Къде се продават в София добавки на юнивърсъл

11.02.08
20:57

Ако може да ми кажете къде в София се продават добавки на юнивърсъл. Обиколих няколко магазина но не можах да намеря търсеният от мен Мега Мас 3000.

11.02.08
21:43

Пробвай на Пиротска в SNC WAY, въпреки 4е сигурно първо там си отишъл.Относно Мега Мас 3000 забелязах 4е ве4е го няма в списъка с продуктите в официалния сайт на Юнивърсъл така 4е...

11.02.08
22:33

Така, че си купи това:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18
най-доброто съотношение цена/качество според мен.

12.02.08
06:08

Това също е добър продукт:
http://www.bodybuilding.com/store/un/mj.html

JO

12.02.08
11:42

казано от emzo на 12.02.08, 06:08:

Това също е добър продукт:
http://www.bodybuilding.com/store/un/mj.html

не е ли тежичко за България? Би ли споделил опита си с доставки от САЩ над 2кг. Кое е по-важното - горната граница от 100лв или 2кг колет?!?!?

12.02.08
19:29

Така в SNC WAY на Пиротска 12 не бях ходил. Днес отидох и ми казаха, че имат.
Това което ме учуди е че Мега Мас  3000 на Юнивърсъл (1.5кг.) не е 29лв. както аз мислех, а 40, а това е доста голяма цена, като се има предвид, че на месец за да има резултат трябва да се пият около 3 кг това прави около 80 лв на месец за гейнер. Скъпо! :smirk:

12.02.08
19:44

братле оценявам факта 4е 80лв сами по себе си на са малко пари но захване6 ли се да пие6 гейнер трябва да знае6 4е това нищо не е ( а и хранителни добавки като цяло ). Особено гейнерите се пият в доста големи дозировки не знам защо си мисли6 4е 6те мине6 със 100гр на ден.Само погледни линковете които ти пратиха мом4етата - количествата са в пъти по-големи.ако не можеш да отделиш много пари за гейнер по-добре си вземи хубав протеин или просто наблегни на храната ина4е си пръскаш парите на вятъра.Така или ина4е скоро ще трябва да се пренасочиш към друго защото това в магазините са остатъчни количества.Помисли си и действай.

12.02.08
20:22

ми брато аз съм така да се каже висок и слаб (1.90 65кг 15 год.) Искам да кача килограми нямам претенции дали ще са в мускулна маса или в мазно. До колкото знам най евтиният начин за това е гейнерът. Поправете ме ако съм в грешка и ми дайте съвет.

12.02.08
20:42

Поправям те. В грешка си. :)  Просто гейнерите не се пият в такива количества в каквито си мисли6.Трябва ти много от тоя материал а когато продукта е на добра фирма става съвсем скъпо.Общо казано взимаш един хубав протеин и си правиш една добра диета с много въглехидрати и достатъчно белтъчини и съм сигурен 4е ще качиш.напиши си хранителния режим в съответния раздел и ще го коментираме.Всъщност сега се загледах 4е си на 15 години така 4е малко по-спокойно с тея добавки.Оправи диетата задължително тя е ключа.Трябват ти доста въглехидрати и си изчисли калорииния баланс.

12.02.08
21:00

ми брато аз съм така да се каже висок и слаб (1.90 65кг 15 год.) Искам да кача килограми нямам претенции дали ще са в мускулна маса или в мазно. До колкото знам най евтиният начин за това е гейнерът. Поправете ме ако съм в грешка и ми дайте съвет.

Най-важното при качването на килограми е честото ядене. Не толкова количеството, а колко често ядеш. Класиката е ядене през 2 часа. Под ядене можеш да разбереш и една боза или вафла. Това е за да качиш инсулина и да го качваш на всеки 2 часа. Инсулина е хормона, който те прави дебел и голям.
Вариант за гейнър мога да ти препоръчам - купи си 1кг уей на Оптимум (в момента е на промоция за 39,90лв.) и го смеси с 4 кг глюкоза от диетичен магазин (или от склада, за който съм пуснал тема). Ще получиш 5 кг гейнър с 16% съдържание на белтък. За около 46-52лв. Спокойно ще ти стигне за 1 месец.
Само не замествай хранения с него! Вмъкни го в допълнителните хранения 3 пъти на ден.
Нещо такова да се получи:
9ч. закуска
11ч. гейнър
13ч. обяд
15ч. гейнър
17ч.тренировка
18ч.гейнър
20ч. вечеря
22ч. втора вечеря
към гейнъра може да си слагаш още някакви неща за ядене.
Горното е примерна схема - да се ориентираш грубо. Ти ще си я нагласиш за себе си.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1