Лекарства+М Стак

14.02.08
10:57

Здравеите,
мисля да си купя М Стак,но в момента продължавам да пия едни лекарства които ми бяха изписани заради проблем с вестибуларния апарат.Вече съм добре ,но лекарствата се пият общо 3 месеца.Дали мога да го пия успоредно с лекарствата или трябва да изчакакам да ги изпия.Казват се Бетасерк,Флунаризин.Принципно са леко съдоразширяващи.Лошото е че не мога да се допитам до лекар защото съм в чужбина.Ако някои има предтава ще съм му благодарен за отговора.

JO

14.02.08
18:49

В М-Стак се съдържа енърджи комплекс 500 мг и според мен (не съм сигурен) има вероятност да окаже влияние на кръвопотока.

14.02.08
20:04

Енерги комплекса просто може да не го пия като извадя червеното хапче,но малко ме съмнява от него да ми стане нещо,защото кафенце си жуля и поне не усещам някъв страничен ефект, а и лекарите щяха наи-вероятно да ме предопредят. Някоя от по-хард съставките ме притеснява.

14.02.08
21:25

В листовката на лекарството, което приемаш, би трябвало изрично да е споменато с какви вещества не трябва да се смесва. Погледни внимателно дали някое от тези вещества не се съдържа в M-Stak-а. Ако няма съвпадение, би трябвало да няма проблем.

15.02.08
10:44

Погледанах и нямаше съставка която да не трябва да се смесва с М стака,но все пак трябваше да попитам и за още малко мнения.Ше си го зобна Анимала пък ше видим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1