09.02.08
15:07
Айде по-разбиращите да дадът съвет какво да си взема.До сега сам пил само Л-карнитин(лятото и до преди 2 седмици сварших още една опаковка).Искъм да свалям килограми и не съм доволен от Л-карнитина които пих, а и не чувам хубави мнения за БГ производства а аз точно такав пих.Мисля сега да почина още към 2 седмици и да си взема пак Л-карнитин и фат бърн но се чудя на какви фирми да взимам.А и доколкото разгледах форума за фат бърн имаше мнения че са много разновидностите и нацяло се обърках от това.Интересуваме също така дали са съвместими двете работи?Добре ли е да ги пия едновременно, че ме е страх да не си скапя организма.Тренирам 4 пъти седмично и имам долу горе изграден хранителен режим.Ама имам нужда от доста сваляне.Айде моля дайте мнение какво да взема.Благодаря предварително!
П.П Между другото Л-карнитинът които пих е на Biogame София.
Темата беше редактирана от kawa_maniak89 на 09.02.08 15:09.
11.02.08
10:16
Айде бе хора дайте някакъв съвет, че утре мисля да отивам да си напазарувам, а като ги знам продавачите ще ме затрупат с “качествени” продукти!
Няма проблем да коминираш Л-карнитин с някакъв бърнър.
За марка веднага се сещам Fire+Space на Syntrax.Не съм ги ползвал,но ако се поразтършиш във форума ще намериш доста теми за него и положителни отзиви съответно!
12.02.08
07:22
Пич и аз чистя и се опитвам от година вече да орелефя ;) ... и аз започнах с 1 опаковка Л-карнитин на БиоГейм...след това преминах на ДжейКа от който свалих доста в смисъл не килограми но сантиметри.Имаше една тема в която Митака беше написал “забрави за кантара , важно е как изглеждаш не колко тежиш” така че не гледай колко килограма си надолу а как седиш в огледалото и в старите си дрехи :) . иначе сега след зимата отново се започва НВД + л-карнитинче.само дето мисля да си зема на Universal.да видиме 20 кинта отгоре за опаковка какво ще покаже :). а фет бърнър и аз се чудя на коя фирма да си зема ама пак може би ще е на Universal.
Успех !!!
12.02.08
16:44
Да бе аз това ми е ясно ама...110 килцааа...треа се свалят.Аз съм около 190 см и съм набит и не ми личат кои знае колко ,ама имам нужда да сваля 10
Мнението беше редактирано от kawa_maniak89 на 12.02.08 16:45.
12.02.08
17:50
хаха извинявай за смеха ама аз бях на 185см ... 111 килограма ;) 12ти клас :) хах