Един въпрос имам

MI

10.02.08
15:48

Имам протеин но е с много гаден вкус освен с вода  с друго може ли да се пие щот аз пробвах с сок ама става много ама много сладко.Ще съм много благодарен на всички които ми отговорят

10.02.08
15:50

казано от Misho280895 на 10.02.08, 15:48:

Имам протеин но е с много гаден вкус освен с вода  с друго може ли да се пие щот аз пробвах с сок ама става много ама много сладко.Ще съм много благодарен на всички които ми отговорят

аз си го пия с обезмаслено мляко и е много добре....

MI

10.02.08
15:59

ок мерси за отговора ако някои знае друго до пише.

MO

10.02.08
16:01

Това е, то и на самия протеин си го пише ама кой да прочете.

10.02.08
16:17

казано от Misho280895 на 10.02.08, 15:48:

Чудя се с какъв протеин си се набутал, че има чак толкова гаден вкус. Аз съм пил от насипния, неовкусен протеин и не ми беше гаден... ти явно или си взел някакъв тотален боклук или имаш по придирчив вкус. Ако и с мляко не помогне, запушвай си носа докато го пиеш :-)

MI

10.02.08
16:26

ок взех си на Nutrim Junior

MO

10.02.08
16:33

Аха.. преди няколко дена беше пуснал пак такава малоумна тема ” Хора взех си Нутрим Junior ще има ли ефект”хаха ми нормално е ,протеините на нутрим не се разтварят и са ужасни на вкус...... Подобна тема сега си пуснал за креатин на Експлоуд,моля те стига си спамил форума с тези теми...

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 10.02.08 17:18.

10.02.08
17:08

То на всичкото отгоре това не е протеин, а гейнер доколкото знам ;)

11.02.08
07:55

Вземах го навремето.За начинаещи ефекта е много добър.Ако вкуса е лош,виж да не се е развалил.Веднъж ми се случи.Купих си същия,но от по-нова партида.На етикета чети срока на годност,да не е изтекъл нещо.И партидния номер.Не вземай от същата партида.Можеш да го разтваряш в безалкохолно.Суперготино става.Вземаш малко шише от Кока-кола.пълниш го с обикновена кола,етър,лиманада по избор.Сипваш с фунийка протеина.Разклащаш преди пиене.Не пълни шишето съвсем догоре.Като отвориш капачката ще изкипи от газираното.Вкусът е превъзходен и се усвоява много бързо.

Д-

11.02.08
16:26

Правиш следното:

250 мл мляко (0.1% масленост)
1 банан
1 доза от протеина
Бъркаш в миксера и го пиеш най-много на два пъти

MI

11.02.08
16:47

мерси за отговорите ще пробвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1