16.02.08
08:58
Взех си един gainer и искам да попитам дали е добър и ако не е с какво да го заменя.Продукта е на P&B;Labs Whey 4000 Weight Gainer.На опаковката пише в доза 22,5 гр протеин, 5 гр глутамин, 3,5 гр BCAA.
Ето и снимка на съдържанието.
http://img99.imageshack.us/img99/6673/dsc00659yu6.jpg
P.S. 173 съм висок, 63 кг на 18 години.Стаж във фитнеса месец и половина.
Благодаря!
Темата беше редактирана от eewf на 16.02.08 09:00.
16.02.08
10:35
Чудя се, как може първо да купувате, а после да питате “Добро ли е?” Логиката е да направиш точно обратното. Според мен не е добър, но щом вече си дал пари за него, изпий го както е препоръчано на опаковката.
взех го този, защото в магазина ми го препоръчаха.аз бях с нагласата, че ще си взема креатин,но пича ми препоръча това.Първо да натрупам маса...
за това сега питам дали е добър.
16.02.08
10:49
За парите които струва е добър, лично на мен този гейнер ми беше един от парвите добавки който зимах(преди 2 години) и незнам дали е било, защото не съм зимал преди това почти нищо, но мога да кажа, че усетих голяма разлика(прилив на сила и качих няколко кг). Такаче пий си го, но както пише на опаковката, защото в малки дози с цел пестене няма да ти сфърши работа.
Абе,няма да те отрови.Хубаво,че съдържанието е на български.Не се четат някакви вредни съставки.Метионина е много полезен за предпазване на черния дроб,стига да го има в кутията.Ако не ти помогне,няма и да ти навреди.Сам ще разбереш имаш ли полза,да го вземеш ли пак.За 10 месеца в залата съм виждал някои трениращи само веднъж.Няма смисъл в самото начало да се хвърляш на най-скъпото(и по-качествено) без да знаеш докога ще тренираш.Още не си усвоил напълно правилната техника на упражненията.С тоя гейнър ще отработиш схема за вземането му,кога и колко.Като стигнеш някакво ниво на развитие може да вземеш по-реномирани марки.