Бицепс

KA

10.02.08
14:19

Имам следният проблем с бицепса, а тоест той започва по-нагоре. Казаха ми, че това е генетично и не може да се промени, но не вярвам :). Какво е вашето мнение? С какви упражнения мога да оправя това?

Темата беше редактирана от KaL4y на 10.02.08 14:20.

MI

10.02.08
14:33

И аз мисля,че е генетично но какво лошо има в това че започва по нагоре.

KA

10.02.08
14:36

Нищо лошо просто искам да разбера. Според мен ако е отдоло изглежда по добре :)

10.02.08
14:48

Нищо не можеш да направиш пич. Според мен бицепса ти е добре , тренирай си го и тва е.

10.02.08
15:09

Аз също не виждам пробелм.

KA

10.02.08
17:04

Добре момчета :)

11.02.08
07:19

Ха,къде е тоя бицепс на снимката?Че нещо не го виждам.Имаш по-къси ръце изглежда.Оттам ще е проблема.

11.02.08
10:51

неразбрах какъв ти е въпроса и проблема ?

KA

11.02.08
20:35

Кви по къси ръце бе човек, ти нормален ли си!?!? Интересува ме упражнения с които да изчистя това разстояние. Ето го на снимката доло:

11.02.08
20:52

Баш генетично си е приятелю :( Вярно е 4е колкото по-близо до сгъвката започва бицепса толкова по-добре изглежда ръката.Sergio Oliva има едни от най-бруталните ръце в това отношение особено за времето си :
Линк1
Линк2
Линк3
Някъде бях 4ел 4е все пак сгъването с прав лост спомага за развитието на тази долна 4аст,но да знаеш 4е не е нищо радикално.Пробвай ако искаш ама не се впрягай много.Не е болка за умиране твоя случай.Айде успех.

Мнението беше редактирано от Георги В. на 12.02.08 17:31.

12.02.08
11:45

тва ти е гена но трудно ще скасиш растоянието ми прави концентрирано и скот повече  дано да стане

12.02.08
13:18

казано от caspera на 12.02.08, 11:45:

тва ти е гена но трудно ще скасиш растоянието ми прави концентрирано и скот повече  дано да стане

е каква е логиката да прави концентрично сгъване след като упражнението натоварва най-ве4е върха на бицепса ?

ZO

12.02.08
15:46

Каквото и да правиш не можеш да го удължиш...Както бяха казали в едно списание не можеш да направиш мускула по-голям там,където той въобще не съществува(надявам се дори абсолютно начинаещите да са наясно,че с фитнес само се уголемява мускула,не се създава).Дори теорията за хипертрофията да е вярна пак трябва да има мускул,ВЪРХУ който да се създават нови влакна.Все пак имай предвид,че ако го тренираш и той нарасне това разстояние ще си личи по-малко,така че си блъскай и вида ти ще се подобри.

Обяснено с прости думи:
Има 2 вида бицепси. При единия има много ясно и отчетливо отделяне на мускула от лакътната става и стои на топка и нагоре. Хората имащи такъв ще се радват на доволен релеф, но ще им е по - трудно качването на размер в него.
Обратното - хора имащи дълъг бицепс, който не се отделя много от лакътната става ще се радват на добър размер, но не толкова дефиниция.

Но аз смея да кажа, че ако наблегнеш на вътрешната глава нещата ще изглеждат къде къде по - добре. От личен опит го казвам.

KA

12.02.08
17:17

Благодаря много на тези, които се изказаха точно по темата :)

*C

13.02.08
10:57

брато нищо ти няма на бицепса горе главата страшен релеф :)

HU

13.02.08
19:31

Моят също стои така на топка. С един приятел имаме еднакви размери на ръцете (не само в мускулите а и самите дължини на ръцете), а аз съм висок и ръката ми е доста дълга. И двамата сме на мнение, че при отпусната рака моята изглежда по-добре, защото бицепса ми стои по отсечен от неговия и създава илюзия за по-голяма рака. Така, че горе главата, мисля, че раката ти е супер:)
пс. нз дали това за визията на ръцете се дължи точно на този факт де, просто предполагам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1