Добра ли е моята комбинация на хранителни добавки ?

05.02.08
19:10

Здравейте , Аз съм на 16 год. висок съм 177 см. и искам да ви споделя мойте добавки които приемам и защо единствено имам повече сила,без никаква телесна промяна?Тренирам осилено от 4 месеца, пия добавки от 1 месец имам хранителен режим, ям стабилно по 4-5 пъти на ден,тренирам 5 пъти в седмицата! Хранителните добавки си ги набавям от един специализиран магазин в моя град,информирах се повече какво точно да взимам от един приятел,който беше постигнал мн добри резултати.Той ми предложи да пия Генер, Аминокиселини,Креатин и Витамини.. купех ги тези работи и сега месец след като ги пия,генера ми свърши и си вземах друг. Не мога да си обесня къде бъркам,или добавките ми са ментаци,не ми е ясно ? БЛАГОДАРЯ ви за отговорите предварително :))

Генер - Mega gain 5000 PERFECT NUTRITION , немски.
Аминокиселини - BCAA Optimum Nutrition
Креатин - Ethyl Ester POWER FOOD Българси е.
Витамини - Vita Complex BioTech

Като цяло добавките ти са на средно ниво. Не очаквай чудеса от тях. Вероятно метаболизма ти е бърз все още. Не може да си на 16 и да си 110 кила мускули. Не бързай.

05.02.08
22:01

Защо не пробваш да си преразгледаш тренировките и хранителния режим? Не искам да прозвучи като хвалба, но аз съм на 16, качвам много трудно и за около 7 месеца тренировки и ядене по програма качих около 10 кила без добавки. Наистина мисля, че трябва да си прегледаш храненето и тренировките. Тея пари лично аз бих ги инвестирал в няколко срещи с професионален треньор и диетолог - не хапят :)

06.02.08
09:02

Намали тренировките до 4 пъти седмично, увеличи калориите и кажи какви са дозите, които взимаш, защото може да са твърде ниски.

06.02.08
16:42

Благодаря за коментарите, помогнахте ми до някъде :) Ако тренирам по 4 пъти седмично,незнам как да си промена програмата,така че да вместя деня който няма да ходя. Да ви  кажа как си пия добавките:
Генера го пия 2 големи супени лъжици с връх преди тренировка,смесен с 1 пълна чаена лъжичка креатин в прясно или кисело мляко,като ги разворя в същото време пия и аминокиселините по 1 хап.Това се случва и след тренировка.Витамините ги пия предимно вечер. :)

07.02.08
08:38

Според мен, не ги приемаш съвсем правилно. Пий гейнера с вода след тренировка, заедно с креатина. Може да вкараш още една доза гейнер сутрин, преди закуска и една доза креатин преди тренировка. А аминокиселините-не е ли доста малко една таблетка? Не помня какви дози бяха дадени на кутийката, но една ми се вижда малко.

07.02.08
20:16

Ами да и това е вариант което казваш. Аминокиселините първата седмица пиех по два хапа преди и два след тренировка”зареждаща доза” и сега си пия по един преди и един след.Генера като е на гладно,не е ли по лошо така ?

10.02.08
12:12

Няма проблем да се пие сутрин гейнера, даже е много добре. Това не са таблетки, да ти дразни стомаха. А  за аминокиселините си мисля, че пиеш много малко.

ИВ

10.02.08
13:57

Витамини сутрин със закуската.

10.02.08
14:50

1 хап ВСАА пък било то на оптимум е нищо :).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.02.08 14:52.

11.02.08
17:03

Еми колко да са ?  :) Много бързо иначе ще ми фалира фирмата :D по колко ми предлагаш да пия и някакъв пройзводител можеш ли да ми кажеш? :)

11.02.08
17:39

казано от Васил! на 11.02.08, 17:03:

Еми колко да са ?  :) Много бързо иначе ще ми фалира фирмата :D по колко ми предлагаш да пия и някакъв пройзводител можеш ли да ми кажеш? :)

Аз пия точно на ON BCAA и ги пия по 4 в началото на тренировката и 4 непосредствено след... пак ми се струват малко, ама не съм набаб ;)

Ще бъда честен обаче и ще ти кажа, че не направих най-добрия избор като съотношение цена/качество :)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 11.02.08 17:41.

15.02.08
19:49

На мен са ми казвали,че аминокиселините можеш да ги пиеш дори по една шепа и пак не пречи! На ON BCAA пише,че е желателно да се премат по 4-3 на ден,мойте свършиха вече. Един приятел ми каза генера и аминото е желателно вески път различни да си взимам,има ли нещо вярно в това,и защо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1