комбинация добавки

IV

10.02.08
20:28

искам да си купя креатин,глутамин,витамини и минерали и амино киселини .. дайте ми конкретни фирми за всяка от добавките и да са добри..  нека да не надвишават да влизат в рамките на 150-250 лева и някои протеин за по натам да ми кажете(той не влиза в тези 150-250 лева просто за да знам по натам какъв да си взема)

10.02.08
20:40

Съветвам те да разгледаш сайтовете и да си избереш продукти на някоя водеща американска фирма.Примерно Optimum Nutrition,Syntrax,BSN,Universal,Now Foods.
Иначе конкретно - креатин и глутамин на оптимум,амино 2222 (пак на оптимум) и витамините може би на Now Foods :)

10.02.08
21:18

Уточни се за какъв вид креатин става въпрос, защото това е от голямо значение.
И така като гледам, за 150лв от България няма да можеш да си купиш нужните продукти, които да ти стигнат за месец.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 10.02.08 21:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1