13.02.08
17:09
Може ли от лек пресата да усещам болка в коленете ( и по скоро в минискусите) ? При сгъване ме болят ужасно и не мога да коленича дълго време. Някой да има идея защо се получава такава боза ?
Проблема сам по себе си не е със самата преса, ами в някакъв физологичен проблем в коленете, едното не предполага другото. Познавам няколко човека, които също се оплакват от подобен проблем. При тях по-скоро е като стоят дълго време седнали и ги ги заболяват леко келенете. И проблема не го чувстват като са добре загрелти. За някакво износванеставаше дума... единия тренираше хокей, друг бойни изкуства... Тренировките им бяха доста чести и натоварени.
Може при теб изобщо да не е нещо сериозно, но все пак най-добре отиди на лекар докато е време.
Поздрави
14.02.08
21:47
Да и аз така мислех, че отида до спортния диспансер. Благодаря за мненията :)
Живи здрави !
03.03.09
13:54
eee, дано някой види поста ми в тази стара тема!!
Разпознавам и моето състояние тук, с тази разлика, че вече ходих по лекари и ми даваха някакви “смазващи” вещества, от които, за мое учудване, започнаха да ми пукат всички стави- даже и когато прелиствам страници, а никога преди не ми се беше случвало.
Сега търся по -компетентен лекар в София и точно тук искам да питам за съвет!
Чух много добри отзиви за Хубанов в Дианабад...но да не се окаже, че е прехвален или му е писнало от травмирани спортистчета, дато му мрънкат, че не могат да тичат по два часа...
Мнението беше редактирано от Голямата Русалка на 03.03.09 13:54.