10.02.08
15:12
незнам ве4е какви амино киселини да зимам в смисал не като марка н апроизводители ами като ви моляви помогнете ми!!!!!!!!!
10.02.08
15:46
Влизаш в www.bodybuilding.com, избираш си няколко продукта и започваш да сравняваш аминокиселинния профил. Взимаш тези, с най-добър профил. Имай предвид обаче, че на различните продукти е посочен различен serving size - при едни е 1 таблетка, при други 2, при други 4, има дори и такива с доза 6 таблетки. Изчисляваш кое излиза най-изгодно като съотношение цена/качество и си готов. Ако имаш повече средства, изобщо недей да гледаш цените, а само съдържанието.
10.02.08
16:15
моля!!!!!!!!!! :)
11.02.08
13:08
казано от rosen на 10.02.08, 15:12:
незнам ве4е какви амино киселини да зимам в смисал не като марка н апроизводители ами като ви моляви помогнете ми!!!!!!!!!
Какви аминокиселини си взимал до сега ?
зимал сам BCAA на пауар енд биути но незнам дали са ефикасни и кжи други мога да зимам и незнм задалйително ли е да пия амино киселини немогат ли да се набавят от храната щото четох че нямало нужда да се зимат щото се набавяли от храната така че моля за савет!!!!!!!!
11.02.08
15:54
казано от rosen на 11.02.08, 14:48:
зимал сам BCAA на пауар енд биути но незнам дали са ефикасни и кжи други мога да зимам и незнм задалйително ли е да пия амино киселини немогат ли да се набавят от храната щото четох че нямало нужда да се зимат щото се набавяли от храната така че моля за савет!!!!!!!!
Вземи си на ON Amino 2222 ;-)
тя една опаковка от Optimum Nutrition - Amino 2222 - 300 капсули - 68,50 лева за колко врвмв ще ми стигнат и как да ги пия ако си зема???
11.02.08
18:51
казано от rosen на 11.02.08, 16:09:
тя една опаковка от Optimum Nutrition - Amino 2222 - 300 капсули - 68,50 лева за колко врвмв ще ми стигнат и как да ги пия ако си зема???
Мислиш ли да взимаш нещо друго освен тия аминокиселини? Ако смяташ да караш само на тях, по-добре ги дай тия 70лв за храна ;)
и протеинче мисла и тжа трибестан незнам дали е добре така ама повече немога да си позволя тряя ми и ядене се пак!!!
11.02.08
20:05
казано от rosen на 11.02.08, 19:59:
и протеинче мисла и тжа трибестан незнам дали е добре така ама повече немога да си позволя тряя ми и ядене се пак!!!
Трибестана, ако си под 21 просто го изключи от схемата - ще си дадеш парите на вятъра.
Ще ти дам обективен съвет от гледната точка на потребител, като теб - ако нямаш пари да си позволиш няколко и качествени хранителни добавки, по-добре не си взимай нищо, а дай парите за хубава и обилна храна. Гарантирам ти, че само с един протеин и едни аминокиселини, които ще пиеш 30 дни, няма да постигнеш нищо кой знае какво, още повече, ако се лишиш от храна заради тях!
Не случайно се казват “хранителни добавки”, т.е. - добавки към храната, а не заместители.
Помисли добре и прецени трезво!
абе хора я ме светнете мога ли да си намеря Л-Аргинин ампули или хапчета и ако да то къде и за какви пари говорим?? поствам тук за да не правя нова тема
начи няма смисал да зимам протеин и аминки само . По добре ядене и аз така си мислех ами ще мойеш ли да ми дадеш няква диета с която да мога да се снабдявамс сички необходими вещества за качване щото в един форум са ми писали че е по евтино с хранителни добавки отколкото да си набавям необходимите вещества с хана !!!!!
11.02.08
21:07
казано от rosen на 11.02.08, 20:10:
начи няма смисал да зимам протеин и аминки само . По добре ядене и аз така си мислех ами ще мойеш ли да ми дадеш няква диета с която да мога да се снабдявамс сички необходими вещества за качване щото в един форум са ми писали че е по евтино с хранителни добавки отколкото да си набавям необходимите вещества с хана !!!!!
Тия, дето са ти го казали това, можеш спокойно да им кажеш, да се застрелят ;)
хах явно са мислят за разбирачи в ония фору и тои тва ми го каза един от подаржащите го явно са само специалисти ха ха ха!!!!
мерси за савета шот няма средства и аз мислех само с ядене да карам !!!!!!!
7:00 - - 7Белтъка ,200 грама овес+400мл прясно мляко.
10:30 - 200 гр месо(пилешко,телешко,свинско)+ориз или картофи+200мл прясно мляко
14:00 - 200 гр пак месце отново с ориз или картофи и салата+200мл прясно мляко
16:30 - Преди тренировка 30-45 минути яш ядки 50 грама ,понякога и по-малко със прясно мляко пак
17:00 - Тренираи
18:00 - След тренировка вкарваи веднага фастъчено масло или мед със 500мл прясно мляко
19:30 - Месо 200гр , гледаи да е риба, със варени зеленчуци ,ориз или друго нещо+200 мл прясно мляко.
22:30 - 150гр извара пак със прясно мляко.
И точно преди лягане пак си пииваи млекце(по добре изварка само4ето)
М/у храненията яш кисело мляко около 3 - 4 кофички дневно.
Така караи 4 дни като на всеки пети ден си яш както решаш и даваи на организма почивка.
с тая диета мисля да почвам кайете си мнението за нея и ако има проблеми по нея кайета каде са!!!!!!!
предварително блаодаря!!!!!
12.02.08
09:51
казано от rosen на 11.02.08, 16:09:
Човече най-добре е с добавки и храна а не само с едното или с другото .
Amino 2222 - по 2-3 капсули преди и след тренировка .
12.02.08
12:15
казано от rosen на 12.02.08, 06:55:
7:00 - - 7Белтъка ,200 грама овес+400мл прясно мляко.
10:30 - 200 гр месо(пилешко,телешко,свинско)+ориз или картофи+200мл прясно мляко
14:00 - 200 гр пак месце отново с ориз или картофи и салата+200мл прясно мляко
16:30 - Преди тренировка 30-45 минути яш ядки 50 грама ,понякога и по-малко със прясно мляко пак
17:00 - Тренираи
18:00 - След тренировка вкарваи веднага фастъчено масло или мед със 500мл прясно мляко
19:30 - Месо 200гр , гледаи да е риба, със варени зеленчуци ,ориз или друго нещо+200 мл прясно мляко.
22:30 - 150гр извара пак със прясно мляко.
И точно преди лягане пак си пииваи млекце(по добре изварка само4ето)
М/у храненията яш кисело мляко около 3 - 4 кофички дневно.Така караи 4 дни като на всеки пети ден си яш както решаш и даваи на организма почивка.
с тая диета мисля да почвам кайете си мнението за нея и ако има проблеми по нея кайета каде са!!!!!!!
предварително блаодаря!!!!!
интересно ми е как ще ги изядеш тея 200гр овесени ядки с 400 мл мляко :) много са
пробвал съм 100 гр + 700 мл мляко и се издувам, а да не говорим колко ми се пикае после.
Лично аз не бих поемал толкова прясно мляко на ден, особено от тва менте по магазините. Имах период с по литър на ден мляко от тва на Елби (май е най-естественото) и нищо позитивно не отчетох, даже “омекнах” ;)
А кви са тея 3-4 кофички кисело мляко на ден тцтцтцтцтц :) + лопедиум по 1на капсулка на хранене нали :)
Като изключим количествата мляко диетата става. Можеш да разнообразяваш храненията - спагети, риби, бобови храни...
мерси човек и на мен ми се стори абсурдно не сам я измислил аз така ми я дадоха!!!