12.02.08
20:59
Предполагам всички сте ги виждали, ако не и пробвали - продават се в триъгълни кутийки по 2 сандвича. На вкус лично на мен ми допадат, имат доста месо за производствен сандвич и то изглеждащо качествено на външен вид. Какво ви е мнението за тях? Вписват ли се според вас в диетата на един билдър? И ако да, при какви условия?
В диетата на билдър не знам, но в мойта специално неща от тип “купено готово” (демек храни от всякакъв тип,на които не съм присъствал на правенето и които има по много в супермаркета) не се включват, защото никога не се чуствам сигурен какво точно има вътре. А и цената обикновено е като на стотина грамова пържола в ония места дето правят скара за моментална консумация.
казано от G33K на 13.02.08, 09:13:
В диетата на билдър не знам, но в мойта специално неща от тип “купено готово” (демек храни от всякакъв тип,на които не съм присъствал на правенето и които има по много в супермаркета) не се включват, защото никога не се чуствам сигурен какво точно има вътре. А и цената обикновено е като на стотина грамова пържола в ония места дето правят скара за моментална консумация.
По това, което казваш, излиза че присъстваш на излюпването, отглеждането, заколването на пилето, от чието месо яде вчера на обяд?
Не ям пилешко, но не - не мисля че рибата (нито прасето, всъщност) която ядох вчера спада в категорията на купените готови неща - все пак не я взимам във вид годен за консумация (което именно съм казал, като си го чета отново). Под “правене” аз поне разбирам - “привеждане във вид за консумация” ;) .
14.02.08
12:25
Ял съм ги,ми много са скъпи 2 лева 4 филиики с кашкавал посредата,според мен не си заслужава...
казано от armando на 13.02.08, 21:05:
Тия сандвичи са като за 40 дни (помен), не се излагайте...
Нещо такова, да :/
Нали не смяташ,че всики,които пишат тук са от София,че да ги значт тия сандвичета?
Принципно веднага се сещам за какво става дума.Те нямат никакво място според мен в която и да е диета.Имат прекалено много кофти мазнини,месото(ако го има) е малко и некачествено...е ако някой има желание да си дава парите за хляба,негова работа си е.Има къде къде по-добри опции ако ще ядеш нездравословно.