26.01.08
10:03
здравейте! значи решила съм трърдо да се захвана с фитнес, видях, че някои от вас ходят във фитнес в дружба 1 знам един там до езерото и тука вече идват и въпросите ми: трябва ми инфо за този фитнес и ще съм много благодарна ако някой, който ходи или е ходил там да ми пише; ако знаете други фитнес зали в дружба 1 също ще съм благодарна ако споделите инфо и тн. и въобще ще е супер ако намеря човек, към който знам, че мога да се обърна ако имам некви тъпи въпроси на тема фитнес и тн. (нова съм в този сайт и форум и въобще за първи път ще се захващам с фитнес мисля, че ми е време вече :red: )
мерси предварително и ако на някой му се занимава малко с мен или няма с кой да ходи на фитнес (там :cheese: ) давам скайп и ще се радвам ако поддържаме някакъв контакт :)
Ами аз не съм очарован от тоя фитнес ...и аз съм от Дружба ,но ходя във фитнес център младост (младост 1 ) ;]
еми не знам аз не съм от дружба но специално ми трябва инфо за този фитнес или въобще за фитнес там... :Ь
аз ходех там преди и от днес пас мисля да се вращам ;) skype ми е :ka6ika_ ако имаш вапроси пиши
15.02.08
11:50
Fly-са при езерото... 4 лв тренировка, половината неща изпочупени, крушите падат всеки ден ... ма ходя там :D
ей мерси :) на мен не ми трябва някакъв супер луксозен или тем подобни просто заради една приятелка тя иска да ходим в дружба и тъй-като знам, че има некав до езерото... :P мерси пак от другата седмица май тръгваме вече :D:P
15.02.08
13:16
Не бе там си е готино, има доста кардио уреди... и момичетата дето са на бара си ги бива :P ...
еми екстра :) само дето не се интересуваме от момчетаа.....но пък сигурно има и готини момчета :P
15.02.08
13:30
Има има :P хихиих
:D е сигурно нали е фитнес вие ходите пове4е от нас :) нас ни мързи пове4е :P ти кога ходи6 и каква карта си си взел :)
15.02.08
13:38
по принцип хода понеделник, сряда, петък, но ми се случва да разместя :) иначе си зимам карта от 12 посещения, но сега съм тренировка за тренировка
аха еми екстра е така ние о6те не знаем как то4но да го направим дали да е с карта или ей така ама го мсилим и май от понеделник или вторник 6те по4нем ве4е...
15.02.08
13:47
Еми с карта излиза по евтино, ваш избор... ааа забравих да кажа, че ако искаш ключ за съблекалнята трябва да осташив 2лв, после наизлзиане ти ги връщат ако върнеш ключа :D някой не си връщат ключовете и за това така :)
хахахахаха е кво ако не го върнат другия път напраоо си го имат а? хахахаххаа как може 4овек да не си върне клю4а :P :P :P :P
15.02.08
13:52
Не, оставят го на шкафчето :D
15.02.08
16:09
Ми на мен редовно ми зимат :)
15.02.08
19:08
И на тебе ше зимат :P