Всичко въпроси в 1 тема :Д

FS

15.02.08
11:05

Здравейте! напоследък малко “сухи ( тъпички)” теми пускам ама се интересувам ... тренирам по следния сплит:
Пон: Гърди, бицепс, корем
Сряда: Гръб, трицепс
Петък: Рамо, крака, корем

Как мога да разместа бицепса от гърдите че като дигам за гърди и като почна после бицепс не мога да си довърша някак си упражнения нямам сили вече изтощавам се и ми е чудно може ли да ге сложат в друг ден или така да се мъча до като не свикна ;)
и другия ми въпрос е с фитнеса дето хода няма колела ( тоест има ама винаги за заети и са малко на брой ) и и в понеделник ще си купа велометър изгоден си намерих и кога да прая кардиото( карам велометъра ) пример след като се върна от фитнеса вечер преди лягане ... и колко пъти в седмица да прая това кардио в момента съм в период на качване на маса и съм качил около 2 - 3 кг и ще качвам ще до април месец и после ще почна баш чистене  ама съм чел че и в периода на качване на маса пак може да се прави кардио и да се чисти малко по малко и въпроса ми е в кой дни да карам велометъра в.. в почивните ? всеки ден по 30 40 мин? Мерси много

DI

15.02.08
11:41

По първия въпрос... Бицепс и трицепс заедно, гърди може с рамото и остава гърба с крака ;)

За втория мога да ти кажа само, че кардиото най-добре се прави сутрин на гладно ;) За останалата част от въпроса не смея да давам мнение !

15.02.08
11:48

казано от DiaVolLo на 15.02.08, 11:41:

По първия въпрос... Бицепс и трицепс заедно, гърди може с рамото и остава гърба с крака ;)

!

Гръб и крака в една тренировка  :ohh: Аз не бих посмял :)

DI

15.02.08
12:03

Що ? Навсякаде виждам примерни програми в който гърба и краката се тренират заедно :?

FS

15.02.08
12:13

Други мнения?

15.02.08
12:28

ако си решил да отбиваш номера и да правиш само символично крака може - много хора има, който правят гръб + крака в един ден
Пък кардиото го прави след трен. 30 мин е добре ;) 2 пъти в седмицата .. може би ще ти хареса, за мен е супер яко петък и още един ден колело абе кеф отвсякъде

15.02.08
14:35

казано от DiaVolLo на 15.02.08, 12:03:

Що ? Навсякаде виждам примерни програми в който гърба и краката се тренират заедно :?

ти хубаво си ги виждал, ама пробвал ли си да направиш качествена тренировка на двете мускулни групи наведнъж?
правил съм крака и гръб, правил съм и гърди и гръб - и по двата начина се получава разбиваща тренировка, но не бих тренирал така редовно. по-скоро това го правя за разнообразяване веднъж на месец, месец и половина.
по темата:ако нямаш сили да правиш бицепс след гърдите, намали упражненията или сериите за гърди или се замисли за 4-5 дневен сплит

FS

15.02.08
15:42

Оки ами за кардиото ?  2-3 пъти седмично по 30 40 минути сутрин на гладно ? ( в почивните дни не в тия който тренирам ) ?

18.02.08
17:05

Уа,гръб и крака си е баш гладиаторска тренировка до умиране изпод щангите...
Всъщност,както и да го погледнем (и аз често пъти се чудя) ,към квадрицепсите трудно може да се прибави нещо друго,освен прасец или задна група на бедрата..
М/у другото и за гърдите е много сложно,понеже повечето мускули от торса натоварват и гърдите..Избягвам гърди с трицепс понеже все едно 8 серии лежанка (ако се правят традиционните бенч преси с тези с тесен хват за трицепс).
Кардиото според мен май е кофти да се прави в деня в който има и силова тренировка(пр. сутрин кардио и следобед щанги) -прекалено изтощително ще е май... не съм мега компетентен понеже не ми се е налагало да свалям значителни кг

п.с.
Най-много мразя когато се споменава гърди+бицепс ...вече ми се струва мноо банално и върви като словосъчетание или фраза,като мусака и кисело мляко или като Кирил & Методи  ...абе банално е  :D :D

Мнението беше редактирано от introducer на 18.02.08 17:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1