10.02.08
12:02
80 кг 185см 5 месеца и половина стаж. Искам да ми помогнете да си изготвя режим и да вмъкнеме някакви добавки в него ...
Понеже съм първа смяна ще ям на закуска в нас и към 10 на училище а преди тренировъчното ми ядене пак е в даскало в 13 часа :
7:00 : 100 грама овесени ядки с кис . мляко + 3 яйца + 2 филиики бонус :)
10:00 : кис мляко с банан
13:00 : банан + 100 грама фъстъци + сандвич ( 2 филии бял хляб + 150 гр пил пържола ) + 5 гр креатин
13:30 - 15:00 тренировка
15:30 - Пил пържола + 150 гр картофи + 3 яйца + 5 гр креатин
18:30 - Пил пържола + зелева салата
За добавки ми е ограничен бюджета ... Искам да си зема и една аминокисени и един глутамин за 1 месец кажете как да ги вмъкна в режима и бъдете критични :) Целка ми е ММ вече почвам да отделям повече внимание на фитнеса че досега тренирах редовно но не качих много :(
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 13:46.
Сложи още калории , предимно от протеин , 5-6 белтъка за закуска + 2-3 жълтъка .въглехидрати примерно ориз (бял,кафяв). Извара може да сложеш на някое хранене и особено преди лягане ... тва са някои от препоръките ми ...
10.02.08
19:37
Извара не обичам .... Иначе калориите мога да ги кача с повечко картофи и ориз в яденетата ..... Иначе да питам още нещо——Kak да вкарам аминокиселите и какви да пия като до сега не съм пил и Л-глутамина ..... В момента пия креатин а имам само 50 лв и нз какво да купя .... Кажете тука да не права нова тема в форума за добавките :(
Храната е малко.Вкарай още хранения след 18:30.Примерно към 20.30,21:00 и ако не лягаш рано към 23 още едно.Тези последни две да са белтъчни хранения без въглехидрат.
казано от kosioip на 10.02.08, 19:37:
Извара не обичам .... :(
Доколкото си спомням Митко Димитров беше казал “Аз не избирам храната си по вкус,а по съдържание”!
Аз също не обичам някои неща но нямам избор и за трябва да се ядят,така че пробваи и аз нея ядях но в последствие проядох.
В бодибилдинга трябва да обичаш всичко за да качиш,а изварата ще ти помогне :)
Лично мнение ;)
Иначе за програмата както казаха преди мен сложи две яденета към 20:00 което може да е риба примерно с нещо др(отново белтък) и едно към 22:00 което може да е извара/ако пък толкова неможеш да я ядеш сирене с орехи примерно или няколко яица с кисело мляко.Ти си решаваш но да е белтък :)
казано от Радо Павлов на 11.02.08, 07:00:
казано от kosioip на 10.02.08, 19:37:
Извара не обичам .... :(
Доколкото си спомням Митко Димитров беше казал “Аз не избирам храната си по вкус,а по съдържание”!
Аз също не обичам някои неща но нямам избор и за трябва да се ядят,така че пробваи и аз нея ядях но в последствие проядох.
В бодибилдинга трябва да обичаш всичко за да качиш,а изварата ще ти помогне :)
Лично мнение ;)quote]Много правелно казано!!! Колкото до изварата просто затваряш очи и ядеж няма как!!
аз лично бих ти препоръчал и някакъв нощен протеин (млечно-яицен , миселов казаинат или някои от казеините ) идялни са за през ноща.