14.02.08
17:59
Значи Аз тренирам от 2 години и не съм пипнал и протаин и там квото пиат повечето хора но тва няма значние тренирам са 2 години усилено и раката ми стана 47см имам яко стрии мноо но сега се загледах и гледам пот рамото точно и раката ми излезне неква стрия сигорно полвин пръс и широка 1см някаде и е зачервена кво да прая браче мое ли да ми стане нещто на кожата ако продалжавам да тренирам ии да пия толкоз вода :) към 1литар и пулвина вода някде
Мой човек 1.5 литра не е много. А тая стрия дето викаш 1 сант широка - брат ми такова чудо досега не сам виждал , честно. Колко тежиш?
14.02.08
18:30
казано от topeto на 14.02.08, 18:21:
Мой човек 1.5 литра не е много. А тая стрия дето викаш 1 сант широка - брат ми такова чудо досега не сам виждал , честно. Колко тежиш?
Оп обърках се не чак толкоз голема ето яа де
102кг тежа
http://i.data.bg/08/02/14/810607_orig.jpg
не се вижда много ама дано избелее и изгежда по малка стрия та ама те горе доле
Мнението беше редактирано от m3ch0 на 14.02.08 18:31.
Не знам , братле. Потърси в аптеките , трябва да има некви илачи за стрий - едно приятелче си зе някво кремче беше.
14.02.08
20:42
Мен ако питаш може и да не е стрия...Ходи на лекар - не си поставяи диагнози сам!!!
По принцип каквото и да правиш след като вече стриите са излезнали няма да ги махнеш, свремето ще избледнеят , но само толкова.Иначе преди време бях чел в едно списание ,че спорт фарма са измислили някакво мазило което наистина ги лекува, но скоро едва ли ще го има в бг.
14.02.08
22:39
казано от Aquiles на 14.02.08, 20:49:
По принцип каквото и да правиш след като вече стриите са излезнали няма да ги махнеш, свремето ще избледнеят , но само толкова.Иначе преди време бях чел в едно списание ,че спорт фарма са измислили някакво мазило което наистина ги лекува, но скоро едва ли ще го има в бг.
Стрии са прсото от тва полжение кадето са снимани не се личи но щте се оправя:)
15.02.08
08:57
И аз имам. Мажа ги с един крем на Дева. Не мисля, че водата има нещо общо с тях. Явно си качил бързо килограми и от това е.. не можеш да ги махнеш просто трябва да ги мажеш да не стават по-големи :)