Добавки при усилена физическа активност

12.02.08
20:56

Можете ли да ме посъветвате какво ще е най-добре за мен при положение,че 3 пъти в седмицата тренирам самбо и 2 пъти фитнес(+кардио) дефакто не тренирам само събота и неделя.Идеята ми е да запазя килограмите си(заради категорията 70 кг съм),а да увелича силата си и издържливостта.Едни аминокиселини ми се въртят,но още нещо?Стажа ми в залата е 2 години.Някакво лекарство за ставите да препоръчате да укрепнат,че леко ме наболяват.

Темата беше редактирана от grigata на 12.02.08 23:01.

И аз си правя разни подобни експерименти за сила и издръжливост. Аминокиселините следва да помагат, макар да не разчитам изцяло на тях. Пробвал съм също така L-carnitine с по-осезаем ефект + някои други “чудодейни” продукта, които имаха чудодейна липса на полезност. Това е и причината да не ги споменавам. :)

14.02.08
20:40

А комбинация с амино+л карнитин?Или Амино+протеин+л-карнитин?

JO

14.02.08
20:51

Глюкозамин, Джойнт препарати, Анимал Флекс и т.н.

14.02.08
21:30

казано от grigata на 12.02.08, 20:56:

Някакво лекарство за ставите да препоръчате да укрепнат,че леко ме наболяват.

ТОВА май излиза най-изгодно. Според мен обаче ще ти трябват две опаковки за един курс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1