Чистене ли , качване ли ..

17.01.08
23:25

Здравейте на всички съфорумци ! Дойде време за фитнес сезон 2008-а и за мене :] Но съм изправен пред една голяма дилема ..

Първо две думички за мене .. на 18г. съм , 1.82-3 съм висок , и съм 76 кг . Имам доста мазнини в областта на корема и най вече ханша , но по принцип не изглеждам пълен. Та до тук горе долу добре , но .. бях решил да почвам със класическата програма  за покачване на ММ във форума + диета , която сам си направих четейки форума , която е за покачване на тегло  ..

Другия вариант беше за НВД и кардио (около месец) и след като изчистя нужното да почна с горния план ..

Та въпроса ми е .. мога ли да комбинирам планът за покачване на ММ и диетата към него със кардио т.е. дали ако почна със тренировки и хранене за покачване на ММ ще се стопи процент от подкожните мазнини ?

Благодаря предварително.

17.01.08
18:32

20 минути след силова тренировка само би ти помогнала за покачването на по-чиста мускулна маса, пък нека хранителния ти режим да е за покачване. Но 2-те крайности се изключват (свалям тук, качвам там няма да стане).

21.01.08
15:54

Значи смятам да направя така .. понеделник сряда петък силова тренировка (както си е по програма) а вторник , четвъртък и събота/неделя кардио (тъй като имам велоергометър).

Колкото до храненето - ще ползвам за качване пък дано да изчистя и мазнините :)

21.01.08
16:01

Виж тези две статии:
http://www.bb-team.org/articles/908/
http://www.bb-team.org/articles/910/

12.02.08
22:00

Та реших да продължавам със качването на маса до началото на април , като сега мисля да взема едно хубаво креатинче + суроватка , а април месец да мина на НВД с кардио + някакъв бърнер докато изчистя мазнинките и след това пак за маса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1