14.02.08
10:57
Здравеите,
мисля да си купя М Стак,но в момента продължавам да пия едни лекарства които ми бяха изписани заради проблем с вестибуларния апарат.Вече съм добре ,но лекарствата се пият общо 3 месеца.Дали мога да го пия успоредно с лекарствата или трябва да изчакакам да ги изпия.Казват се Бетасерк,Флунаризин.Принципно са леко съдоразширяващи.Лошото е че не мога да се допитам до лекар защото съм в чужбина.Ако някои има предтава ще съм му благодарен за отговора.
14.02.08
18:49
В М-Стак се съдържа енърджи комплекс 500 мг и според мен (не съм сигурен) има вероятност да окаже влияние на кръвопотока.
Енерги комплекса просто може да не го пия като извадя червеното хапче,но малко ме съмнява от него да ми стане нещо,защото кафенце си жуля и поне не усещам някъв страничен ефект, а и лекарите щяха наи-вероятно да ме предопредят. Някоя от по-хард съставките ме притеснява.
14.02.08
21:25
В листовката на лекарството, което приемаш, би трябвало изрично да е споменато с какви вещества не трябва да се смесва. Погледни внимателно дали някое от тези вещества не се съдържа в M-Stak-а. Ако няма съвпадение, би трябвало да няма проблем.