Бъргъри София

12.02.08
20:59

Предполагам всички сте ги виждали, ако не и пробвали - продават се в триъгълни кутийки по 2 сандвича. На вкус лично на мен ми допадат, имат доста месо за производствен сандвич и то изглеждащо качествено на външен вид. Какво ви е мнението за тях? Вписват ли се според вас в диетата на един билдър? И ако да, при какви условия?

13.02.08
09:13

В диетата на билдър не знам, но в мойта специално неща от тип “купено готово” (демек храни от всякакъв тип,на които не съм присъствал на правенето и които има по много в супермаркета) не се включват, защото никога не се чуствам сигурен какво точно има вътре. А и цената обикновено е като на стотина грамова пържола в ония места дето правят скара за моментална консумация.

13.02.08
21:05

Тия сандвичи са като за 40 дни (помен), не се излагайте...

13.02.08
21:44

казано от G33K на 13.02.08, 09:13:

В диетата на билдър не знам, но в мойта специално неща от тип “купено готово” (демек храни от всякакъв тип,на които не съм присъствал на правенето и които има по много в супермаркета) не се включват, защото никога не се чуствам сигурен какво точно има вътре. А и цената обикновено е като на стотина грамова пържола в ония места дето правят скара за моментална консумация.

По това, което казваш, излиза че присъстваш на излюпването, отглеждането, заколването на пилето, от чието месо яде вчера на обяд?

14.02.08
11:33

Не ям пилешко, но не - не мисля че рибата (нито прасето, всъщност) която ядох вчера спада в категорията на купените готови неща - все пак не я взимам във вид годен за консумация (което именно съм казал, като си го чета отново). Под “правене” аз поне разбирам - “привеждане във вид за консумация” ;) .

MO

14.02.08
12:25

Ял съм ги,ми много са скъпи 2 лева 4 филиики с кашкавал посредата,според мен не си заслужава...

14.02.08
17:12

казано от armando на 13.02.08, 21:05:

Тия сандвичи са като за 40 дни (помен), не се излагайте...

Нещо такова, да :/

14.02.08
17:34

Нали не смяташ,че всики,които пишат тук са от София,че да ги значт тия сандвичета?
Принципно веднага се сещам за какво става дума.Те нямат никакво място според мен в която и да е диета.Имат прекалено много кофти мазнини,месото(ако го има) е малко и некачествено...е ако някой има желание да си дава парите за хляба,негова работа си е.Има къде къде по-добри опции ако ще ядеш нездравословно.

14.02.08
20:24

Ял съм въпросните сандвичи и не стават за хора с нашите цели(здравословно хранене).Препоръчително е да се избягват, има много по-добри опции.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1