правилно сам да си признавам за рожденните дни. Но искаше ми се да споделя странното си чувство с повече хора.
Как ще е по - нататък? Баси, аз сега не искам да чувам на колко съм.
Макар че в залаа има един весел пич. Много корав и с културистична визия. Мислех, че е намойта възраст. Оказа се на кръгло 50.
Та не е важно на колко си, а как се чувстваш.

09.02.08
22:45

Честито първо да си ми жив и здрав -това е най важното иииии
Ей ДЗВЕР я се стегни кви са тия работи не съм го очаквал точно от теб ааааа .Аз също след някой месец ще стана на 30 ама си гледам положително на нещата (е като стана на 40 ще се спеча и аз де :) )

ПС

Важното е на колко години се чувстваш !!!

Мнението беше редактирано от ASTOR на 09.02.08 22:47.

10.02.08
08:12

Жив и здрав , батко . Да продължаваш да даваш качествен акъл на новаците. А и като станеш на 40 пак да пуснеш такава тема  :lol:

Жив и здрав, D3BEP! Тези размишления ще ги оставим за след още 30 години. :)

10.02.08
09:48

Ми здраве, щастие, късмет и зелени котаци.. а да и успехи в залата друго няма какво да ти пожелая :)

10.02.08
10:07

здраве мноооооого ти желая и достатъчно пари за да си купиш останалото
както сам каза - не е важно на колко си, а на колко се чувстваш!
от личен опит ще ти кажа, че да си на 30+ не боли :)

10.02.08
11:16

Честит юбилей! Желая здраве, мотивация, хъс и успехи!

10.02.08
11:24

Честито и от мен ! Да си жив и здрав.Аз като имам рожден ден (а той е скоро ;) ) направо ми се плаче честно  :red: Ама времето си тече и няма как

10.02.08
11:42

ЧРД и от мен. Желая ти да ги направиш поне три пъти по толкова :)
Да ти кажа, чувството ми е познато...въпреки че не съм на твоята възраст. Когато навърших 21 се почувствах доста неприятно :)

10.02.08
12:02

Те останалите май казаха всичко от мен остана само да ти го пожелая х100 пъти и много кофи протеин ;) .

10.02.08
12:09

D3BEP, ЧРД и от мен и много успехи във всичко.
30 е само цифра, нищо повече :) По-късно тази година и аз ще се присъединя към теб :)

10.02.08
12:16

казано от Стоянчо на 10.02.08, 11:16:

Честит юбилей! Желая здраве, мотивация, хъс и успехи!

х2

ДЗВЕР, да ти е честит празника! Мда, празник е, не го овъртай - първо, че трябва да почерпиш и второ - живял си 30 години и си си жив и здрав, образован, постигнал доста неща. Някои други и половината на това нямат.

Та ... всичко най ти желая, здраве най-вече, пък за почерпката може и на ЛС  :-)

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 10.02.08 14:49.

Благодаря ви, пичове! Развеселихте ме :)
Желая на всички ви поздрави, успехи и много здраве, щастие и сбъднати мечти.
Не съм постигнал чак толкоз много, Ради! Може би точно туй е проблема за една песимистична равносметка.
Но пък в края на краищата нещата са още пред мен. Никога не съм обчал да се отказвам, даже и от загубени каузи :)
Радвам се че толкова стари “бойни” другари се сетихте за мен, въпреки че аз вече много рядко участвам активно.
Ако можете, пийнете тая вечер за доброто старо време и ми пратете сметката :)
Ако не... Като се видим. И без това има елементи, на които дължа тренировка или бой на тенис на маса :)
Поздрави и наздраве!

Стеф, по начина, по който пишеш и се изразяваш си личи, че си доста над средното ниво. Може да не знам какво си постигнал, но правиш доволно впечатление ;)

10.02.08
18:07

Честит Рожден Ден, ДЗВеРо!
Пожелавам ти много професионални и лични успехи, ще ги постигнеш, целия живот е пред теб! ;-)
Между другото, аз винаги се депресирам малко или много, точно на рожденния си ден. Може би има нещо от рождението, когато всички са се радвали, а ти си плакал...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1