Мускулна треска

ТЮ

09.02.08
09:07

Значи когато имам мускулна треска по принцип не е проблем, обаче когато е на краката/глутеуса се чувствам ужасно и едвам ходя и съм като обездвижен, кажете какво, как, кога да пия, и какво да правя да нямам мускулна на краката или поне да се разкарва бързо

MO

09.02.08
09:26

Еми знам,че се пие аспирин,за да нямаш треска.

09.02.08
09:38

При мене мускулната треска е от неродовната тренировка на крака.Тренирай по-редовно крака и мисля, че тая треска ще намалее с времето.

09.02.08
12:14

E, хайде сега...к’во да ядеш, какво да пиеш. :)
Можеш да си вземеш глутамин и бцаа за след тренировка, но това няма да спре мускулната треска.
Можеш да опиташ и с аспирин..умряла работа.
Почивка, сън, добра храна и никакъв алкохол.

Е, ако чак толкова те тормози...можеш да намалиш килограмите и/или повторенията и да тренираш лекичко.

Аз пък съм с МТ на гъз, малко на крака, яко на гърди и трицепс, малко в бицепсите...усеща се и в перките(гръб) и ми е перфектно. :P

ТЮ

09.02.08
12:34

Тренирам си ги краката всеки четвъртък, но петък събота и неделя куцам, кат недъгавец, и адски боли, адски неприятно, не мога да го търпя....иде ми да се откажа от тренировката за крака, но това ще бъде супер неправилно затова няма да го направя, трябва друга алтернатива да има

10.02.08
12:54

С времето острите мускулни трески ще намалеят до приятно изтръпване.

10.02.08
14:12

За да не е така фрапантна можеш да вземеш 300мг витамин C преди и 200 след тренировка

11.02.08
06:46

Аз имам абсолютно същия проблем. Винаги когато правя крака и после не ги чувствам поне няколо дена и ходя все едно елита на племето Зулу ми се е изредил отзад. Не знам при тебе как е, но на мен краката много ми вървят(почти не правя и пак растат), затова като ги правя правя само клек 5х12-15 повторения с леки кила(до 50) и едно или две упражнения за прасец(в замисимост как се чувствам дадената седмица). И най-странното е че пак имам мускулна треска след това (поне е лека и минава по-бързо). Иначе С7АЛК3Р за глутамин и за BCAA - ми помагат(говоря на мене как ми действат :) ), ама имам чувството, че просто ми минава по-бързо, а не ми намалява силата на самата мускулна треска(сега лапам амино, глутамин и преди взимах BCAA, ама нищо на тоя свят не е безкрайно :) ).

П.П. А да - не взимай аспирин или някви други подобни обезболяващи. Действа негативно на синтеза на белтък - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30254/

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 11.02.08 06:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1