Предстоящото чистене

10.02.08
15:42

Здравейте, мисля да почвам да чистя от 20ти март но до тогава трябва да свърша още някои неща с подготовката.. диетата вече е налице но мисля тази година да вкарам и някои по силни добавки за сваляне на излишните мазнини.
Първият ми въпрос е отностно избирането на продукти. Ориентиръл съм се към MAN Scorch + MAN Vaporize .. но никаде в тях не видях да има L-Carnitine и това ми е въпроса .. възможно ли е да се добави и карнитина към цикъла или ще бъде излишен. Целта е да сваля мазнините до 7-10% , в момента те са 31% което ми изчислиха че е 26.5 кг. от което следва че трябва да изчиста някаде към 18-20 кила което си е доста.
Вторият въпрос ми е дали някой е пазарувал от discountanabolics.com защото в netrition не се предлагат продукти на MAN а в bodybuilding-а не приемат български кредитни карти.. което ми е основния проблем.. а не съм видял никой да казва нещо относно този сайт.. не е казано че трябва да е от него.. може и да е от друг сайт стига да предлага продукти на MAN защото това на първо време ми е най-големия проблем и не искам да си дам парите на вятъра.. Моля отзовете се. Благодадя

10.02.08
16:14

Виж накратко как стоят нещата с пазаренето:
Сайтове шипващи до БГ има десетки.Просто ако не знаеш всичко опира до късмет дали ще ти спрат пратката на митницата(+мито + ДДС) или ще я пуснат.

Можеш да добавиш карнитин преспокойно, макар че според мен е излишно.Тялото ще има някакъв “отскок” в топенето на мазнини от МАН комбото и карнитина едва ли ще може да го ускори, но няма пък и да навреди.
Защо точно Scorch + Vaporize ? Сесамина за мен е безсмислен в период на чистене, но  е идеален като трупаш.Не че са лоши продукти, но вече има още по на пазара.

Между другото ако това на аватара си ти леко да не си 31% мазнини.Май с някакъв “умен” кантар са те мерили ?

10.02.08
16:40

Ами така го реших защото в много от американските форуми наблягат точно на тази комбинация, а също така и в българските сайтове съм я виждал много често. Значи като заключение ще остава карнитина на страна за момент..  а после ако ми трябва още малко да доизчистя ще го включа и него.
А това от снимката съм аз да.. но преди 3 месеца когато бях 77 кила.. а след това почнах да трупам маса .. и в момента съм 85-86.. не съм се омазнил кой знае колко но на мен проблема не ми е толкова в корема колкото в краката и задника (най-вече).

Мнението беше редактирано от Никола Дичев на 10.02.08 17:23.

10.02.08
17:42

Я пробвай тук да си сметнеш мазнините:
http://www.he.net/~zone/prothd2.html
При мен поне е що годе точен.

10.02.08
19:25

Ако това си ти на снимката, 100% не си 31% ... Гарантирам ти !!!

MO

10.02.08
19:56

Тук ги сметни http://www.he.net/~zone/prothd2.html

10.02.08
22:12

На мен проблема ми е в таза.. на другите места съм що-годе добре .. нямам кой-знае какъв корем .. но при талия 83 см.. и таз 110 .. е много гадно просто.. а да не говорим че изглежда много грозно.. талията да е на нивото на раменете. Просто такава ми е структурата.. прецакана :( . А отностно митото и ДДС-то .. няма ли начин да се споразумея с фирмата да ми го пратят като колет или подарък или нещо такова .. да си направя оговорка с тях или пък да го пишат че струва по-малко ?

10.02.08
22:52

Всияко излишно може да се изчисти, така че ... Дерзай!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1