12.02.08
10:29
Във фитнеса, където тренирам има такъв протейн. какво можете да ми кажете за него. Знам че има подобен Американски ако не се лъжа, но на опаковката на този пише само на Български и това ме спича малко.
12.02.08
12:34
Няма такъв протеин :)
SNC e магазин на Юлиан Карабиберов. Вероятно имаш JC или JK.
И аз стигнах до този извод като се разрових из интернет, но явно има и е някакво менте. Прдеставлява черен плик от 5 кг. С оранжави букви пише SNC. Суроватъчен е. Можеби, просто взимат суровината и я пакетират, а това не говори добре за качеството.
12.02.08
15:19
Не вярвам да има нещо общо с общо с магазина на Пиротска.По-скоро собственикът на фитнеса използва името и ви пържи :)
Мдам....така е май. И дозата е 1.50….аз като си сметна дозите на Scitec излизат някъде толкова :). Яко печелят щото много го шият тоя протейн във фитнеса. А поне имате ли представа от къде може да с е вземе съровината? Прави ми впечатление, че има разни други добавки във фитнеса и са или JK или FitMAx.
12.02.08
16:53
Въобще не съм сигурен дали ще ти свърши работа оба4е има един склад в Сердика ето линк за темата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/
ако си достатъчно мераклия пробвай на мен не ми вдъхва особено доверие