Малко помощ....

21.12.04
19:05

Здравейте.. аз съм 103кг и съм 191см килограмите ми се въртят между 98-105 като свалям адски трудно и качвам адски бързо дайте съвет знам че не е най-подходящото време от годината но.....тренирах и карате 2 години и успях да сваля 6кг за тези години които наваксах за 4 месеца!?....очаквам отговори

DI

22.12.04
03:03

Еми за да ти предоставя отговор, трябва да имам въпрос, който не е на лице  :evil: .
Първо : тренираш ли културизъм, какъв стаж имаш с железата (или само спортуваш)
Второ : Какво искаш да постигнеш, понижаване на теглото, покачване или може би орелефяване, покачване на силата ?
:roll: Ти просто не си дал основа в/у която да се базира отговора ми...

22.12.04
15:41

Изчисли си енергоразхода и си направи режим с отрицателен калориен баланс. Препоръчвам ти НВД - можеш да прочетеш за различните хранителни режими  тук. Това можем да ти кажем за сега, за повече ще трябва и още инфо за теб.

BA

22.12.04
19:09

а ти какви цели имаш :) какво искаш да правиш със себе си ?

22.12.04
21:18

Не се занимавам професионално и сериозно с културизъм..значи първо тренирах 2 години фитнес по скоро.. смисъл отново тежести и тн.. но н толкова сериозно..след това две години карате.. искам да задуржа едно ниво на 96-98 кг  да се стегна съответно малко иначе искам обемна мускулатура.. не толкова чиста и релефна а и мисля че тялото ми гена ми е такъв.. но първо иках амлко да изчистя от към килограми.. за това става дума

пс:тренирах фитнес съответно 8-ми и 9-ти калс.. а 10 ти и 11 карате.. сега пак хващам щангите...

MI

26.12.04
10:31

NIKSANA ако основната ти цел е намалявена на излишните  мазнини , те съветвам да прилагаш кардио тренировка рано сутрин преди хранене.Дане влизам в подробности , на на сайт-а има специална статия за методиката прилагана при кардио тренировката.
успех
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1