15.02.08
20:13
Вече имаме много доволни клиенти от продукта, сред тях са и активно състезаващи се културисти. Видях, че има хора от форума, които са си закупили продукта от нас. Интересувам се дали са готови да дадат мнение за продукта. Виждам, че в този форум почти никой не пише впечатления от продукти, а искам да напише някои как е минал цикъла му или ако не е минал как се чувства, какви са резултатите? Няма само по телефона и лице в лице да слушаме добрите отзиви за продукта :) На някои действа отлично на други по-слабо и ми е любопитно да научавам как е подействал при всеки, затова ще ви помоля ако някои е готов да напише log за продукта да го направи.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.02.08 09:03.
15.02.08
20:37
Както бях споменал и в предишни постове,аз използвах продукта от началото на август до края на септември в комбинация с едно шише Activate Extreme + 2 шишета X-Factor. Единственото друго ,което взимах беше SizeOn и протеин стабилно. Резултатите ми бяха увеличаване на обема на мускулите и втърдяване,а също и видимо “набъбване”. Спокойно мога да кажа,че тази комбинация може да съперничи на резултатите от цикъл с по-меки стероиди,като в същото време няма никакви старнични ефекти. Исакм да спомена,че X-Factor не е за хора,които не са изцяло отдадени на фитнеса и не подхождат сериозно!!!!!! По мое лично мнение този продукт,заедно с Анимал Тест и MassFX са най-силните единични натурални продукти на пазара.
15.02.08
20:45
казано от LawrenceTaylor на 15.02.08, 20:37:
Както бях споменал и в предишни постове,аз използвах продукта от началото на август до края на септември в комбинация с едно шише Activate Extreme + 2 шишета X-Factor. Единственото друго ,което взимах беше SizeOn и протеин стабилно. Резултатите ми бяха увеличаване на обема на мускулите и втърдяване,а също и видимо “набъбване”. Спокойно мога да кажа,че тази комбинация може да съперничи на резултатите от цикъл с по-меки стероиди,като в същото време няма никакви старнични ефекти. Исакм да спомена,че X-Factor не е за хора,които не са изцяло отдадени на фитнеса и не подхождат сериозно!!!!!! По мое лично мнение този продукт,заедно с Анимал Тест и MassFX са най-силните единични натурални продукти на пазара.
Чудесни думи за продукта!
16.02.08
09:57
казано от Даниел - Трибоеца на 15.02.08, 20:13:
Виждам, че в този форум почти никой не пише впечатления от продукти,
Аз преди време бях направил предложение за ревюта на продукти, но не се прие много радушно. Както и да е, минало свършено.
Доколкото знам, в щатите някои по-реномирани фирми предлагат безплатно свои продукти на т.нар. “тестери”, които ги изпробват и след това споделят впечатления (logs). Според мен това е една особено полезна практика както за потребителя, който има възможност да опита безплатно нови продукти, така и за фирмата, която получава стабилна реклама благодарение на логовете на тестерите. Защото, съгласете се, едно е да се прочете информация колко е добър продукта от сайта на производителя/вносителя, а съвсем друго е да се прочете същата информация от независими потребители, които нямат интерес да правят реклама (или поне нетолкова голям интерес).
За съжаление тази практика е непозната в България (или поне аз не съм чувал някоя фирма да я практикува). В случая с X-Factor, всички сме чели прекрасни отзиви за продукта по американските сайтове и форуми, но малко хора са го използвали в България... не само защото е нов, а и защото доходите на повечето от нас не позволяват да опитваме често подобни продукти. Мисля, че би било добра инвестиция за вашата фирма, ако изберете няколко тестери, които да използват X-Factor и после да споделят впечатления.
Ако случайно приемете подобна идея, добре ще е според мен да изберете хора, които не ползват АС, а натурални билдери, за да се види истинския ефект от продукта.
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 16.02.08 10:01.
16.02.08
10:52
Когато привършим с дистрибуторската мрежа ще стартираме и промотинга на продукта. Това с тестърите беше първата ни идея от промотинга, но далеч не най-добрата. Ще го направим това нещо, но няма да е в този форум. Също така подготвяме доста други стратегии за промотинг. Надяваме се това да стане скоро.
16.02.08
11:00
казано от Даниел - Трибоеца на 16.02.08, 10:52:
Когато привършим с дистрибуторската мрежа ще стартираме и промотинга на продукта. Това с тестърите беше първата ни идея от промотинга, но далеч не най-добрата. Ще го направим това нещо, но няма да е в този форум. Също така подготвяме доста други стратегии за промотинг. Надяваме се това да стане скоро.
Ще следя въпроса, защото ми се струвате сериозна фирма.
Поздрави.
16.02.08
16:49
добре де, на Syntrax Екди-то е 2 пъти по-евтино и е 200мг на капсула. Не е ли по изгодно резултати/цена ?
казано от jorro на 16.02.08, 16:49:
добре де, на Syntrax Екди-то е 2 пъти по-евтино и е 200мг на капсула. Не е ли по изгодно резултати/цена ?
За Hyper H ли става дума?АКо е то ги смятах отдавна и мисля че резултата не беше в полза на Синтракс-а.
16.02.08
17:38
Така относно Syntrax. Патента за АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА е собственост на MOLECULAR NUTRITION. Те казват кой може и кой не може да използва Арахидонова киселина в продуктите си. Syntrax използваха AA незаконно и затова им беше забранено да произвеждат този продукт. Вече не се произвежда и го няма на пазара. Може би ще намерите някви остатъчни опаковки. Гледам, че БГ вносителя го има в сайта и пише 110 лв. X-Factor е 125 и доколкото мога да смятам това не е на половина на X-Factor.
Разрешение да използват AA има следните марки и продукти:
* GASPARI NUTRITION – HALODROL LIQUIGELS (Един от най-мощните продукти на пазара)
* UNIVERSAL - ANIMAL TEST (Най-новият и най-мощният продукт от ANIMAL линията)
* AXIS LABS – HEMODRAULIX-No2 (НЕ Е ПУСНАТ В ПРОИЗВОДСТВО ВСЕ ОЩЕ)
Повече инфо за това тук - http://molecularnutrition.bg/news.htm
16.02.08
18:00
казано от Даниел - Трибоеца на 16.02.08, 17:38:
Така относно Syntrax. Патента за АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА е собственост на MOLECULAR NUTRITION. Те казват кой може и кой не може да използва Арахидонова киселина в продуктите си. Syntrax използваха AA незаконно и затова им беше забранено да произвеждат този продукт. Вече не се произвежда и го няма на пазара. Може би ще намерите някви остатъчни опаковки. Гледам, че БГ вносителя го има в сайта и пише 110 лв. X-Factor е 125 и доколкото мога да смятам това не е на половина на X-Factor.
Разрешение да използват AA има следните марки и продукти:
* GASPARI NUTRITION – HALODROL LIQUIGELS (Един от най-мощните продукти на пазара)
* UNIVERSAL - ANIMAL TEST (Най-новият и най-мощният продукт от ANIMAL линията)
* AXIS LABS – HEMODRAULIX-No2 (НЕ Е ПУСНАТ В ПРОИЗВОДСТВО ВСЕ ОЩЕ)Повече инфо за това тук - http://molecularnutrition.bg/news.htm
Това не е съвсем вярно. Molecular Nutrition са патентовали арахидоновата киселина като формула за “muscle growth” отделно HYPER H е продукт патентован като “hormonal amplifier” и то именно от Синтракс. С горното казано в момента SI03 Inc по никакъв начин не зависи от Molecular Nutrition относно продажбата на HYPER H (Arachidonic Acid). Продукта се продава от SI03 Inc от немалко време и към днешна дата продукта не е преустановен за продажба. Тоест официално все още се произвежда и продава и го има на пазара навсякъде в САЩ и не само. Макар, че неколкократно допитвайки се до SI03 Inc винаги са ми казвали, че според тях - “it’s probably no worth fighting over”. ;)
Мнението беше редактирано от SYNTRAX на 16.02.08 18:00.
16.02.08
18:24
Този продукт е discontinued (Спрян) в САЩ. Арахидоновата киселина е една, независимо за какво е патентована. Явно номера с патента им не е минал. Не сме обсъждали този въпрос с MN, но като гледам из форумите, излиза, че Syntrax са използвали AA нелегално, затова и продукта е discontinued.
Относно “it’s probably no worth fighting over” можеш да го кажеш на хилядите доволни от тази киселина. Темите за Арахидоновата киселина и X-Factor из целия интернет говорят сами за продукта. Щом не си заслужава, незнам защо са прибягнали до незаконно производство?
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.02.08 10:13.
16.02.08
20:07
Да оказах се прав. Първо Syntrax е произвеждала Adonis X, MN ги осъждат и продукта е спрян, след това започват производство на Hyper H, за което отнова са съдени от Molecular Nutrition:
MOLECULAR NUTRITION, LLC SUES TO PROTECT
X-FACTOR ARACHIDONIC ACID SUPPLEMENT
Jupiter, Florida – January 13, 2006
Molecular Nutrition, LLC announced today that it is bringing action for federal patent infringement and unfair competition against Syntrax Innovations, Inc., SI03, Inc., Somadyn, Inc., Creative Compounds, LLC, and Derek Wayne Cornelius.
Molecular Nutrition is an established and internationally recognized manufacturer and distributor of nutritional supplements and other products for the sports nutrition industry. The company provides X-FACTOR™, a quality arachidonic acid supplement, which was the first product to demonstrate benefits to muscle development and growth.
On January 11, 2005, the United States Patent and Trademark Office issued United States Patent 6,841,573 to William C. Llewellyn as the inventor of new and beneficial uses of arachidonic acid. The patent is based upon the research and development of Llewellyn and Molecular Nutrition, and granted Molecular Nutrition the right to exclude others from using arachidonic acid for increasing muscle mass.
The suit against Syntrax Innovations, Inc., SI03, Inc., Somadyn, Inc., Creative Compounds, LLC, and Derek Wayne Cornelius was initiated for unauthorized sales of ADONIS-X arachidonic acid and its companion product HYPER-H arachidonic acid. These products induce others to infringe the patent rights of Molecular Nutrition and create unfair competition in the marketplace.
Prior to bringing this action, Llewellyn stated: “Our findings of special and important human benefits on using arachidonic acid as a supplement have been recognized by the sports nutrition industry and the United States Patent and Trademark Office. Molecular Nutrition has worked to provide the industry with X-FACTOR™, a product of outstanding quality and value. Our research and development has created a significant benefit for those involved in body growth, development and improved health. Our patent represents a part of the value we have contributed to this industry and we expect that others will respect our intellectual property rights.”
Щом казват от Syntrax, че не си заслужава, незнам що толкова упорито са се опитали да я произвеждат и продават.
@vatchev
Прав си. Излиза по евтино да направиш цикъл с X-Factor, отколкото с Hyper H. А арахидоновата киселина в Hyper H не е толкова ефективна като тази на X-Factor.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.02.08 10:14.
17.02.08
13:21
SI03 Inc може да са съдени за Hyper H, но не са осъдени. Продукта се продава свободно и легално както в САЩ така и в БГ и не е спрян от производство... който желае може да си го купи от нас или от САЩ. Друг е въпроса че SI03 Inc си има други стратегии и определено не залага толкова много на Arachidonic Acid.
Ще ми обясниш ли с какво арахидоновата киселина в X-Factor е по-ефективна от тази в HYPER H, защото е повече от ясно че съставките са едни и същи? Щото е по рекламирана ли?
17.02.08
14:03
казано от SYNTRAX на 17.02.08, 13:21:
SI03 Inc може да са съдени за Hyper H, но не са осъдени. Продукта се продава свободно и легално както в САЩ така и в БГ и не е спрян от производство... който желае може да си го купи от нас или от САЩ. Друг е въпроса че SI03 Inc си има други стратегии и определено не залага толкова много на Arachidonic Acid.
Ще ми обясниш ли с какво арахидоновата киселина в X-Factor е по-ефективна от тази в HYPER H, защото е повече от ясно че съставките са едни и същи? Щото е по рекламирана ли?
Не, не защото е по рекламирана :) Лабораторния анализ си казва думата, има различия в съставките. . AA на Syntrax не съдържа AA Oil, а Mortierella alpina oil.
Потърси в нета има много постове на тази тема.
Тук има инфо, което е достатъчно http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=909991&highlight=Hyper+H+discontinued
Логовете из форума с Hyper H показват, че дава други резултати, различни от тези на X-FACTOR.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=736842&highlight=Hyper+H+discontinued
Постовете тук разясняват много неща. Да прав си, че продават AA като различен способ (за вдигане на тестостерона и др.) ама като гледам не са доволни хората от това, което правят. Малко към кражба вървят нещата, затова и се съдят.
Незнам как е завършило делото. Ще се позаинтересувам.
Тази тема я направих за друго. Ако ще продължаваме дискусията с Syntrax ще ви помоля на ЛС.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.02.08 16:18.
Не, по-скоро си продължете коментарите.Ако ще минавате на Л.С. ще трябва над 50% от мненията да се изтрият, а така или иначе е ясно, че никой тук няма да сподели мнения за продукта.
Ако не друго поне да се посмея още малко на идеята на темата.
И Даниеле, има правила във форума и се спазват от ВСИЧКИ ! - визирам последователните постове (това са от леките нарушения :D )
17.02.08
15:36
казано от emzo на 17.02.08, 15:31:
Не, по-скоро си продължете коментарите.Ако ще минавате на Л.С. ще трябва над 50% от мненията да се изтрият, а така или иначе е ясно, че никой тук няма да сподели мнения за продукта.
Ако не друго поне да се посмея още малко на идеята на темата.И Даниеле, има правила във форума и се спазват от ВСИЧКИ ! - визирам последователните постове (това са от леките нарушения :D )
Кое е смешното на идеята на темата? Смешно е една компания да събира инфо дали потребителите са доволни от продукта ли?
И на мен взе да ми става смешно последно време тука.
17.02.08
15:51
Мисля, че темата би била интересна, както и евентуални logs за продукта, но по мое мнение “битката” за патентите, която се зароди, едва ли е нещото, което като краен клиент бих искал да прочета. Това е и вероятно смешното, което emzo визира.
17.02.08
15:57
Не бих го нарекъл битка, а уточняване на нещата. emzo визира идеята на темата. Спирам до тук, защото напълно ще избягаме от “идеята”.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.02.08 15:58.
Няма да избягаме, защото изобщо не сме стигали никъде.Явно няма престрашили се потребители.Мнението на Lawrence не го имам напредвид, но това е друга тема.
Относно продукта:
Интересно ми е мнението ти за стотиците(хиляди) оплаквания, от сорта на:
- болки в гърдите
- косопад
- засилено окосмяване
Интересно ми е този революцонен продукт защо не се радва на голяма популярност и отзивите като цяло са ....
Този линк говори всичко - http://www.bulknutrition.com/product_reviews.php?products_id=2260 смея да твърде TRUSTED SITE !
18.02.08
08:35
казано от emzo на 17.02.08, 16:47:
Няма да избягаме, защото изобщо не сме стигали никъде.Явно няма престрашили се потребители.Мнението на Lawrence не го имам напредвид, но това е друга тема.
Относно продукта:
Интересно ми е мнението ти за стотиците(хиляди) оплаквания, от сорта на:
- болки в гърдите
- косопад
- засилено окосмяванеИнтересно ми е този революцонен продукт защо не се радва на голяма популярност и отзивите като цяло са ....
Този линк говори всичко - http://www.bulknutrition.com/product_reviews.php?products_id=2260 смея да твърде TRUSTED SITE !
Има да, негативно отзиви за кой продукт няма ми кажи? Ама отзивите са, че при някои не действа като при други, някои качват по 1 кг, кякои по 10. При някои няма въобще ефект, причина за това е, че не спазват изискванията или пак на някои хора просто не им действат някои неща. При всеки различно (аз пък не усещам грам NO продуктите). Болки има почти при всеки ползващ X-FACTOR, те отразяват възстановителния (анаболния) синтез. И стига дрънка глупости бе, косопад, засилено окосмяване и др. Тва да не е от старите про хормони? Тва въобще не е про хормон. Да не го имаш и за стероид? Пак пишеш без да мислиш. Някав тъпанар написал, че има косопад от X-FACTOR, що не драсне една такава тема в bb.com, да видиш кво ще му кажат?
И аз мога да събера негативни постове за всеки продукт на едно място и да почна да го плюя. Къде ги прочете тея стотици хиляди косопади, къде ги видя тея окосмявания?
http://www.bulknutrition.com/product_reviews_info.php?reviews_id=10099 - Този пич им го казва. Събрали в сайта няколко негативни мнения и айде, почва се с приказки без основа...
“Интересно ми е този революцонен продукт защо не се радва на голяма популярност и отзивите като цяло са ....” Отново дрънкаш глупости... forum.bodybuilding.bg - като гледам всеки ден има бaя нови теми за него, а отзивите са чудесни (препоръчвам ти LOG секцията на форума). Не се радвал на популярност - май не си ходил в САЩ?
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 18.02.08 08:55.
18.02.08
09:03
Тъй като темата прерастна в спор, който едва ли е полезен на аудиторията, ще я затворя. Ако някой от потребителите ни има желание да сподели опита си с продукта, може да го направи в раздела с дневниците ни.