12.02.08
20:54
Здравейте! тренирам в зала само че като отида и се наканя да направя малко кардио упражнения винаги е заето тъй като в залата дето ходя има 2 колела здрави и винаги са заети... и въпроса ми е тъй като не разполагам с много пари ( в момента си купих хранителни добавки за около 130лв ) и мисля да си взема степер за кардио какво ще кажете? не са много скупи 100-тина лева е един гледах из сайтове и въпроса ми е тъй като хода на фитнес за да постегна мускулите и да направа маса и май месец да чистя мазнините и всякакви други .. като си зема степер колко дни да го използвам с седмицата и по колко време ? ходя в понеделник,сряда,петък. дано нещо да не сам изпуснал да кажа .
П.С. Каква марка степер ще ми предложите да си взема ? и степера добър уред ли е за кардио чистене на мазнини ?
Б Л А ГО Д А Р Я - В И !
Аз съм малко скептично настроен към степерите.
Извинявам се, ако не съм ‘по темата’, но ...и едно въже за скачане, може да ти свърши работа. Дали ще е импровизирано ‘направи си сам’ или ще си купиш за 20ина кинта - с тежести, с броячи и т.н....ти си знаеш. :)
13.02.08
10:54
ем мислих и за велометър да си взема ама 200 лв не ми се дават .... и за това гледам по евтиния варият за домашно кардио ...
А някаква конкретна причина да се насочваш към уреди има ли ? Защото ако нямаш травми, заради които да не можеш да тичаш не виждам причина да се занимаваш с колела,степери, тренажори и т.н. още повече, че става въпрос за май месец, когато времето ще е перфектно (да се надяваме). И също така - споменатото по-горе въже за скачане също е перфектен “уред”, а струва стотинки (3 метра телефонен кабел ти трябва само) и може да се ползва дори вкъщи. Тия кардио уреди са грешни пари за мен.
13.02.08
12:19
Еми конкретна причина няма,просто има училище до нас,ама някакво не ми се тича на открито .. нз.. ама си прав сигорно грешни пари по добре хранителни добавки слагам мп3 -то и 30 40 мин тичане .... ем мерси .. размислих и си промених решението ;)