25.12.04
17:04
значи искам да попитам каква програма ми е необходима ? Трехнирам футбол и искам сега в почивката между полусезоните да правя упражнения които да подобрят старта ми ?(какви опражнения и колко повторения ?) и да кача малко килограми в горната част защото съм доста слаб ? и трябва ли да взимам някакви хранителни добавки защото имам около 2-3 месеца ?
25.12.04
18:52
Почети малко повечко информация и сам ще разбереш.Има много да се пише ако някои сега почне да ти обеснява.Аз ти препоръчвам сега да направиш много маса и когато почне футбулният сезона ще изгориш мазнините и си готов.
25.12.04
21:25
Това със масата го забрави
никаква маса, на твеб ти трябва бързина и издуряливост, при футбола е най важно да се тренират коремната мускулатура , страничната коремна мускулатура , глътеус, квадрицепс, адуктори, и прасец+tibialis anterior, това са групите които играят роля във футбола, така че , си направи една кръгова тренировка която да включва упражнения за всички изброени групи, прави упражненията без паузи помежду им, до по 20-25 повторения ,do 70% intenzitet, след това си почини 1 минута
и още веднъж целия кръг
може да вкараш и малко експлозивни изпълнения с ниоакаде 40%-60%интензитет 4-6повторения с големи паузи между сериите
Аз имам някъде тук из моите материали , специфични тренировки за сила на футболисти ама трябава доста да се поразровя