Относно временно използване на хранителни добавки(начинаещ).

09.02.08
23:11

Здравейте.Имам въпросче.Вече от 2 месеца тренирам по 1-1,1/2 час в нас и има що годе некакав ефект.Въпросът ми е има ли начин чрез хранителни добавки да ускоря ефекта на натрупване на маса(не съм пълен и не ям много).Но искам да ускоря ефекта до определенно ниво и след това да спра да зимам добавки но да продължа да права същите тренировки.Но имам опасения че в моментът който спра да зимам добавки тялото ми ще спихне,дори и да правя същите тренировки.Та ако мисля грешно и не е така моля предложете ми някоя добавка към храната , която да е по евтина и ефикасна.

Искам също така да ви попитам ето към това се стремя - http://www.geocities.com/johan_a77/claystunt1.jpg
в момента съм на 16 и ако може някой напреднал на 20-21 години дами каже колко време требва да се дига за да се постигне такова ниво.И да ми кажете за такова тяло как да правя упражненията с повече тежест и по малко повторения или с по-малко тежест и повече повторения.

Мерси много.Разчитам на вас защото където и другаде да се обърна съм сигурен че ще се присмеят и подиграят. ;)

MI

10.02.08
08:00

Сигурен съм,че никои друг няма да ти отговори а за хранителните добавки кат ги спреш и продължиш да тренираш няма да ти стани нищо.Пробваи този креатин http://www.4fitnessbg.com/profile/creatine-monohydrate1/.След като го пробваш може ли да ми пишеш на скаип johncena280895.Креатина е евтин за 9лв. и казват,че има ефект

MI

10.02.08
08:01

И само да ти кажа,че тренирам от две години и несам постигнал това ниво даже сам на половината на тоз.Сам сметни колко трябва да тренираш.

10.02.08
08:07

Още ти е рано за добавки  - в първите 6 месеца растежа е засилен и от добавки няма смисъл. След 6-тия месец може да вземаш креатин , глутамин , таурин , BCAA , вече сам си избери за кое имаш възможност. И след като ги спреш тялото ти няма да спихме.

10.02.08
08:18

Въпроса “колко трябва да тренирам за да стана като еди-кой си” трудно може да получи отговор, защото нещата са доста индивидуални. Познавам хора, които само с упражнения със собствено тегло са постигнали доста по-добра визия от тази към която се стремиш за 4-5 години, както и такива които със щанги за подобно време са доста по-назад. При упражненията трябва да пробваш различни варианти, за да видиш кое ще даде резултат при теб, защото понякога имам чуството, че методиките са повече от трениращите (макар че точно за това тяло, в което не знам дали само аз не виждам нищо кой знае какво, ще свършат работа и най-стандартните методи (разбирай 3-4-5 дневни сплитове и такива неща, информация по сайта за тях бол). И също така не очаквай на 16 години да стане, първо трябва доста процеси в организма ти да завършат, и някъде след 2-3 години като нищо може да се окаже, че си постигнал нивото (а може и да не стане, много зависи от старанието, както и от някои други фактори :) ).

Мерси на всички който отговориах

MO

10.02.08
13:58

Тоя креатин горе е български да те предупредя, препоръчвам ти да си взимаш западен...

10.02.08
16:05

поне 2-3 години сериозни тренировки ти трябват, но все пак е много относително

11.02.08
07:16

Ми,след 1до 2 години ще натрупаш мускули и увеличиш теглото си на 70-75 кг или повече.Зависи колко си сега.Това ще е начален скок.След това растежа ще е по-бавен и труден.Вземай протеини,гейнъри ако си много слаб.Използвай бързия растеж през пубертета преди да си навършил 18.След това ще ти е 100 пъти по-трудно.Сега наедрееш ли,няма се върнеш пак малък като на 15 години.Почнеш ли на 20,може да е временно докато тренираш. Спреш ли-пак старото положение.Според зависи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1